• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yaa tatlım ne alınması hani resmen beni tarif etmişsin bende aşırı özgür ruhlu biriyim sinirlarimin aşılıp kurallar koyulmasindan hic hoşlanmıyorum sosyal ortamlara bayilirim eve sadece arada uğrasam yeter 😂
yeni yerler keşfetmek seyahat etmek müthiş bise benim için 💕 burada benim eşimde yengeç🙄 mükemmel bir tezatlık içinde uyumu yakalamaya calisanlardaniz😂
Koç da başına buyruk yaşamayı sevince evde iki horoz biraz zor oluyor quinim. Yayların eğlenceli tarafları onlarla yaşamayı güzelleştiriyor:KK19:Huzurumuz daim olsun o zaman :KK5:
blonde ambition blonde ambition
Nergis 35 Nergis 35 de yay :KK52:

Günaydın hayırlı mutlu sabahlar ❤️
Bol eksili sabahlar olsun inşallah 🤲
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. ablam cuma bildirimini şimdi yapsam olur mu şu 2 gün hiç güvenmiyorum kendime 😅😅
Günaydın sagikla beslenecegin gözünün kacamaklara kaymadigi , uslu bir kız gibi yaşayacağın mutlu günlerin olsun :dua::dua:
Bugünden itibaren gözüm üzerinde. :KK20::KK20::KK20:

Benim eşimde yengeç ben terazi :KK53:
Yengeç, Terazi'ye duygusal derinlik ve sıcaklık getirirken, Terazi, Yengeç'in hayatına dengeli bir sosyal ve estetik anlayış katar. Birbirlerinin farklılıklarını kabul edip, bu farklılıklardan güç alarak, Yengeç ve Terazi ilişkisi, hem zenginleştirici hem de tatmin edici olabilir.

Tatlım güzel bir birliktelikmiş sizinki . :dua: Karşılıklı saygı , empati güzel de bir iletişim dili bulunursa bence tüm burçlar aile saadetini yakalar gibi. :KK66:Evlenirken burç olayı hiç aklıma gelmedi araştırayım, bakayım nedir ne değildir ihtiyaç hissetmedim :confused:ne çikarsa bahtimiza :KK76:

Bugün yüzüm yok 🙈
Bu ara dişlerim ağrıyor kanal gerekiyormuş. Her iki tarafa.
Başıma vuruyor hep hafif bir baş ağrım var.
Salata da yemek istemiyorum ondan zaar . Çiğneme yaptıkça artıyor....

Elektrik yoktu
Sular kesikti örtmenim😭
Geçmiş olsun canım
Aile dizisi ama bıçak olunca kapattım
Giydirmeye yardımcılar geliyor her sabah
Bu varis çorabından kalın ve sıkı
Birgün çorapları yıkayım, varis çorabını giyiyim dedim, normal, sıradan tül çorap giymiş gibi oldum😂😂
Çıkardım attım
Allah yardımcın olsun kardeşim sicakta zor olur demi iyi gelsin de şifa olsun canım benim
Kankişim hangi diziyi izliyor ☺️
Aile ama bi bıçaklama sahnesi oldu kapattım yattım genclere kötü örnek oluyor diye kızdım
Pek özgür ruhlu , sıkmaya hiç gelmeyen ,aşırı sosyal bir eşim var. Çok iyi anlaşıyoruz ama ufak tefek arızalar oluyor :confused: Tüm yaylar aynı mi bilemem quincim, seviyorum yayları alınma e mi :KK5:
Allah daim etsin canım mutlulugunuzu
Benim eşim kova ben özgür sosyal o tam tersi a sosyal Benim dediğim dedık ortayı zir buluyoruz 🤣🤪
Merhaba kızlar bnde 2 ay önce Sezaryen Doğum yaptım boyum 170 ve hamilelikte 105 kiloya çıkmıştım doğumdan 15 gün sonra 88 kiloya düştüm şuanda kilom 86.30 bnde aranıza katılmak istiyorum 65 kiloya düşmek istiyorum bu arada 24 yaşındayım 3 çocuğum var yazmam gereken başka bilgiler varsa söyler misiniz 🥰🥰
Hosgeldin canım
Sevgili arkadaşlarim birazdan tahlil için hastaneye gideceğim. Ablamiz nerede diye merak etmeyin . :KK68: :KK68: Mutfaktan cezbedici börek, çörek, kabak tatlısı, sütlaç her ne güzel şey yaptıysanız uzak durun. :dua::KK200: kocalariniza saklayın. :KK51:
Hayırdır kankişim tiroit icinmi bu tahlil merakda bırakma bizi Allah rast getirsin iyi haberlerle gel

Koç da başına buyruk yaşamayı sevince evde iki horoz biraz zor oluyor quinim. Yayların eğlenceli tarafları onlarla yaşamayı güzelleştiriyor:KK19:Huzurumuz daim olsun o zaman :KK5:
blonde ambition blonde ambition
Nergis 35 Nergis 35 de yay :KK52:
Yaa ne güzel 💕🙏 hepimizin huzuru daim olsun canım benim hayattaki en önemli şey sağlık ve huzur zaten 😊 buarada günaydın :KK60:

Sevgili arkadaşlarim birazdan tahlil için hastaneye gideceğim. Ablamiz nerede diye merak etmeyin . :KK68: :KK68: Mutfaktan cezbedici börek, çörek, kabak tatlısı, sütlaç her ne güzel şey yaptıysanız uzak durun. :dua::KK200: kocalariniza saklayın. :KK51:
Neden gidiyorsun abla önemli bir durum yoktur inşallah :dua: Güzel sonuçların olsun inşallahh :KK200:

Merhaba kızlar bnde 2 ay önce Sezaryen Doğum yaptım boyum 170 ve hamilelikte 105 kiloya çıkmıştım doğumdan 15 gün sonra 88 kiloya düştüm şuanda kilom 86.30 bnde aranıza katılmak istiyorum 65 kiloya düşmek istiyorum bu arada 24 yaşındayım 3 çocuğum var yazmam gereken başka bilgiler varsa söyler misiniz 🥰🥰
Hosgeldin canım çok güzel kilo vermişsin doğumdan sonra maşallah sana nekadarda gençsin 24 yaşında 3 çocuk Allah bağışlasın yapman gerekenleri Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. kaptanım söyler zaten :KK200:

Geçmiş olsun canım umarım kontrol amaçlı falandır:dua: gözün arkada kalmasın uslu uslu seni bekleriz burada:KK49:

10:00
Yulaf lapası
Çay
18:30
1 kepçe çorba
4 kaşık makarna
1,5 lt su Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. @deli bir dombili
120 dk ev temizliği (120x5=600)
@kayipdunya
afiyet olsun canım biraz protein grubu eklemen senin için daha iyi olabilir suyunuda birazcık artırsan tam süper olacak (gaffur replik ) :)
17:00

Etli, biberli, kaşarlı mantar yemeği
Bikaç parça yağlı biber turşusu
Bikaç çatal avokado ezmesi
1 avuç ceviz

1,5 lt su
3 belki 4 kupa kahve

Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. @deli bir dombili
tek öğün yapıyorsun sende demi canım suyunu biraz artır canım bende kahveyi çok içiyorum günde 3-4 oluyor benimde bitki çayı içiyor musun
Bugunku menum
Akşam 18:00
1 kase tarhana çorbası
Tavuklu göbek salata
Ara 21:00
Sekersiz cay
Yesil çay
1 lt su
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. @deli bir dombili
canım menün harika afiyet olsun biraz suyunu artır canım ödem toplamamak için :)

hayırlı sonuçların olsun kaptanellam inşaşah hayırla git gel :halay:

hoşgeldin canım sağlıklı mutlu bebiş ve anne olun inşallah emzirme dönemi kilo vermede güzel avantaj sağlıyor maşallah bu yaşta çocukları yapmış kurtulmuşsun hayırlı ömürleri olsun inşallah

Back