• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bugünkü menum ; (tek öğün yapıyorum genelde ama vücudum alismasin normal düzene dönünce kilo almayayım diye arada bu şekilde yapacam)

11.00 2 yumurtalı peynirli omlet 1 dilim peynir, yarım domates,yarım salatalık, 7 tane siyah zeytin,1 kaşık evde mayaladigim yoğurt kaymağı .

13.00 1 avuç patlamış mısır (neredeyse yağsız ,tuzsuz)

19.30 fırında sardalya , 3 kaşık mercimek çorbası, 1 dilim ekmek ve bol salata ve oruca başlıyorum yarın 16 ya kadar yemeyecem insallah
700 ip atlama : 3500p
5000adim : 500p
Toplam 4000 puan
3 litre su
@Elhan @deli bir dombili
harikasın canım süper spor yapmışsın süper su içmişsin gurur duydum resmne keşke bende yapabilsem dedim bne hala yarım saat yürüyüş yada 2 milde kaldım bakalım

Saol canım dün erken uyudum kas agrilarimdan . İp atlamak çok etkili sanırım🥰
kas agrıları için spor hocamız spor esnasıda su içmek ve spor sonrası 1 adet olgun muz yemek azaltır demişti tabi jel vs de varda bize daha ev tipi öneriler lazım diye :KK70:

Selammm, 5 Aralık menümü yazayımm

Sabah 10.15
Yulaf lapası

Ara 13.00
1 elma

Ara 15.00
1 Türk kahvesi, 1 dilim kabak tatlısı

Akşam 17.30
4 yk kurutulmuş fasülye yemeği, 3 yk havuç tarator, 2 ızgara köfte

Su;2lt @Elhan Ellssa Ellssa

Nott: 1 dilim daha kabak tatlısı yiyebilirimmm:kk77:
Afiyet olsun

Merhaba kizlar
İnşallah yarın İnterneti gelir de daha aktif olurum
Bu günkü menum
Sabah yok

Öğlen 11.30
1 tabak yeşil fasulye yemeği

Ara
1 pankek

Akşam
Kiymali patates yemeği 1 tabak
1 çatal makarna

Ara
1 galeta

@Elhan Ellssa Ellssa
Afiyet olsun
Çok geçmiş olsun neyin var canım?
Açlık sonrası halsizlik oldu.
Geçmiş olsun canım. 🥺 Menü çok güzel ama sen iyi hissetmiyorsun üzüldüm.
Açlık yapınca 40 küsür saat. Onun verdiği halsizlik. Uyudum dinlendim iyiyim şimdi

Selamm bugünkü menumu yazayım
10.30 1 dilim tbe hindi füme kasar ile tost yeşillik
13.00 1 yumurta ile mantarlı omlet 3 yk yoğurt yeşillik
16.30 1 t hurması 3 ceviz
19.00 2 parça ızgara tavuk cacık Salata bir kaç çatal patates kızartması
1.5 litre su
@Elhan Ellssa Ellssa
Afiyetolsun

Kimisi örgü kimisi temizlik bende mutfağı severim. Vaktim olsa da pişirsem. Severek yaparım. Elimden gelse tüm binaya yaparım hep çok az görünür gözüme
yaaa ben de çok severim yemek yapmayı, hep diyorum zaten ev hanımı olsam her gün neler neler yaparım, ocağın başına geçince bi mutlu oluyorum ki anlatamam

Ben oğlak eşim başak
Bizi de anlatırmısın
Konuya hakim görünüyorsun 🥰

Ya canım benimm💕 vala da billa da hakim felan deilim astrolojiye hani hangi burc hangi ay onu bile bilmem dogru durust 😂😂 sadece kendi burcumla bilgi sahibiydim eşimi tanıyana dek🙄 bir de onu bilirim yani yoksa seve seve yorumlardim :KK60: sadece başak eski erkek arkadaşım vardı fazla düşünceli ve takıntılı bi adamdı kafasında kurgulardi çok duzenliydide bilemiyorum özellikleri mi deil mi ama okadar🤷‍♀️
benim de eşim başak :D
ben de boğa

iki inatçı keçi bazen çok zorlanıyoruz, eşim aşırı takıntılı aşırı detaycı biridir. birşeye takıldıysa yüzyıl onu konuşuruz ya da gözüne brşey çarptıysa o hallolana kadar gider gelir söyler
ve kimsenin görmediği detayı o görür, acayip dikkatlidir detaylar konusunda, çok sinirli ve fevridir ne yazık ki çok çok çabuk parlar ama saniyesinde de söner ama çok da merhametlidir

Koç da başına buyruk yaşamayı sevince evde iki horoz biraz zor oluyor quinim. Yayların eğlenceli tarafları onlarla yaşamayı güzelleştiriyor:KK19:Huzurumuz daim olsun o zaman :KK5:
@blonde ambition
Nergis 35 Nergis 35 de yay :KK52:
aaaa sen koç musun :KK60:
niye bu kadar içime sokasım geliyor seni belli oldu :KK36:

Sevgili arkadaşlarim birazdan tahlil için hastaneye gideceğim. Ablamiz nerede diye merak etmeyin . :KK68: :KK68: Mutfaktan cezbedici börek, çörek, kabak tatlısı, sütlaç her ne güzel şey yaptıysanız uzak durun. :dua::KK200: kocalariniza saklayın. :KK51:
canımmm canımmm, güzel haberlerle dön inşallah :dua:

Back