• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aslında erkende uyumadım. Akşam dizim vardı. Ağlaya ağlaya bir hal oldum

Geçmişe de bakmadım. Merak ettim şimdi.
Gönül Dağı favori dizimdi ama drama boğdular bıraktım. :KK14: O kadar içselleştirmiştim ki Gedelli'ye gittim. Bir gram huzurumu bir kurguya veremem:63:

Kızlar bugün benim doğum günüm ve kızım profiterol yapmış pasta yerine musadenizle yeyicegim artık ama erken saat de yerim ve spor için dinlenicem dedim ama.2 kez pazara git gel ve ip atlama yaptım insalhh yakarim
İyi ki doğdun canım🎂🙏🏻 üflerken dilek tutmayı unutma .Afiyet olsun ve kızının ellerine sağlık. 😊 bu Cumarteside benim doğum günüm var.

Sabah yerine öğleden sonra çıkar yürüyüşümü tamamlarım. :KK68: Midem strese yenik düşüyor kankim. Çok güzel bir ortamımız var herkes mutlu, keyifli olsun. :dua:
Stres anında mideye vurur benimde öyle canım ortamımiz süper canim
Yeni yıldan ilk istediğim sağlık sonra para 😂😂 senin profilde yakıyor yalnız 🔥 😂
Aminnnn canım.once sağlık
İyi ki doğdun canım🎂🙏🏻 üflerken dilek tutmayı unutma .Afiyet olsun ve kızının ellerine sağlık. 😊 bu Cumarteside benim doğum günüm var.
Teşekkür ederim canım benim sende yay sın sağlıklı yaşlar olsun
Dilek dilerken masterfit deki tüm kızlar erisin bitsin diyeceğim bende dahil🥰❤️

Vallahaaa başum çatlaayy
Benim de :işsiz::işsiz:
Kendini nasıl en güzel şekilde kontrol edebiliyorsan öyle devam etmeni dilerim bitanem. Kolaylıklar seninle olsun. Burada beraberiz korkma endişe etme. :dua::KK68:
Şunu farkettim aç kalarak değil yiyerek kilo vermem lazım. Aç kalıp verince yediğim an alıyorum. Bu da benim için sıkıntı
Gönül Dağı favori dizimdi ama drama boğdular bıraktım. :KK14: O kadar içselleştirmiştim ki Gedelli'ye gittim. Bir gram huzurumu bir kurguya veremem:63:
Dram ki ne dram. Akşam ağlamaktan düzgün izleyemedim.

Kızlar bugün benim doğum günüm ve kızım profiterol yapmış pasta yerine musadenizle yeyicegim artık ama erken saat de yerim ve spor için dinlenicem dedim ama.2 kez pazara git gel ve ip atlama yaptım insalhh yakarim
Nice mutlu yılların olsun 🎂🍭

Güzel ,hayırlı , sağlıklı, sevdiklerinizle birlikte geçireceğin boool yılların olsun arkadaşım afiyet olsun 🥰(söyleyip canımı istetmeyeydin iyiydi😭)

Back