• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

42 saat oruç sonrası 2 mandalina yedim öğleden sonra şimdide salata yedim bir tanede elma yemeyi düşünüyorum akşam biraz halsiz gibiyim Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
Masalahhh sana tatlım ama halsiz kalıyorsun
Afiyet olsun tatlım. :KK68: :super:
Çok güzel bir menü. :KK60:
Teşekkür ederim canım benim
İmdaaaaat
Yemek videoları izliyorum 😭
Açım 😭
Hemen kanali degistir
5 Kasım
12.00 Yulaf lapası , karışık meyveli , chia, keten tohumlu
13.30 Türk kahvesi
16.00 Yulaf lapasi
18.00 Avuç içi fıstık
İki litre su
Eki Görüntüle 3346911
Ellssa Ellssa
Menüye bak beee afiyet olsun kankisim yürüyüş de harika
Sabah 1 simit
Akşam yarım tabak makarna ayran
Afiyet olsun

Menü
Sabah 10.30
1 dlm ekmek
Peynirli omlet
1 kornişon turşu

Ara
1 kase domates çorbası
1 mandalina
Yarım muz

Akşam 18.30
1 kase domates çorbası
Çeyrek tabak türlü

Su 1.5 lt Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. M muhendishanim98

Eşimin doğum günü bugün. Bir dilim revani yerim belki😁

Bugünkü menum ; (tek öğün yapıyorum genelde ama vücudum alismasin normal düzene dönünce kilo almayayım diye arada bu şekilde yapacam)

11.00 2 yumurtalı peynirli omlet 1 dilim peynir, yarım domates,yarım salatalık, 7 tane siyah zeytin,1 kaşık evde mayaladigim yoğurt kaymağı .

13.00 1 avuç patlamış mısır (neredeyse yağsız ,tuzsuz)

19.30 fırında sardalya , 3 kaşık mercimek çorbası, 1 dilim ekmek ve bol salata ve oruca başlıyorum yarın 16 ya kadar yemeyecem insallah
700 ip atlama : 3500p
5000adim : 500p
Toplam 4000 puan
3 litre su
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. @deli bir dombili

A

hamdolsun, şikayet olmasın
Ağrılar devam, bugün dizim için ortopediye gittim, dizimde sıvı birikmiş, çektirilecek, Kimbilir ne zamana randevu verecekler, diğer ağrılar bir artıyor, bir azalıyor.
Sabah 8 den beri ayaktayım, ödem ayak bileklerime yığıldı, şimdi de terapiden geldim, akşam yemeği düşünüyorum, onu hallettimmi koltuğa yapışacağım 🙂

Sen nasılsın canım, kilo aldım dedin, ben 90 a 1,5 basamak kala tekrar başladım 😔
Şükür canım şehir vs değiştirdim adapte olmaya çalışıyorum .
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin .
Ben aylardır tartilmadim korkuyorum tartilmaya . Allah sağlık versin diyelim her şey hallolur

Selammm, 5 Aralık menümü yazayımm

Sabah 10.15
Yulaf lapası

Ara 13.00
1 elma

Ara 15.00
1 Türk kahvesi, 1 dilim kabak tatlısı

Akşam 17.30
4 yk kurutulmuş fasülye yemeği, 3 yk havuç tarator, 2 ızgara köfte

Su;2lt Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Ellssa Ellssa

Nott: 1 dilim daha kabak tatlısı yiyebilirimmm:kk77:

Son düzenleme:
Merhabalar :halay:herkese iyi aksamlar:KK200:
Menumu paylaşayım
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta peynir domates zeytin yeşillik
Ara yarım t. hurma
1 dilim Hindistan cevizi
Akşam 4 köfte 1 y kaşığı patates püresi
2 y kasigi pirinc pilavi (keske olmayaydi :işsiz:)
Brokoli salatası
12500 adım su 2yi tamamlarım Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

Canım bende tüm gün baktım buralara ama yazamadım yoğundu 😍

Simariyorum 🤩

Dikkat et ablam. Ödem söktürücü biseyler vermiyorlar mi sana sanki çok ödemin oluyor gibi.
Bende seni özledim ayrıca. Bugün eksiye geçtim ama 2 gün izin aldım. Eşimle kafa dagitmaya ihtiyacımız var. Cumaya nasıl kavusurum bilmiyorum
Dizde sıvı birikmesi hariç lenfödem var, ödem söktürücü işe yaramaz dedi ev doktoru, çorap , masaj, ayakları yukarı kaldırarak kombine çalışacağız, inşaAllah faydası olur dedi, yinede arada elim, yüzüm şiştiği zaman alıyorum, biraz faydası oluyor
Lenfödeme faydası yok
Yeni bir çorap alacağım, sipariş verdik, şimdikinden daha sıkı ve göğüs altına kadar, daha iyi gelir dedi medikalci
Masaj yapan terapist 45 dakikalık lenfödem masajı yazdırmalısın dedi, onu da gidip yazdırmam lazım

Dizde sıvı birikmesi hariç lenfödem var, ödem söktürücü işe yaramaz dedi ev doktoru, çorap , masaj, ayakları yukarı kaldırarak kombine çalışacağız, inşaAllah faydası olur dedi, yinede arada elim, yüzüm şiştiği zaman alıyorum, biraz faydası oluyor
Lenfödeme faydası yok
Yeni bir çorap alacağım, sipariş verdik, şimdikinden daha sıkı ve göğüs altına kadar, daha iyi gelir dedi medikalci
Masaj yapan terapist 45 dakikalık lenfödem masajı yazdırmalısın dedi, onu da gidip yazdırmam lazım
Tek başına giyilecek gibi değil 🥴

Back