Sicak ic,tam kış zamani cay gibi düşün... Ben pc basindayim surekli boyle yapiyorum hem ellerim ısınıyorMenü
13.00 avuç içi kadar tam buğday ekmeği ile tost
2 ceri domates
18.00 bir kase yoğurt
1 kase yeşil mercimek yiyeceğim şimdi
Su 2 bardak ( yemek yerken su içen biriyim onun dışında içemiyorum önerilere açığım)
30dk yürüyüş
Denerim onuda. Kendime şişe aldım çok tatlı ders çalışırken içiyorum öyle arada unutuyorum amaSicak ic,tam kış zamani cay gibi düşün... Ben pc basindayim surekli boyle yapiyorum hem ellerim ısınıyor
Bu sefer farkettim en azından hiç kimse hatasını. Bir de tırnak var galiba canım da ama ? Başka me var?Sektöre dili doğru kullanan birini almak şapşart
Canım kendim demeyi bir ogrenebilsek kordişim
''Canım" sözcüğünü belirtmek için tırnak kullanmış iki tane kullanılmalı böyle de olabilir onda sıkıntı yok tatlım. Başka yok. Sadece hiç kimseBu sefer farkettim en azından hiç kimse hatasını. Bir de tırnak var galiba canım da ama ? Başka me var?
Yeğenim 6 sınıf , onunla birlikte geliştirmeye çalışıyorum kendimi.
Rızık bolluğu sadece nimette olmuyor bazen misafirde de oluyor
ee hani menüCanım adım ve menü yazarım ama yarışta olmak istemiyorum bu hafta, stres bindi çok fena.Elhan sayfadan ayrılmıyorum canım her gün her gün menü ve adım bildirimi yapacağım ki kopmayayım.
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun Serapcim.Menü
13.00 avuç içi kadar tam buğday ekmeği ile tost
2 ceri domates
18.00 bir kase yoğurt
1 kase yeşil mercimek yiyeceğim şimdi
Su 2 bardak ( yemek yerken su içen biriyim onun dışında içemiyorum önerilere açığım)
30dk yürüyüş
Tesekkur ederim canimAfiyet olsun canımMenun çok güzel. Üç dilim ekmek menemen olunca kaçinilmaz oluyor.
Muz ye beni diyorİyi aksamlar
30 Aralik beslenme listem
Saat 10 da
Sütlü filtre kahve
12:30 da
Sebzeli nohutlu lavaş dürüm
Siyah çay
15:30 da
Sütlü filtre kahve
Kakaolu fistik ezmeli yarım muz
17:30 da
Taze fasulye (gorseldekinin yarisini yiyebildim)
Lorlu göbek salata
2 lt su ictim
Şimdi yürüyüş zamani
Elhan
Eki Görüntüle 3361073 Eki Görüntüle 3361074 Eki Görüntüle 3361072
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?