• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İyiyiz tatlım. :KK60:
İznin tamamlansin artık. Yilbaşina hedefler koyduk birlikte devam edelim . :KK25:
Bu mesajı da blonden alintisini takip ederek buldum . Yoksa dün gece fenalardaydim :KK14: arada kaynar giderdi. Sensiz bir eksiğiz dediğimi biliyorsun. :KK51:
Efenin_Annesi Efenin_Annesi 🕊🕊 😇👉🌿🕊🕊

Canım gün içinde yapmış olduğun spora karşılık olan değerleri sıralayıp topluyorsun. ☝️yukarıdaki tabloya göre. ( bu tabloyu ilk sayfaya sabitleyecegim)
500 ip atlama × 5 = 2500
30 dakika ev temizliği ×5 = 150 puan
Toplam 2650
sonra menü bildiriminin en altına bu sayıyı yazıp spor kaptanini etiketliyorsun. :super:
Tamam canm teşekkürler e bugun başlayayım o zaman puan toplamaya🤗

Hadi sen de dön artık. Bak Yeni yıla giriyoruz. Yep yeni bir sayfa açıp, her şeyi yeniden başlamak için çok doğru bir zaman bence. 🍀😇

:KK74: 🐞🍀
:KK19: bencede 🩷
İyiyiz tatlım. :KK60:
İznin tamamlansin artık. Yilbaşina hedefler koyduk birlikte devam edelim . :KK25:
Bu mesajı da blonden alintisini takip ederek buldum . Yoksa dün gece fenalardaydim :KK14: arada kaynar giderdi. Sensiz bir eksiğiz dediğimi biliyorsun. :KK51:
Bikliyorum abla hazırım sanırım 🥹
🫡🫠🤍🤍🩷

Sabah şuraya günnnooooo demeyi unutmuşumm

[
im-here.gif

Gene olak ...birbirimizle ugraşirsak rekabet ederken daha bir dikkatli özenli oluruz. :KK73:
Ağzıma atacagim her lokmada bir gozumün önüne Sibel bir gozume sen geleceksin. :KK62:
Offff offf. Ben diyetisyenle başladım hocam. Bakalım netcez.hepsine uyamiyorum ama elimden geldiğince listeye uyacagim.
Sabah şuraya günnnooooo demeyi unutmuşumm

[
im-here.gif
Saç baş birbirine girmiş. Gün ayali çok oldu canım

Offff offf. Ben diyetisyenle başladım hocam. Bakalım netcez.hepsine uyamiyorum ama elimden geldiğince listeye uyacagim.

Saç baş birbirine girmiş. Gün ayali çok oldu canım
Kendini nasıl en güzel şekilde kontrol edebiliyorsan öyle devam etmeni dilerim bitanem. Kolaylıklar seninle olsun. Burada beraberiz korkma endişe etme. :dua::KK68:

Canım gün içinde yapmış olduğun spora karşılık olan değerleri sıralayıp topluyorsun. ☝️yukarıdaki tabloya göre. ( bu tabloyu ilk sayfaya sabitleyecegim)
500 ip atlama × 5 = 2500
30 dakika ev temizliği ×5 = 150 puan
Toplam 2650
sonra menü bildiriminin en altına bu sayıyı yazıp spor kaptanini etiketliyorsun. :super:
Abla bu yeni kural mı ? Haberim yoktu

Back