• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

tek öğün yapıyorsun sende demi canım suyunu biraz artır canım bende kahveyi çok içiyorum günde 3-4 oluyor benimde bitki çayı içiyor musun
Evet tek öğün, bugün son, akşam 36 saatlik açlık için niyet edeceğiz.
Su ortalama bu kadar, bazen daha fazla oluyor.
Açken su içerken midem bulanıyor, yinede biraz zorluyorum, suyun çoğunu yemekten 2 saat sonra içiyorum, bitki çayı olarak apaform bazen limonlu yeşil çay içiyorum, dün zencefil, limon çayı yaptım, 6 bardak kadar içmişimdir.

Hoşbulduk 💕💕

Selamlar herkese
1701855797798.png

yaaa ben de çok severim yemek yapmayı, hep diyorum zaten ev hanımı olsam her gün neler neler yaparım, ocağın başına geçince bi mutlu oluyorum ki anlatamam

benim de eşim başak :KK70:
ben de boğa

iki inatçı keçi bazen çok zorlanıyoruz, eşim aşırı takıntılı aşırı detaycı biridir. birşeye takıldıysa yüzyıl onu konuşuruz ya da gözüne brşey çarptıysa o hallolana kadar gider gelir söyler
ve kimsenin görmediği detayı o görür, acayip dikkatlidir detaylar konusunda, çok sinirli ve fevridir ne yazık ki çok çok çabuk parlar ama saniyesinde de söner ama çok da merhametlidir

aaaa sen koç musun :KK60:
niye bu kadar içime sokasım geliyor seni belli oldu :KK36:

canımmm canımmm, güzel haberlerle dön inşallah :dua:
Benim eşimde çabuk parlar, fevri davranır, çabuk söner ve evet merhametlidir

Evet tek öğün, bugün son, akşam 36 saatlik açlık için niyet edeceğiz.
Su ortalama bu kadar, bazen daha fazla oluyor.
Açken su içerken midem bulanıyor, yinede biraz zorluyorum, suyun çoğunu yemekten 2 saat sonra içiyorum, bitki çayı olarak apaform bazen limonlu yeşil çay içiyorum, dün zencefil, limon çayı yaptım, 6 bardak kadar içmişimdir.
maşallah canım hadi inşallah hayırla sağlıkla yaparsın inşallah

Arkadaşlar ben yine diyetle alakasız bir şeyle burdayım😂 mide yanmasına müthiş bir cozumle geldimm🥰 şurup ya da hap kullanmaktansa yandığı zaman yarım çay bardagi suya 1 çay kaşığı karbonat karıştırıp için ,o anda kesiyor yanmayı . Denedim onayladım 😂bu da çokca yaşanan bir sorun varsa aramızda reflusu olan denesin bana da dua etsin bol bol zayıflayayim diye😂

Back