- 18 Mart 2018
- 30.596
- 121.691
- 598
- 35
Hee, o da beni bulmuşSıvı eksilmesi duydum fazlalığı da mı varmış Terapilerin şifa olsun bitanem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hee, o da beni bulmuşSıvı eksilmesi duydum fazlalığı da mı varmış Terapilerin şifa olsun bitanem
Cennete miHangi burç gidecekmiş
Geçmiş olsun canım sebep neydi?Bütün gün hastanedeydim
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Evet durumumu merak ettimCennete mi
deli bir dombili tombalak yani şimdilikSeni tanıyor olabilir miyim?
Ben seni Kayseri hatırlıyorumYok anam yog bitmez
Sorma
Çok sabırlı değilimdir
Yilli misin?
Sur içi mi sur dışı mı
Ben suvasliyim
2 Sivas abla
Senin yaptığını Çorumlu yapmaz hayal
Sagol canim amin inşallah.Çok sevindim Allaha emanet olsun sağlıkla büyüsünler. Evet canım benim çocuğum yok.
Çok geçmiş olsun neyin var canım?Ben halsizim giremedim buraya. Bugün hoşgörün beni lütfen.
10:00
1 elma
12:00
1 kocaman kase salata
17:00
2 kaşık kabak yemeği
Elhan
Afiyet olsun canım Menun cok güzel. Revaniyi doğum günü çocuğuna yedir Mutlu sağlıklı yaşlari olsun. Eşlerimiz yay burcuMenü
Sabah 10.30
1 dlm ekmek
Peynirli omlet
1 kornişon turşu
Ara
1 kase domates çorbası
1 mandalina
Yarım muz
Akşam 18.30
1 kase domates çorbası
Çeyrek tabak türlü
Su 1.5 lt Elhan @muhendishanim98
Eşimin doğum günü bugün. Bir dilim revani yerim belki
Geçmiş olsun canım. Menü çok güzel ama sen iyi hissetmiyorsun üzüldüm.Ben halsizim giremedim buraya. Bugün hoşgörün beni lütfen.
10:00
1 elma
12:00
1 kocaman kase salata
17:00
2 kaşık kabak yemeği
Elhan
Teşekkür ederim revaniyi yemedim. Başka bir mevzu yüzünden canım sıkıldı biraz. Hiç canım istemedi tatlı bişeyler yemek. Her şerde hayır varmış diye baktım durumaAfiyet olsun canım Menun cok güzel. Revaniyi doğum günü çocuğuna yedir Mutlu sağlıklı yaşlari olsun. Eşlerimiz yay burcu
Kızım rahatsız korneasinda darbe kaynaklı keratit olustu baya tehlikeli bir rahatsızlık onla uğraşıyorum. Büyük kızımın da korneasi alerji kaynaklı çizik onunda düzenli kontrolü var 2sini goturdunGeçmiş olsun canım sebep neydi?
Diğer burclar gidecek demekHangi burç gidecekmiş
Ben de işledim o günahlarıPapazı çağırın günah cikarcam
Acaba böyle yöntemle kaloride çıkar mı,
Himm onları sabah kalkmadan giymen gerek biliyorsun demi. Anlatmışlardır.Dizde sıvı birikmesi hariç lenfödem var, ödem söktürücü işe yaramaz dedi ev doktoru, çorap , masaj, ayakları yukarı kaldırarak kombine çalışacağız, inşaAllah faydası olur dedi, yinede arada elim, yüzüm şiştiği zaman alıyorum, biraz faydası oluyor
Lenfödeme faydası yok
Yeni bir çorap alacağım, sipariş verdik, şimdikinden daha sıkı ve göğüs altına kadar, daha iyi gelir dedi medikalci
Masaj yapan terapist 45 dakikalık lenfödem masajı yazdırmalısın dedi, onu da gidip yazdırmam lazım
Napalim abla yuvarlanıp gidiyoz isteTombalak ne güzel bir tarif
Mthn etraf öğretmen doldu deyip durur. Hani yalnız kalmasin diye çağırdım o tombalaklari da ihtiyaçları yok gibi
Yok burada yaşıyoruz sadeceBen seni Kayseri hatırlıyorum