- 4 Ocak 2021
- 2.223
- 7.215
- 108
Tamam canim ayran da olur napymAkşam saatlerinde yenilen turşu ertesi güne odemle karşılık veriyor canım. Eksini koruma adına çok dikkatli ol bütün risklerden uzak dur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canim ayran da olur napymAkşam saatlerinde yenilen turşu ertesi güne odemle karşılık veriyor canım. Eksini koruma adına çok dikkatli ol bütün risklerden uzak dur.
Paylaştımı modumuDimedin görsel de yok
Maydanoz, limona sımsıkı sarıl...turşusuz da olur . Gün içinde bir şey yemeyeceksen iki lahmacun çok zorlamaz seni. Ama öncesinde bol su içmeyi ihmal etme tatlım. Akşam yemeğine kadar en az saat başı bir bardak su tamam mıEvet yaa bu mutluluk 1 lahmacunda kapattırır günü üstelik tursusuz Elhan
Öteki sayfa sanırım sona kaldımNe zaman görmedim
Daha önce takımlarda yarışan üyeler ilk secmelerde takımlara giriyor canim.Cuma sabahı tartılıp takımlara girebilir miyim Elhan yoksa önümüzdeki hafta mı başlayayım biricikim?
Amaaaannnn memeyi azaltıyim derken iyi gidiyodu busefer ağzına aldıkça uzun emiyo benim başum büyük beladaDemeeeee kıyamam ..
Beni delirtmayın yeterrAmanin kaçin meme süt mevzusu
Ben deDaha önce takımlarda yarışan üyeler ilk secmelerde takımlara giriyor canim.
Çok sevindim hâlâ inanamıyorum başladigina
Kilo tekerlerine bir baksana tatlım.. VKİ falan yazan alttakiler O zaman yaptıysan şimdi de yaparsınBen de
İsteğe bağlı kuzum. ZincirKirma spor yarisina katılmak istersen takip ediyor.Günlük adım şeysi geçerli mi hala?
Tamam canm dünden itibaren 3 litreye çıkardım suyu bol sbol su içip ip atliyorumMaydanoz, limona sımsıkı sarıl...turşusuz da olur . Gün içinde bir şey yemeyeceksen iki lahmacun çok zorlamaz seni. Ama öncesinde bol su içmeyi ihmal etme tatlım. Akşam yemeğine kadar en az saat başı bir bardak su tamam mı
Hoşgeldin canımMerhaba kızlar bnde 2 ay önce Sezaryen Doğum yaptım boyum 170 ve hamilelikte 105 kiloya çıkmıştım doğumdan 15 gün sonra 88 kiloya düştüm şuanda kilom 86.30 bnde aranıza katılmak istiyorum 65 kiloya düşmek istiyorum bu arada 24 yaşındayım 3 çocuğum var yazmam gereken başka bilgiler varsa söyler misiniz