Heee anladım bebeğimmCanım benim aç kalmak dediğim öncesinden az yiyorum ya kilomun düşmesini bekliyorum yoksa normal besleniyorum yani. Birkaç gündür yoğundum.spor yapamadım yarın başlayayım inşallah. Sen nasılsın nasıl gidiyor kaç haftalık oldun
Aynen canım işte onun için sürekli koruma yapmak lazım . Sporu bırakmamak ve 3 gün istediğimizi yiyorsak , hemen sonra ki 3 gün dengeleyecek sıkı menü yapmamız lazım. Bu şekilde hep korunur hiç alınmaz. İşte onun için de hemen kilomuz 2-3 oymadığı an sürekli bunu yapmak lazım ki hiç bir zmaan 5-10 kilo birden geri almayalım . Topik ile ben açıkcası uğraşamam yoğun çalışıyorum. Ben fikri veriyorum biri yapsınOooo topiklerde açılacakmış helee mantıklı heee kızzzz bende varımm
Hahahaha tamam tamamm insallahh korursun kuzum bazen kendimizi kaybediyoruz
O gobegim olmasa iyi olacak ama lömbür lömbur hiç hoşuma gitmiyor. Senin attığın resimlerde hiç göbeğin yoktu onlar zayıf halin miydi? Çok hoşsun o resimlerde53-55 lerde olunca iyi hissediyorumsenin boyun uzunmus gayet iyi gorunuyorsundur ben de sezeryanla dogum yapmistim surekli de spor yapan birisiyim ustunden 18 sene gecti o alt karindaki cikintim gitmiyor
Öyle mi diyorsun? Gider mi ya bakOoo süpersin maşaAllah
Ben bikaç ay pilates yapmıştım, karın, göbek için muhteşem.
Zaten göbeğim pek yok, o dönem dümdüzdü, üstelik 70 li kilolarda.
Yürürken, otururken karın ve mide kısmını salma, içine çek ve durabildiğin kadar dur, onunda faydasını göreceksin, üstelik vakit ayırmak zorunda değilsin, ayaktayken, otururken, aklına düştükçe yap.
Akşam yatağa girince bikaç kez karnını içine çekerek doğrulma yap.
Alışkanlık yaparsan düzelir inşaAllah
Bilmiyorum ki, göbekli deyilim, basen ve bacak kalın, şikayetçi değilim.O gobegim olmasa iyi olacak ama lömbür lömbur hiç hoşuma gitmiyor. Senin attığın resimlerde hiç göbeğin yoktu onlar zayıf halin miydi? Çok hoşsun o resimlerde
Öyle mi diyorsun? Gider mi ya bakLeyl35 18 sene gecti alt göbek hala gitmiyor diyor
Canım benim ablam 2 sezeryan doğum yaptı . Küçük oğlunu doğurduktan birkaç ay sonra aldığı 30 kiloyu verdi . Boyu 167 kilosu 50 taş gibi valla . Bende sezeryan göbeği hala mevcut ama kilom var . O yağsız vücut kilosunda diye hiçbir şey kalmadı . Gidiyor yani zayıflayınca . Bir de senin haystinda spor da var çok rahat gider inşallah . Ablam da gitti bir ara spora sonra çok çalışıyor yoruluyor diye bıraktı . Hemşire o da . Hiç düzenli de gidemedi spora . Zayıfla bir de sporu bırakma çok iyi olacaksın merak etmeO gobegim olmasa iyi olacak ama lömbür lömbur hiç hoşuma gitmiyor. Senin attığın resimlerde hiç göbeğin yoktu onlar zayıf halin miydi? Çok hoşsun o resimlerde
Öyle mi diyorsun? Gider mi ya bakLeyl35 18 sene gecti alt göbek hala gitmiyor diyor
Evettt aynenn öyle edilmesii lazımm gençler hep öyle ediyor vallahaa çözdük artıkAynen canım işte onun için sürekli koruma yapmak lazım . Sporu bırakmamak ve 3 gün istediğimizi yiyorsak , hemen sonra ki 3 gün dengeleyecek sıkı menü yapmamız lazım. Bu şekilde hep korunur hiç alınmaz. İşte onun için de hemen kilomuz 2-3 oymadığı an sürekli bunu yapmak lazım ki hiç bir zmaan 5-10 kilo birden geri almayalım . Topik ile ben açıkcası uğraşamam yoğun çalışıyorum. Ben fikri veriyorum biri yapsınYapamam ama yapan biri olursa çok sevinerek katılacağım yada buraya kilo koruma takımı açarız Çıtırlar ligini tamamlayan koruma ligine geçsin Elhan sen ne dersin?
Sezaryenlimisin sende benim alt göbeğim gidiyodu baya gitti yanii bide termal tayt giyiyodum cok işime yarıyordu simdi bebeyle alt kısmım şişti ve sertlesti üst kısmım çok bos gibi yumuşakO gobegim olmasa iyi olacak ama lömbür lömbur hiç hoşuma gitmiyor. Senin attığın resimlerde hiç göbeğin yoktu onlar zayıf halin miydi? Çok hoşsun o resimlerde
Afiyet olsun çok güzel menuİlk menümo yüzden resimli paylaşmak istedim. Köftelerin 2 tanesi yenmedi ve soğanda yenmedi Kahvaltı 13.00 akşam yemeği 17.30 da yapıldı. Hepsi yağsız
2 litre su.
1 saat yürüyüş yaptım
Kesinlikle lazım bu koruma programı Ben dikkat etmesem hemen aliyorum meselaAynen canım işte onun için sürekli koruma yapmak lazım . Sporu bırakmamak ve 3 gün istediğimizi yiyorsak , hemen sonra ki 3 gün dengeleyecek sıkı menü yapmamız lazım. Bu şekilde hep korunur hiç alınmaz. İşte onun için de hemen kilomuz 2-3 oymadığı an sürekli bunu yapmak lazım ki hiç bir zmaan 5-10 kilo birden geri almayalım . Topik ile ben açıkcası uğraşamam yoğun çalışıyorum. Ben fikri veriyorum biri yapsınYapamam ama yapan biri olursa çok sevinerek katılacağım yada buraya kilo koruma takımı açarız Çıtırlar ligini tamamlayan koruma ligine geçsin Elhan sen ne dersin?
önce sağlık canım. özürlük birşey yok. hasta olunca insanın gözü birşey görmüyor.şu bi hastalığımı bi atlatayım. burayla aktif olacagim.. aktif olamadim..
sporu adımlarda haftaiçi çok iyiydim süper gidiyordum.. bi anda sifir mod oldum. herkesten de çok özür dilerim sizlerle ilgilenemediğim için.
bi hastalığımı atlatayım kollarimi sivalayacagim
2024 bekle beni...
Afiyet olsun canim çok güzel sporun da menun de25 Aralık pazartesi
Saat 12.30
Az sucuklu acılı Menemen
2 dilim karabuğday ekmeği
Süzme peynir
Akşam 18.30
Bol marul
İki hindi füme
1 wasa
Birkaç dilim dil peyniri
Su yatana kadar 2.5 litre olur
Birazdan az sütlü hindiba kahvesi içeceğim
Spor 45 dakika aletli pilates
Yürüyüş 6942 adım, bilerek fazla adım atmadım belki o ödem yaptı diye
Elhan Cordelia Busra196 minerva1988
harika menü25 Aralık pazartesi
Saat 12.30
Az sucuklu acılı Menemen
2 dilim karabuğday ekmeği
Süzme peynir
Akşam 18.30
Bol marul
İki hindi füme
1 wasa
Birkaç dilim dil peyniri
Su yatana kadar 2.5 litre olur
Birazdan az sütlü hindiba kahvesi içeceğim
Spor 45 dakika aletli pilates
Yürüyüş 6942 adım, bilerek fazla adım atmadım belki o ödem yaptı diye
Elhan Cordelia Busra196 minerva1988
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?