- 4 Ocak 2021
- 2.223
- 7.215
- 108
Ya burcunu sordu çocuklarımın sonra bende ikizlerim fln dedim intagrama girer girmez kesfette bu çıktı saat muhabbeti de oTatlım adamın kafası güzel.
Saatle ilgiyi kuramadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya burcunu sordu çocuklarımın sonra bende ikizlerim fln dedim intagrama girer girmez kesfette bu çıktı saat muhabbeti de oTatlım adamın kafası güzel.
Saatle ilgiyi kuramadım
Ben de öyle olurmusum da inancimdan dolayı çok torpluledim kendimi, tanıdığım İkizler vakası da çok varkız nasıl güldüm tövbe yarabbim sözüm meclisten dışarı ama bi tane tanıdığım ikizler var adamın dediği kadar var yani
Masalahhh sana tatlım ama halsiz kalıyorsun42 saat oruç sonrası 2 mandalina yedim öğleden sonra şimdide salata yedim bir tanede elma yemeyi düşünüyorum akşam biraz halsiz gibiyim Elhan
Teşekkür ederim canım benimAfiyet olsun tatlım.
Çok güzel bir menü.
Hemen kanali degistirİmdaaaaat
Yemek videoları izliyorum
Açım
Menüye bak beee afiyet olsun kankisim yürüyüş de harika5 Kasım
12.00 Yulaf lapası , karışık meyveli , chia, keten tohumlu
13.30 Türk kahvesi
16.00 Yulaf lapasi
18.00 Avuç içi fıstık
İki litre su
Eki Görüntüle 3346911
Ellssa
Afiyet olsunSabah 1 simit
Akşam yarım tabak makarna ayran
Şükür canım şehir vs değiştirdim adapte olmaya çalışıyorum .A
hamdolsun, şikayet olmasın
Ağrılar devam, bugün dizim için ortopediye gittim, dizimde sıvı birikmiş, çektirilecek, Kimbilir ne zamana randevu verecekler, diğer ağrılar bir artıyor, bir azalıyor.
Sabah 8 den beri ayaktayım, ödem ayak bileklerime yığıldı, şimdi de terapiden geldim, akşam yemeği düşünüyorum, onu hallettimmi koltuğa yapışacağım
Sen nasılsın canım, kilo aldım dedin, ben 90 a 1,5 basamak kala tekrar başladım
Aramızda birşey kalmamış o zaman . Belki cumaya gecebilirim bile.
Bütün gün hastanedeydimEvde sebze varsa ekle kuzum geç mi oldu
Hoşgeldin canım ben de yeni geldim. Nasıl gidiyor hayat evlilik?Merhabalar efendim beni de aranıza alır mısınız:) şu anda biraz gözlem yapıp takılmak istiyorum ilerleyen günlerde Elhan kardeş beni belki alır
İsmim minerva , öğretmenim, 35 yaşındayım, tartilmayi reddediyorum:) , çocuğum yok
Hayırlı güzel sonuçlar al canım.Geldim canolarr yolunda hersey ama haftaya ense falan 2li taramayı yapcak daha net belli olur dedi doktor sali günu
Kim o tombalaklar?Sağlık çalışanları nerdesiniz
Yoksa siz kilodan memnun musunuz yok artık
Dizde sıvı birikmesi hariç lenfödem var, ödem söktürücü işe yaramaz dedi ev doktoru, çorap , masaj, ayakları yukarı kaldırarak kombine çalışacağız, inşaAllah faydası olur dedi, yinede arada elim, yüzüm şiştiği zaman alıyorum, biraz faydası oluyorCanım bende tüm gün baktım buralara ama yazamadım yoğundu
Simariyorum
Dikkat et ablam. Ödem söktürücü biseyler vermiyorlar mi sana sanki çok ödemin oluyor gibi.
Bende seni özledim ayrıca. Bugün eksiye geçtim ama 2 gün izin aldım. Eşimle kafa dagitmaya ihtiyacımız var. Cumaya nasıl kavusurum bilmiyorum
Tombalak ne güzel bir tarifKim o tombalaklar?
Seni tanıyor olabilir miyim?42 saat oruç sonrası 2 mandalina yedim öğleden sonra şimdide salata yedim bir tanede elma yemeyi düşünüyorum akşam biraz halsiz gibiyim Elhan
Bura da berbatGeçmiş olsun ablacım Allah şifa versin inşallah ordada mı doktorlara sıra bulmak zor oluyor ? Burası zaten hep sıkıntı
Hangi burç gidecekmişEki Görüntüle 3346903 ayy saate bak tam şuanda önüme çıkan şeye bak tövbe yarabbi namazımda niyazimdayim da oysaki ahah ay yanlışlıkla jou ya özelden atacağım mesajı buraya attım iyi mi burçlardan konuşuyorduk da Jou
TEşekkür ederim canım benim inşaallahhhHayırlı güzel sonuçlar al canım.
Tek başına giyilecek gibi değilDizde sıvı birikmesi hariç lenfödem var, ödem söktürücü işe yaramaz dedi ev doktoru, çorap , masaj, ayakları yukarı kaldırarak kombine çalışacağız, inşaAllah faydası olur dedi, yinede arada elim, yüzüm şiştiği zaman alıyorum, biraz faydası oluyor
Lenfödeme faydası yok
Yeni bir çorap alacağım, sipariş verdik, şimdikinden daha sıkı ve göğüs altına kadar, daha iyi gelir dedi medikalci
Masaj yapan terapist 45 dakikalık lenfödem masajı yazdırmalısın dedi, onu da gidip yazdırmam lazım