• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kahvaltı
Yulaflı peynirli omlet
1 bardak çay
4 dal dereotu
Öğle yemeği
Bir tabak tavuklu pilav ( ama tavuğu fazla idi)
1 bardak ayran
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi
Akşam
2 kaşık zeytinyağlı bamya
3 dilim turp
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. . Ellssa Ellssa
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Kahvaltı: 2 dilim kızarmış tahıllı ekmek ,1 yumurta, beyaz peynir, 6 zeytin , 1 mini dometes

Ara: 1 avuç antep fıstığı ,kahve( şekersiz latte)

Akşam: 1 kase yarmalı ayran çorbası , 1 pirzola

Spor: 30 dakika koşu bandı,
1 saat kondisyon bisikleti,
30 dakika plates

Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Ellssa Ellssa
Afiyet olsun

Afiyet olsun canım 😘 Menun cok güzel. Revaniyi doğum günü çocuğuna yedir :confused:Mutlu sağlıklı yaşlari olsun.:dua: Eşlerimiz yay burcu :KK14:
Teşekkür ederim 🥰 revaniyi yemedim. Başka bir mevzu yüzünden canım sıkıldı biraz. Hiç canım istemedi tatlı bişeyler yemek. Her şerde hayır varmış diye baktım duruma 😊

Geçmiş olsun canım sebep neydi?
Kızım rahatsız korneasinda darbe kaynaklı keratit olustu baya tehlikeli bir rahatsızlık onla uğraşıyorum. Büyük kızımın da korneasi alerji kaynaklı çizik onunda düzenli kontrolü var 2sini goturdun

Dizde sıvı birikmesi hariç lenfödem var, ödem söktürücü işe yaramaz dedi ev doktoru, çorap , masaj, ayakları yukarı kaldırarak kombine çalışacağız, inşaAllah faydası olur dedi, yinede arada elim, yüzüm şiştiği zaman alıyorum, biraz faydası oluyor
Lenfödeme faydası yok
Yeni bir çorap alacağım, sipariş verdik, şimdikinden daha sıkı ve göğüs altına kadar, daha iyi gelir dedi medikalci
Masaj yapan terapist 45 dakikalık lenfödem masajı yazdırmalısın dedi, onu da gidip yazdırmam lazım
Himm onları sabah kalkmadan giymen gerek biliyorsun demi. Anlatmışlardır.
Arada değişmek gerekiyor lastikleri zamanla gevsiyor. Dizlerine dikkat et ablam
Tombalak ne güzel bir tarif :KK70:
Mthn etraf öğretmen doldu deyip durur. Hani yalnız kalmasin diye çağırdım o tombalaklari da ihtiyaçları yok gibi :confused:
Napalim abla yuvarlanıp gidiyoz iste 🤣🤣
Ben seni Kayseri hatırlıyorum 😂
Yok burada yaşıyoruz sadece

Back