Ehhehehe sen biliinOooo hadi yaa amaann mecalim yok benim daha leslie aşkıyla ve ip atlama aşkıyla yaşadım su topikte bırak beni dinleneyeyim hahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ehhehehe sen biliinOooo hadi yaa amaann mecalim yok benim daha leslie aşkıyla ve ip atlama aşkıyla yaşadım su topikte bırak beni dinleneyeyim hahaha
18 aylık hamile mi olurKız hamilelikte lesliemi var
18aylık
Arayı açsan unuturduk, neyseki unutmamıza fırsat vermedin, özledik tabikiGeldimmm geldim özlediniz mi beni ben sizleri çok özledim
Kız yok kızım 18aylık demek istedim18 aylık hamile mi olur
Ehhehehe sen biliin
Ay millet hızlı o ablası tatlım18 aylık hamile mi olur
Normalde hiç kolay ağlayamam, durduğum yerde geliyor, neyseki karanlıkta oturuyoruz, eşim farketmiyor.Kıyamam gurbetlik zor. Aç bi şarkı ağla ağla açılırsın . Ağlamanın kendisi bile sakinleştirici etkiye sahip diye duymuştum.
Teşekkür ederim kaptanımÇok güzel afiyet olsun canım
Ona göre uzak dur şeker ve hamurişinden.
Ya da ye gitsin Akrep yensin
Sanırım tatlı pasta ağır geldi. Oğlum da dedi pasta çok sekerliydi diye.Acaba mide ne demek istiyor
CanımsınBugün ağrım çoktu canım, birde bacılar toplantısına katıldım, onlar buluştu, beni görüntülü aradılar, azıcık hüzünlü geldi bana, karşıya belli etmedim tabi, hala içim dolu, boşalamadım
Benim ki sürprüz olduAy millet hızlı o ablası tatlım
Hoşgeldin canımAnca geldim
İnşallah canım yırtdışındaydın sanırım di miNormalde hiç kolay ağlayamam, durduğum yerde geliyor, neyseki karanlıkta oturuyoruz, eşim farketmiyor.
Bugün mutlu bir gündü onlar için sağlam olsam giderdim, rahatsız olunca eşim götürmek istemedi, yazın kavuşuruz Allah nasip ederse
Yufka ekmekle mi no no no öyle hayaller kurmayalım yoğurtla yesen ?Ablaaaa Madımak en sevdiğim yemek yufka ekmekle bayılırım afiyet şifa olsun inşallah
Sağol canım, keşke yollama şansım olsaydı, çok güzel, birazcık tuzlu olmuş, uzun zamandır yemiyordum, iyi geldiAblaaaa Madımak en sevdiğim yemek yufka ekmekle bayılırım afiyet şifa olsun inşallah
Pasta hazır mıydı ? Bayat da olabilir canımSanırım tatlı pasta ağır geldi. Oğlum da dedi pasta çok sekerliydi diye.
Canımsın
Benim bacım yok. Hiç yüzünü görmediğim sizler varsınız
Hoşbuldum kuzumHoşgeldin canım
Evet Almanya’dayımİnşallah canım yırtdışındaydın sanırım di mi