• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

yaaa ben de çok severim yemek yapmayı, hep diyorum zaten ev hanımı olsam her gün neler neler yaparım, ocağın başına geçince bi mutlu oluyorum ki anlatamam

benim de eşim başak :KK70:
ben de boğa

iki inatçı keçi bazen çok zorlanıyoruz, eşim aşırı takıntılı aşırı detaycı biridir. birşeye takıldıysa yüzyıl onu konuşuruz ya da gözüne brşey çarptıysa o hallolana kadar gider gelir söyler
ve kimsenin görmediği detayı o görür, acayip dikkatlidir detaylar konusunda, çok sinirli ve fevridir ne yazık ki çok çok çabuk parlar ama saniyesinde de söner ama çok da merhametlidir

aaaa sen koç musun :KK60:
niye bu kadar içime sokasım geliyor seni belli oldu :KK36:

canımmm canımmm, güzel haberlerle dön inşallah :dua:
Ben de o kadar sevmiyorum ki yemek yapmayı 🤦🤦 13 yıldır evliyim hala alışamadım

nerden tanıdık geliyor diyordum buldum sonunda :super: :super: :super: Busra196 Busra196
Ekran görüntüsü 2023-12-06 095329.png

harikasın canım süper spor yapmışsın süper su içmişsin gurur duydum resmne keşke bende yapabilsem dedim bne hala yarım saat yürüyüş yada 2 milde kaldım bakalım
İp atlamayı dene canım . Çocukluğumda çok ağlardım. Yıllar oldu yapamam diye düşünürken kademeli artırdım. Vücut ağrım var biraz ama bugün 1000 düşünüyorum bakalım🥰

Ben de aynı durumdayım, ütü olayı tam bir işkence, sağ olsun eşim hallediyor
biz de ütücüye veriyorduk senelerdir, o da parça başına 15 TL istemeye karar verince ondan da vazgeçtik, eşim giyinmek istediğini o gün ütüleyip çıkıyor
benim kıyafetlerimin çoğu da ütü istemeyen türden şeyler
ütü yapmam gerekenleri yıkadıktan sonra giymemeye başlıyorum :D

kas agrıları için spor hocamız spor esnasıda su içmek ve spor sonrası 1 adet olgun muz yemek azaltır demişti tabi jel vs de varda bize daha ev tipi öneriler lazım diye :KK70:
Ben daha önce de yapmıştım canım spor birkaç gün ağrı oluyor birakmayinca kendiliginde geçiyor idare edecem artik

aynen en azından bi yerden başlamak lazım spo rşart ya
Kas kaybi oluyor illaki sporla yerine koymamız şart açlığa da alıştım az çok ama bugün dünkü kadar gurur duyamayacaksin benimle spor su okey de menum sıkıntı akşam misafirim var abimler annem ve ablamlar gelecek lahmacun yaptiracakmis abim cocuklsr küçük diye kiyamadı🥰 ama diyetim ziyan😂 o yüzden dün 8 gibi başlayan diyetimi 7 buçuk civarı bozup 2 lahmacun yemeyi düşünüyorum doğru değil pek ama bayagidir yemiyordum yerim kesin 😂

Ahhh ahhh kardesim diyerek basliyomusum😂😂İyidir hoştur şimdi Allah var ama fazla aile düşkünlüğü oluyo (kendi ailesi yani) yengeç erkeklerinde ve evi çok seviyo bıraksam günün 24 saati uyur Bi de çok kuser yaa senin eşin nasi bilmem ama bizde trip atan taraf hep o olur🤦‍♀️
Aile düşkünlüğü evet aynı aşırı düşkün maalesef evcimen insan öyle arkadaşlarıyla gezen tozan bi tip değil ama tüm gün evde duramıyor bi kaç saatlık bile olsa çıkar 😂 yok küsmez benim eşim 😂😂 anaaammm Allah bize kolaylık versin 🤣

Yengeç, Terazi'ye duygusal derinlik ve sıcaklık getirirken, Terazi, Yengeç'in hayatına dengeli bir sosyal ve estetik anlayış katar. Birbirlerinin farklılıklarını kabul edip, bu farklılıklardan güç alarak, Yengeç ve Terazi ilişkisi, hem zenginleştirici hem de tatmin edici olabilir.

Tatlım güzel bir birliktelikmiş sizinki . :dua: Karşılıklı saygı , empati güzel de bir iletişim dili bulunursa bence tüm burçlar aile saadetini yakalar gibi. :KK66:Evlenirken burç olayı hiç aklıma gelmedi araştırayım, bakayım nedir ne değildir ihtiyaç hissetmedim :confused:ne çikarsa bahtimiza :KK76:
Yaaa ablacım nasılda araştırıp bulmuşsun yerim seni 😘😘😘😘😘 bende pek ilgilenmezdim önceden sonradan burçlara taktım biraz 😂😂

Back