• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın ablacim ❤

Peynirin kaloriside yuksek canim yagli oldugu icin

Kalem pil kalmamış evde yedeklerini en son tansiyon aletine taktik 2 gun önce:-)

Sut icmek istediginde laktozsuz deneyebilirsin canim laktoza hassasiyetin olabilir
Laktozsuz mu evet onu tüketebilirim diyetin yasağı kalktığında kaptanım 🤗 merak ettiğim yoğurt peynir yiyince niye gaz problemi olmuyor🙄

Bir yazı görseli olabilir

Abla benim diyetim de süt yasak ya ne farkettim biliyor musun ben de bazen aşırı gaz olurdu sancılanırdım çok düşündüm ne rahatsız ediyor beni diye hiç süt aklıma gelmemişti yaklaşık 18 gündür süt tüketmiyorum gaz problemim bitti bundan sonra yoğurt peynir kefir vs hariç süt asla tüketmeyeceğim afedersin bazen abdest bile tutamıyordum şimdi aynı abdestle 2 vakit namazımı kılabiliyorum 🤗
Vücudun için bisey daha öğrenmiş oldun 😁

Abla benim diyetim de süt yasak ya ne farkettim biliyor musun ben de bazen aşırı gaz olurdu sancılanırdım çok düşündüm ne rahatsız ediyor beni diye hiç süt aklıma gelmemişti yaklaşık 18 gündür süt tüketmiyorum gaz problemim bitti bundan sonra yoğurt peynir kefir vs hariç süt asla tüketmeyeceğim afedersin bazen abdest bile tutamıyordum şimdi aynı abdestle 2 vakit namazımı kılabiliyorum 🤗
Bende düşünüyordum neden bu kadar gaz çıkarıyom diye kabızlık demek ordan geliyor 🙄 abdest alıyorum affedersin gaz çıkarmaları 348853885 defa abdest alıyom:olamaz::olamaz::olamaz:

Günaydın kızlar 💞
Gunaydin canim 💞
Nasil oldun kuzum daha iyimisin
Biraz daha iyiyim ablacim kas agrilari baya azaldi tat ve koku alamiyorum biraz mide bulantisi var 💞

Günaydın canım dogru diyosun:KK16:
🥰🥰
Nasil oldun canim toparlqdin mi
Bugun daha iyiyim sanki canim biraz mide bulantisi ve tat koku alamiyorum kas agrilari azaldi 💞

senin de laktozu miden parçalayamıyor içersen laktozsuz süt dene gülüm

Bende düşünüyordum neden bu kadar gaz çıkarıyom diye kabızlık demek ordan geliyor 🙄 abdest alıyorum affedersin gaz çıkarmaları 348853885 defa abdest alıyom:olamaz::olamaz::olamaz:
Seninde varmış demek ki süte karşı hassasiyetin ben çözümü tüketmeyerek buldum sen de tüketme çok rahat edersin😁

Laktozsuz mu evet onu tüketebilirim diyetin yasağı kalktığında kaptanım 🤗 merak ettiğim yoğurt peynir yiyince niye gaz problemi olmuyor🙄
Islem goruyor canim onlar mayalama felan derken laktozun etkisi ortadan kalkiyor olabilir

O kadar uzun zaman olmus ki okulda peynir yapmistik ama hic hatırlamıyorum 😔😔😔

Ama yogurdun da laktozsuz olanini cikardilar
Gunaydin ablacim ❤

Koyde yetismezse pahali olur ki

Bizim ilce pazari ankaradan pahali oluyordu köydeyken
Ulasim vb sebepler ekleniyor
Ankarada domates 2 iken ilcede 7 liraydi yazin
Heh ayni dedigin gibi canim 3 aliyosa gelene kadar 7 8

Back