- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
12 mi oha 5tl aldim benKaptanım ben cumartesi gittim el kadar kivircik göbek 12 lira minicik maydonoz 2,5 3 lira ben de mecbur domates salatalık havuç aldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12 mi oha 5tl aldim benKaptanım ben cumartesi gittim el kadar kivircik göbek 12 lira minicik maydonoz 2,5 3 lira ben de mecbur domates salatalık havuç aldım
Laktozsuz mu evet onu tüketebilirim diyetin yasağı kalktığında kaptanım merak ettiğim yoğurt peynir yiyince niye gaz problemi olmuyorGünaydın ablacim ❤
Peynirin kaloriside yuksek canim yagli oldugu icin
Kalem pil kalmamış evde yedeklerini en son tansiyon aletine taktik 2 gun önce
Sut icmek istediginde laktozsuz deneyebilirsin canim laktoza hassasiyetin olabilir
Vücudun için bisey daha öğrenmiş oldunAbla benim diyetim de süt yasak ya ne farkettim biliyor musun ben de bazen aşırı gaz olurdu sancılanırdım çok düşündüm ne rahatsız ediyor beni diye hiç süt aklıma gelmemişti yaklaşık 18 gündür süt tüketmiyorum gaz problemim bitti bundan sonra yoğurt peynir kefir vs hariç süt asla tüketmeyeceğim afedersin bazen abdest bile tutamıyordum şimdi aynı abdestle 2 vakit namazımı kılabiliyorum
5 tl ye bulsam 3 4 tane alırım yine kaptanım ben de gözlerime inanamadım12 mi oha 5tl aldim ben
Bende düşünüyordum neden bu kadar gaz çıkarıyom diye kabızlık demek ordan geliyor abdest alıyorum affedersin gaz çıkarmaları 348853885 defa abdest alıyomAbla benim diyetim de süt yasak ya ne farkettim biliyor musun ben de bazen aşırı gaz olurdu sancılanırdım çok düşündüm ne rahatsız ediyor beni diye hiç süt aklıma gelmemişti yaklaşık 18 gündür süt tüketmiyorum gaz problemim bitti bundan sonra yoğurt peynir kefir vs hariç süt asla tüketmeyeceğim afedersin bazen abdest bile tutamıyordum şimdi aynı abdestle 2 vakit namazımı kılabiliyorum
Gunaydin canimGünaydın kızlar
Biraz daha iyiyim ablacim kas agrilari baya azaldi tat ve koku alamiyorum biraz mide bulantisi varNasil oldun kuzum daha iyimisin
Günaydın canım dogru diyosun
Bugun daha iyiyim sanki canim biraz mide bulantisi ve tat koku alamiyorum kas agrilari azaldiNasil oldun canim toparlqdin mi
Burda 2 lira marul yaKaptanım ben cumartesi gittim el kadar kivircik göbek 12 lira minicik maydonoz 2,5 3 lira ben de mecbur domates salatalık havuç aldım
İstanbul dahada pahalıdır heraldeKaptanım ben cumartesi gittim el kadar kivircik göbek 12 lira minicik maydonoz 2,5 3 lira ben de mecbur domates salatalık havuç aldım
senin de laktozu miden parçalayamıyor içersen laktozsuz süt dene gülümAbla benim diyetim de süt yasak ya ne farkettim biliyor musun ben de bazen aşırı gaz olurdu sancılanırdım çok düşündüm ne rahatsız ediyor beni diye hiç süt aklıma gelmemişti yaklaşık 18 gündür süt tüketmiyorum gaz problemim bitti bundan sonra yoğurt peynir kefir vs hariç süt asla tüketmeyeceğim afedersin bazen abdest bile tutamıyordum şimdi aynı abdestle 2 vakit namazımı kılabiliyorum
Sen köydesin neden 5 lira ki12 mi oha 5tl aldim ben
Seninde varmış demek ki süte karşı hassasiyetin ben çözümü tüketmeyerek buldum sen de tüketme çok rahat edersinBende düşünüyordum neden bu kadar gaz çıkarıyom diye kabızlık demek ordan geliyor abdest alıyorum affedersin gaz çıkarmaları 348853885 defa abdest alıyom
Islem goruyor canim onlar mayalama felan derken laktozun etkisi ortadan kalkiyor olabilirLaktozsuz mu evet onu tüketebilirim diyetin yasağı kalktığında kaptanım merak ettiğim yoğurt peynir yiyince niye gaz problemi olmuyor
Gunaydin ablacim ❤
Ciddi misin ya gerçekten mi biz kaziklaniyoruz yaniBurda 2 lira marul ya
Neden çok pahalı oralarda
Koylü köylüyü düzeltiyorSen köydesin neden 5 lira ki
Koyde yetismezse pahali olur kiSen köydesin neden 5 lira ki
Istanbul bu hersey çok guzel olacakti haniCiddi misin ya gerçekten mi biz kaziklaniyoruz yani
Dün mahalle pazarda öyleydi hele mandalina 2 liraya düşmüş annem istedi aldımCiddi misin ya gerçekten mi biz kaziklaniyoruz yani
Heh ayni dedigin gibi canim 3 aliyosa gelene kadar 7 8Koyde yetismezse pahali olur ki
Bizim ilce pazari ankaradan pahali oluyordu köydeyken
Ulasim vb sebepler ekleniyor
Ankarada domates 2 iken ilcede 7 liraydi yazin
Yahtın bizi imamoğlu yahhhhhhtınnnnnn güvenmiştik oysa kiIstanbul bu hersey çok guzel olacakti hani