- 31 Ekim 2013
- 21.385
- 71.796
- 798
- 40
iyiki de çıkarmış
Allah burada da çıkardı karşına bir koç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiki de çıkarmış
Allah burada da çıkardı karşına bir koç
Günaydın abla hangi diziyi izliyorsunGünaydınlar dizimi izledim geldim,birazdan komşuyla pazara gideeğiz haber beklşyorum her an çıkabilirim.
Dün akşam aile dizisini izledim,birde üç kız kardeş varya aynı güne denk geliyor diye bunu sabaha bırakıyorum.Günaydın abla hangi diziyi izliyorsun
Haklısın canım hadi bakalım akşam menume1 yazacam Allah'ın izni ilebaktın kayıyordun beni getir aklına 2022 de de konuşmusuz ama 2024 de çok güzel şeyler konuşuyor olmak için
Ya okuldayim idare et bebeğim azBiçkin delikanlı
Buna da şükür değil mi tatlımYa okuldayim idare et bebeğim az
Günaydın eküricim keyifli kurcalamalar sosyete pazarı miGünaydınlar dizimi izledim geldim,birazdan komşuyla pazara gideeğiz haber beklşyorum her an çıkabilirim.
Turşu, şalgam , turp tüketme canım.Kas kaybi oluyor illaki sporla yerine koymamız şart açlığa da alıştım az çok ama bugün dünkü kadar gurur duyamayacaksin benimle spor su okey de menum sıkıntı akşam misafirim var abimler annem ve ablamlar gelecek lahmacun yaptiracakmis abim cocuklsr küçük diye kiyamadı ama diyetim ziyan o yüzden dün 8 gibi başlayan diyetimi 7 buçuk civarı bozup 2 lahmacun yemeyi düşünüyorum doğru değil pek ama bayagidir yemiyordum yerim kesin
Demedim dimiJou gunooo dimedi
Aynen canım karanlıkta düşüyoruz yola tek göz kapalı anca bu kadarBuna da şükür değil mi tatlım
Ay annem turşu yapmıştı bana bugün açarım diyordum. Niye ki canim tuzlu diye mi? Bu arada çok süper bı eksi gördüm tartida şimdiTurşu, şalgam , turp tüketme canım.
Aile yemeği keyifli olur.
Süpersin kaptanım . Ben çok güzel bir eksi gördüm az önce aç karına ama olsun bu hafta güzel yüzde getircem ben sana seçtiğine mutlu edecem seniip atlamaya başladım ama arka arkaya olmuyor iş yerinde lavaboda atlıyorum saat başı 150 ad gibi artıracagım inşallah akşama kadar 900-1000 arası olur öğle aralarındada yürümeye devam inşallal
sen mutlu ol canım benimde yarış bu kazanılırda kaybedilirde sen şöyle mutlusun ya herşeye değer insanın kendini iyi hissetmesi motive olması gibisi yok tebrik ediyorum seniSüpersin kaptanım . Ben çok güzel bir eksi gördüm az önce aç karına ama olsun bu hafta güzel yüzde getircem ben sana seçtiğine mutlu edecem seni
Evet yaa bu mutluluk 1 lahmacunda kapattırır günü üstelik tursusuz Elhansen mutlu ol canım benimde yarış bu kazanılırda kaybedilirde sen şöyle mutlusun ya herşeye değer insanın kendini iyi hissetmesi motive olması gibisi yok tebrik ediyorum seni
Akşam saatlerinde yenilen turşu ertesi güne odemle karşılık veriyor canım. Eksini koruma adına çok dikkatli ol bütün risklerden uzak dur.Ay annem turşu yapmıştı bana bugün açarım diyordum. Niye ki canim tuzlu diye mi? Bu arada çok süper bı eksi gördüm tartida şimdi