• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ay inşallah düzenime tekrar donmeliyim çocukların 3ü de 2 haftadır neredeyse hasta ve benim moral sıfır uyku sıfır sagliklisiz beslenme online 🥲 o yüzden çocuklar yavaştan toparlamisken bende kendimi toparlamaliyim . Kazamiz mübarek olsun blom :KK60:

Al benii yamacinaaaa:KK68:

Yaw gene ne ettim gelir gelmez🤣🤣🤣

Aaa spor takibi de mi yapacağız yeni düzenlemeler mi var abla Bana bi güncel özet geciverir misin @Elhan
Seni seviyorum bebegimm

wacky-kiss.gif

gezegenfeza gezegenfeza yı gören oldu mu mesajlara çok bakamadım.
@Elhan canım özelden ulasabiliyormusun merak ettim.
Bugün ağrım çoktu canım, birde bacılar toplantısına katıldım, onlar buluştu, beni görüntülü aradılar, azıcık hüzünlü geldi bana, karşıya belli etmedim tabi, hala içim dolu, boşalamadım😔

Selammm, 3 aralık menümü yazayımm

Sabah
10.30 yarım kk peynir, 3zeytin, mandalina salatalık,3 ceviz ve domatesten oluşan salata, 1 dlm tbe

Ara
13.00 1 Türk kahvesi, yarım avuç leblebi ve kuru üzüm

Akşam
17.00 3 yk makarna, 2 kabaktan oluşan kabaklı makarna salatası

Su 2lt @Elhan Ellssa Ellssa
Çok güzel afiyet olsun canım 💙
Ayyy açlık mı yapıyor sen ben senle nasıl başerecem yandım ben :skandal:
Başladık bi kere artık el mahkum yenicem seni akrep mecbırrrr :KK62:
Ona göre uzak dur şeker ve hamurişinden.
Ya da ye gitsin Akrep yensin 🤣

Selammm, 3 aralık menümü yazayımm

Sabah
10.30 yarım kk peynir, 3zeytin, mandalina salatalık,3 ceviz ve domatesten oluşan salata, 1 dlm tbe

Ara
13.00 1 Türk kahvesi, yarım avuç leblebi ve kuru üzüm

Akşam
17.00 3 yk makarna, 2 kabaktan oluşan kabaklı makarna salatası

Su 2lt @Elhan Ellssa Ellssa
Çok güzel afiyet olsun canım 💙
Ayyy açlık mı yapıyor sen ben senle nasıl başerecem yandım ben :skandal:
Başladık bi kere artık el mahkum yenicem seni akrep mecbırrrr :KK62:
Ona göre uzak dur şeker ve hamurişinden.
Ya da ye gitsin Akrep yensin

Neden olmasın ki zıplamalı bölümlerde yerinde say zorlandığın yerlerde yerinde say ritme uydur kendini 👍👍👍bayağı işe yarayacaktır. Şekerine olumlu etki yapar inan.😉
Oooo hadi yaa 😂😂 amaann mecalim yok benim daha leslie aşkıyla ve ip atlama aşkıyla yaşadım su topikte 😜😜 bırak beni dinleneyeyim hahaha

Bugün ağrım çoktu canım, birde bacılar toplantısına katıldım, onlar buluştu, beni görüntülü aradılar, azıcık hüzünlü geldi bana, karşıya belli etmedim tabi, hala içim dolu, boşalamadım😔
Kıyamam gurbetlik zor. Aç bi şarkı ağla ağla açılırsın . Ağlamanın kendisi bile sakinleştirici etkiye sahip diye duymuştum.

Ay inşallah düzenime tekrar donmeliyim çocukların 3ü de 2 haftadır neredeyse hasta ve benim moral sıfır uyku sıfır sagliklisiz beslenme online 🥲 o yüzden çocuklar yavaştan toparlamisken bende kendimi toparlamaliyim . Kazamiz mübarek olsun blom :KK60:

Al benii yamacinaaaa:KK68:

Yaw gene ne ettim gelir gelmez🤣🤣🤣

Aaa spor takibi de mi yapacağız yeni düzenlemeler mi var abla Bana bi güncel özet geciverir misin @Elhan
Çocuklarına acil şifalar dilerim canım

Back