• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın masterfit'in fit kadınları ❤😘 köprüden önce ki son çıkış kutsal kabaklar stoklandımı sular hazırlandı mı detokslar yapılacak mı 😋
Detoks yaomıycam😬😬 süt ürünleri bi süre azaltıcam eşime diyim adam da da hergün hayvansal gıdaları ye ye vucudunda çıbanlar çıktı bende de bacagımda bi tane çiktı bide kaşınıyom bacagımı uyuz olmuşum😩

Afiyet olsun ablam ayaklarına sağlık

Afiyet olsun kızlar
Teşekkür ederim 💓
Çok mu yiyom acaba ya 🙄tam ne yedigimi menüde yazıyom ama🙄
Elif demiş zaten aksam yemeklerini biraz erkene almaya calis cnm
Bizim burada firtina uyarisi var, disarda bayagi ruzgar esiyor.

Bugun de disari cikmazsam 3 gundur disari cikmiyorum yuruyus yapmayi ozledim. ❣️
Bizim burasida öyle, firtina basladi bile 😐
Hayırlı sabahlar canım . Bugün daha iyiymiş elhamdülillah birşey yemedim. Birazdan ile gideceğim aç karnına gitsem iyi olur . Korkuyoum yiyince başım ağırsa çalışamam😔
Cok aç kalinca baş agrini tetikler cnm
Keşke iyi degilsen gitmeseydin
Afiyet olsun ablacim
Sagol cnm 💓
Eki Görüntüle 2937360
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul @Tostombalakanne @Cordeliaa
-300 %0.43 sasirdik mi hayirr
Kaptanim adimlara katiliyorum ama tartida yokum
Yarin tartilsan belki 6 lar gelirdi 😁
Günaydın hatunlar öncelikle maşallah baya geçmiş birikmiş hepsini okicammm.😂😂😂😂 Bugün biraz daha iyiyim hamd olsun 6 tane yumurtam toplanmış dünden itibaren 4tanesi ile ilgilenmeye başlayacaklar ikitanesi tam anlamadım bugün arayacaklar eğer döllenme olmuşsa cuma güne 1 ay beklemeden transferim olabilirmiş ☺️☺️☺️ bu güzel haberle sizleri de sevindirmek istedim Rabbim dua eden dilinizden kalbinizden razı olsun inşallah ne darda nede zorda koymasın sizi Mevlam yaradana emanetsiniz inşallah 🌹🥰
Allah gönlüne göre hayirlisini versin inşallah cnm 💕💕💕
Nasil oldun kuzum daha iyimisin

Müge izlerken 15dk bölgesel yapildı:dondurma:
Oh miss👏🏻💪🏻 ben de kahve içiyorum reklama girdi gerçi 😅
Detoks yaomıycam😬😬 süt ürünleri bi süre azaltıcam eşime diyim adam da da hergün hayvansal gıdaları ye ye vucudunda çıbanlar çıktı bende de bacagımda bi tane çiktı bide kaşınıyom bacagımı uyuz olmuşum😩
Aaa peynirin etin böyle etkisi mi varmış :olamaz::KK64::KK64:

Back