- 4 Eylül 2011
- 19.328
- 68.776
- 798
Çok güzel bir gün olmuştu oysa ki. gezegenfeza yi yenecektim. Vurcam kırbacı diye hava yapacaktımBen de işledim o günahları
Kaç saat lesli paklar beni acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel bir gün olmuştu oysa ki. gezegenfeza yi yenecektim. Vurcam kırbacı diye hava yapacaktımBen de işledim o günahları
Göğüs altına kadar giyinmek de zor be kuzum Allah yardımcın olsun bu varis çorabı gibi bir çorap mı Allah şifa versin inşallahDizde sıvı birikmesi hariç lenfödem var, ödem söktürücü işe yaramaz dedi ev doktoru, çorap , masaj, ayakları yukarı kaldırarak kombine çalışacağız, inşaAllah faydası olur dedi, yinede arada elim, yüzüm şiştiği zaman alıyorum, biraz faydası oluyor
Lenfödeme faydası yok
Yeni bir çorap alacağım, sipariş verdik, şimdikinden daha sıkı ve göğüs altına kadar, daha iyi gelir dedi medikalci
Masaj yapan terapist 45 dakikalık lenfödem masajı yazdırmalısın dedi, onu da gidip yazdırmam lazım
Tam kaptan menüsü halsizlik neşen canım yediklerin az mı acabaBen halsizim giremedim buraya. Bugün hoşgörün beni lütfen.
10:00
1 elma
12:00
1 kocaman kase salata
17:00
2 kaşık kabak yemeği
Elhan
Keşke öyle bir güzellik olsa ne iyi olur demiPapazı çağırın günah cikarcam
Acaba böyle yöntemle kaloride çıkar mı,
Seni yoldan çıkaran şey nedir acaba kaderdaşım Ben kabak tatlısına yenik düştüm Spor yapacak halim yok vallahi çocukları uyuttum uzandım tv bakıyorum belki biraz pilates çalısırımÇok güzel bir gün olmuştu oysa ki. gezegenfeza yi yenecektim. Vurcam kırbacı diye hava yapacaktım
Kaç saat lesli paklar beni acaba
Canım benim ne güzel.birlikteyiz yine . Şükür alışmaya çalışıyorum yeni düzen, her şey yeni olunca biraz zorlayiciHoşgeldin canım ben de yeni geldim. Nasıl gidiyor hayat evlilik?
CipsSeni yoldan çıkaran şey nedir acaba kaderdaşım Ben kabak tatlısına yenik düştüm Spor yapacak halim yok vallahi çocukları uyuttum uzandım tv bakıyorum belki biraz pilates çalısırım
Şu vakitten sonra bize afiyet olsun denir. Hedefimizi hatırlayalım ve yolumuza devamke diyelim
Bitmesin bu saadetCanım benim ne güzel.birlikteyiz yine . Şükür alışmaya çalışıyorum yeni düzen, her şey yeni olunca biraz zorlayici
Hiiiiiç canını sıkma tatlım.Teşekkür ederim revaniyi yemedim. Başka bir mevzu yüzünden canım sıkıldı biraz. Hiç canım istemedi tatlı bişeyler yemek. Her şerde hayır varmış diye baktım duruma
12.45Menü
Sabah 10.30
1 dlm ekmek
Peynirli omlet
1 kornişon turşu
Ara
1 kase domates çorbası
1 mandalina
Yarım muz
Akşam 18.30
1 kase domates çorbası
Çeyrek tabak türlü
Su 1.5 lt Elhan M muhendishanim98
Eşimin doğum günü bugün. Bir dilim revani yerim belki
Afiyet olsun canım12.45
1.5 dilim ekmek ve üzerinde peynir erittim
19.00
4 dilim İzmir köfte ve patates, salata
@deli bir dombili Elhan
Bende çok bakarım, bazılarını yapacağım diye not ederim, sonuç= yapamamİmdaaaaat
Yemek videoları izliyorum
Açım
Afiyet olsun canım Çok güzel bir menü. Sporlar harikaBugünkü menum ; (tek öğün yapıyorum genelde ama vücudum alismasin normal düzene dönünce kilo almayayım diye arada bu şekilde yapacam)
11.00 2 yumurtalı peynirli omlet 1 dilim peynir, yarım domates,yarım salatalık, 7 tane siyah zeytin,1 kaşık evde mayaladigim yoğurt kaymağı .
13.00 1 avuç patlamış mısır (neredeyse yağsız ,tuzsuz)
19.30 fırında sardalya , 3 kaşık mercimek çorbası, 1 dilim ekmek ve bol salata ve oruca başlıyorum yarın 16 ya kadar yemeyecem insallah
700 ip atlama : 3500p
5000adim : 500p
Toplam 4000 puan
3 litre su
Elhan @deli bir dombili
Sen de haklısın canım. Bu zorlu günlerin sonunda sağlıkla oradan ayrılmanızi dilerim. Allah yardımcınız olsun..Bütün gün hastanedeydim
Ahh kıyamamAnnem geldi bana sütlaç bı yandan mantı bı yandan
Sabah yaptığım bayat ekmek böreği diğer yandan
Büyük cips almış sevdiğimden
Akşam olsun uyuyalım biran önce
Çok güzel tatlım
Menüleri teftiş tatlım.ne ediyonuz bacılar.
Geçmiş olsun canım ne oldu ?Bütün gün hastanedeydim
Yeşil çay eşliğinde dizi izlemene ediyonuz bacılar.