Canım kaptanellam@deli bir dombili tatlım nasılsın
Yooo gitmem ki
Bizi bırakıp gitme olur muAlistirip gidenlere üzülüyorum.
İyiyim bitanemC
Canım kaptanellamçok şükür toparladık oglanda bende herif hasta oldu ama pek umursamadım koca adam demi sonuçta evde motive olamiyordum ama alıştım ip atlayıp duruyorum evdede su yemek düzeni oturdu gibi saliya kadar izinliyim zaten bu zamanı değerlendirip güzel bir eksi ile yeni yıla başlamak istiyorum bu sabah -900 ile 65.5 ile uyandım hemen gaza geldim
Sen nasilsin güzel kaptanım
Eksik olma en sevimli ceeemizYooo gitmem kiseni hiç üzmem ben
Ayyy nasil emek vermissinTatlım fotoğrafları adım adım takip et, kulağına bir şeyler fısıldayacak.
Eki Görüntüle 3360930
Eki Görüntüle 3360932 Eki Görüntüle 3360933
Aciklamani da yaz. Bu kadar
Akıllı fikirlere her zaman saygım vardır kuzum estağfurullah ni demekAyyy nasil emek vermissinacalim bence instagramdan buldugumuz tarifleri,yaptiklarimizi ekleyelim hepsi elimizin altinda olur süper
İlahi kuzum ne kadar güldüm, Allah ta senin yüzünü güldürsün100 gramcik hadi ucu kıyısı yok senin için zafer bayraklari var. Kimseden rica etmek zorunda değilsin. Hakkın o senin zafer bayragini dalgalandir
Böyle taze kanlar can veriyor gerçekten
Elindekiyle mi arkamdasin
Hayır zaferinin önünde kırıntılar var. Basıp geçecek inşallah ve ulastimmi acaba diye kimseye sormayacak. Bunun için tastige ihtiyacı yok çünkü zafer onun olacak ben inanıyorum
İyiyim bitanemTeşekkür ederim. İyi olmanıza sevindim .Hepiniz eski sağlığınıza kavuşun motivasyonun daha da iyi olacak. Hayal ettiğin tüm güzellikler kapına gelsin tatlışım. - 900' ü alır öper nimet gibi başımıza koyarız emek var , umut var onda.
Ben favorime ekledim mesajıEksik olma en sevimli ceeemiz
Bu mesajı saklasam mi acaba
İyi sporlar canımOğlanı uyuttum ben bı yarım saat walk walklayip geleyim canlar herkese bol hareketler olsun
Tamam kaptan tamam 80ler liginden kurtulacam.Çabuk düzelt o komutulutfen çabuk
Çok güzel demekki düzenli yürüyüş yapmissin artık ekleme zamanın gelmiş bende 2024 te yürüyüş koyuyorum hedef olarak kendimiEllerine sağlık bitanem.Yapınca afiyet olsun. Ziplaman iyi olmus. Boşlukları dengelemek lazim. Ben de yürüyüşteyim .Şu an çay molası verdim. Farklı sporlar yapmalıyım vücut yürüyüşe alıştı çok tınlamıyor göz ardı ediyor adımlarımı.
Sgaoalsin kaptanım bu walk walk ablanın fast walk varmış ona denk geldim onu yaptim 35 dk terin suyun içinde kaldım bide ustune 200 ip atladim plank duramadim kolum bacagim titriyordu resmenİyi sporlar canım
Kaç çıktın ben tartılanadımYine bomboş mideyle yatağa gidiyorum iyi geceler herkese
Tartı günü cumartesi olsun ya. Yarın sabah muhtemelen 70 çıkıcam ben
İyi değilim kötüyüm evliligimde skntilarim var psikolojim bozuk.. çocuklarım hasta şuan bile hastanedeyim Allah belamı vermeye devam ediyor
Fincanını sevsinler ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?