• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kas kaybi oluyor illaki sporla yerine koymamız şart açlığa da alıştım az çok ama bugün dünkü kadar gurur duyamayacaksin benimle spor su okey de menum sıkıntı akşam misafirim var abimler annem ve ablamlar gelecek lahmacun yaptiracakmis abim cocuklsr küçük diye kiyamadı🥰 ama diyetim ziyan😂 o yüzden dün 8 gibi başlayan diyetimi 7 buçuk civarı bozup 2 lahmacun yemeyi düşünüyorum doğru değil pek ama bayagidir yemiyordum yerim kesin 😂
Turşu, şalgam , turp tüketme canım. :dua:
Aile yemeği keyifli olur. :KK68:

ip atlamaya başladım ama arka arkaya olmuyor iş yerinde lavaboda atlıyorum saat başı 150 ad gibi artıracagım inşallah akşama kadar 900-1000 arası olur öğle aralarındada yürümeye devam inşallal
Süpersin kaptanım . Ben çok güzel bir eksi gördüm az önce aç karına ama olsun😂 bu hafta güzel yüzde getircem ben sana seçtiğine mutlu edecem seni🥰

Süpersin kaptanım . Ben çok güzel bir eksi gördüm az önce aç karına ama olsun😂 bu hafta güzel yüzde getircem ben sana seçtiğine mutlu edecem seni🥰
sen mutlu ol canım benimde yarış bu kazanılırda kaybedilirde sen şöyle mutlusun ya herşeye değer insanın kendini iyi hissetmesi motive olması gibisi yok tebrik ediyorum seni :super: :super: :super: :super:

Ay annem turşu yapmıştı bana bugün açarım diyordum. Niye ki canim tuzlu diye mi? Bu arada çok süper bı eksi gördüm tartida şimdi🥰
Akşam saatlerinde yenilen turşu ertesi güne odemle karşılık veriyor canım. Eksini koruma adına çok dikkatli ol bütün risklerden uzak dur. :dua:

Günnnnooooooo

uyuma-art%C4%B1k-elif-kar%C4%B1.gif

Back