canım çok üzüldüm. inşallah çarçabuk iyileşir kuzucukFezom sabah kedim rahatsizlandi. Kusmaya başladı. Ağzından kan gelince korktum. Şu an klinikte tekrar tedavi altına alındı. Kanına bakıldı . Bağışıklığı düşmüş. Serum veriliyor. Bekleme dediler eve gonderdiler beni. Yerimde duramıyorum. İyileşmesini diliyorum.Migi kaptan Wilma11 bildirim göndermedi . Tabloyu hazırlamayı sona bırakayım en azından kaptan sonuçlarını açıklayayım dedim o da olmadı. Durumlar iyi değil . Ümidimi kaybetmek üzereyim.
Çok güzel canım . Afiyet olsun. Maşallah sen de emin adimlarla ilerliyosun
Teşekkür ederim Kaptanım sana layık olmak içinAfiyet olsun canim çok güzel sporun da menun de
Ve doydum yani gayet, fazlasına hiç gerek yok aslında. Sağol tatlımharika menü
Noldu canım ? Başka birşeye mi canın sıkkın?merhaba kızlar. günüm beslenme açısından kötü geçti. ne oldu anlamadım canım sıkkın. silkeleneceğim inşallah
Teşekkür ederim kaptanim inşallah cumaya eksi görebilirimÇok güzel canım . Afiyet olsun. Maşallah sen de emin adimlarla ilerliyosun
ben menüyü fena patlattım bugünTeşekkür ederim Kaptanım sana layık olmak için
A benim.Bugün 6 ya geçtim
Senin kan grubun ne?
Ben 0
Akşama balık salata düşünüyorum
Aaa çok şaşırdım çok üzüldüm. Ne ameliyatı oldu diye sormadım çünkü kısırlaştırma oldu diye düşünmüştüm. Hasta miydi. Allah'ım Şafi ismi ile şifa versin inşallah. Sana bağışlasın. Çok üzüldüm ben yaFezom sabah kedim rahatsizlandi. Kusmaya başladı. Ağzından kan gelince korktum. Şu an klinikte tekrar tedavi altına alındı. Kanına bakıldı . Bağışıklığı düşmüş. Serum veriliyor. Bekleme dediler eve gonderdiler beni. Yerimde duramıyorum. İyileşmesini diliyorum.Migi kaptan Wilma11 bildirim göndermedi . Tabloyu hazırlamayı sona bırakayım en azından kaptan sonuçlarını açıklayayım dedim o da olmadı. Durumlar iyi değil . Ümidimi kaybetmek üzereyim.
Esf canım benimmTeşekkür ederim Kaptanım sana layık olmak için
Hiç şüphem yok canımTeşekkür ederim kaptanim inşallah cumaya eksi görebilirim
Afiyet olsun canım.Wilma11 Elhan
25 Aralık 2023
sabah 1 kupa yeşil çay
öğlen 12.10
1 kepçe kuru fasulye
1 kase pilav
birkaç adet pancar turşusu
ara 14.00
2 parmak börek
1/5 simit
30 gr fıstıklı çikolata
ara
kabuk tarçın çayı
1 madensuyu
akşam 19.00
3 yk arnavut ciğeri
1 kase makarna
yeşillik salatası
60 gr tadelle
az baharatlı mısır
şimdi ıhlamur içiyorum.
1,5 lt su
berbat ötesi bir menü oldu biliyorumneden böyle oldu anlamadım tutamadım kendimi
aslında bir olay yok. cuma akşamı, o sabaha göre 600 gr daha eksiydim. ama bu sabah cuma sabahına göre 100 gr artıyım. ona biraz canım sıkıldı. öğle yemeğinden sonra coştumNoldu canım ? Başka birşeye mi canın sıkkın?
saol canım. evet kesinlikle doğru. fazla karbonhidrat, daha fazlasını çekiyor. menüde pilav vardı. az almayı unutmuşum. günah olmasın dedim yedim. sonra diğerleriyle devam ettim.Afiyet olsun canım.
Napalım bazen öyle oluyor. Olsun unut bu günü. Mümkünse 2 mil Leslie yap değilse olmamış gibi devam et.
Şu bir gerçek karbonhidrat yedikçe yediriyor.
Ayçkaya diyordu "şeker şekeri çeker "
önceden en az 6000 adım şartı vardı. ama şimdi yok. atabildiğin kadar. ben dün saati geç takmışım. spor da yapmadım ondan düşük oldu. gerçi bugün de eve gelir gelmez çıkarttım kolumdanSelam Günlük kaç adım atmak gerekiyor acaba ben bilmiyorum ona göre ayarlayayım kendimi
canım verirsin de senin menüler çok iyiydi şaşırdım. ödemdir o belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?