- 18 Mart 2018
- 30.596
- 121.691
- 598
- 35
Spor yapamam malesef, evin işlerini yapsam benden iyisi yokARALIK 1. HAFTA
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Spor yapamam malesef, evin işlerini yapsam benden iyisi yokARALIK 1. HAFTA
Acaba mide ne demek istiyorMisafirlikteyim pastadan bir parça aldım sonrasında patates salatası 2 tane yaprak sarma ve küçük bir sakallı poğaça aldım. Sonra hepsini çıkardım
Hala içim bulanıyor
Ayy bunu görmemiştim ellerine sağlık kuzumARALIK 1. HAFTA
Kız hamilelikte lesliemi varAllah sağlık sıhhat versin olur gider inşallah . Leslie falan yap bari canım 15dk sbah 15 dk öğleden sonra Allah kuvvet versin .büyük kaç yaşında?
Geldim canım, burdayım, malesef spor yapamam. Eve yürüyüş bandı alacağız, anca o zaman katılabilirimAynen emek var bayağı kendimi affettirmek için iyi bir yol gibi gezegenfeza da gelirse daha iyi hissederim
Seni seviyorum bebegimmAy inşallah düzenime tekrar donmeliyim çocukların 3ü de 2 haftadır neredeyse hasta ve benim moral sıfır uyku sıfır sagliklisiz beslenme online o yüzden çocuklar yavaştan toparlamisken bende kendimi toparlamaliyim . Kazamiz mübarek olsun blom
Al benii yamacinaaaa
Yaw gene ne ettim gelir gelmez
Aaa spor takibi de mi yapacağız yeni düzenlemeler mi var abla Bana bi güncel özet geciverir misin @Elhan
Bende çok merak ediyorum, inşaAllah iyidirs i d e l y a tatlım ablan yoğun bakımdan çıktı mı merak ediyorum.
Bugün ağrım çoktu canım, birde bacılar toplantısına katıldım, onlar buluştu, beni görüntülü aradılar, azıcık hüzünlü geldi bana, karşıya belli etmedim tabi, hala içim dolu, boşalamadımgezegenfeza yı gören oldu mu mesajlara çok bakamadım.
@Elhan canım özelden ulasabiliyormusun merak ettim.
Neden olmasın ki zıplamalı bölümlerde yerinde say zorlandığın yerlerde yerinde say ritme uydur kendini bayağı işe yarayacaktır. Şekerine olumlu etki yapar inan.Kız hamilelikte lesliemi var
18aylık
Anca geldimBugün görmedim hiç
Çok güzel afiyet olsun canım
Ona göre uzak dur şeker ve hamurişinden.Ayyy açlık mı yapıyor sen ben senle nasıl başerecem yandım ben
Başladık bi kere artık el mahkum yenicem seni akrep mecbırrrr
Çok güzel afiyet olsun canım
Ona göre uzak dur şeker ve hamurişinden.Ayyy açlık mı yapıyor sen ben senle nasıl başerecem yandım ben
Başladık bi kere artık el mahkum yenicem seni akrep mecbırrrr
Oooo hadi yaa amaann mecalim yok benim daha leslie aşkıyla ve ip atlama aşkıyla yaşadım su topikte bırak beni dinleneyeyim hahahaNeden olmasın ki zıplamalı bölümlerde yerinde say zorlandığın yerlerde yerinde say ritme uydur kendini bayağı işe yarayacaktır. Şekerine olumlu etki yapar inan.
Kıyamam gurbetlik zor. Aç bi şarkı ağla ağla açılırsın . Ağlamanın kendisi bile sakinleştirici etkiye sahip diye duymuştum.Bugün ağrım çoktu canım, birde bacılar toplantısına katıldım, onlar buluştu, beni görüntülü aradılar, azıcık hüzünlü geldi bana, karşıya belli etmedim tabi, hala içim dolu, boşalamadım
Çocuklarına acil şifalar dilerim canımAy inşallah düzenime tekrar donmeliyim çocukların 3ü de 2 haftadır neredeyse hasta ve benim moral sıfır uyku sıfır sagliklisiz beslenme online o yüzden çocuklar yavaştan toparlamisken bende kendimi toparlamaliyim . Kazamiz mübarek olsun blom
Al benii yamacinaaaa
Yaw gene ne ettim gelir gelmez
Aaa spor takibi de mi yapacağız yeni düzenlemeler mi var abla Bana bi güncel özet geciverir misin @Elhan
O biraz zor bebeğim bırakmam galibiyetiÇok güzel afiyet olsun canım
Ona göre uzak dur şeker ve hamurişinden.
Ya da ye gitsin Akrep yensin
Mantıklı teşekkürlerPlanlı davet olunca canım gündüz ekmek şeker tüketme akşama sakla
18 aylık hamile mi olurKız hamilelikte lesliemi var
18aylık