• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İnşaAllah
Ben çok şaşırdım, çok üzüldüm
Bu iki oldu başıma geldi, anladımki sadece menümü yazıp çıkmam lazımmış
Mthn83 Mthn83 boşadım seni kuzum özgürsün, ne olur ne olmaz, istemeden kırarım Allah muhafaza, en istemediğim şeydir 🥰
Mehir vermedin daha olmaz öyle
Kirarsan gelir söylerim beni kırdın diye. İçin rahat olsun 😘
Benim yüzümden bu grubun vaktini aldım enerjinizi aldim kusura bakmayın gerçekten üzülmesini işlemem neyse arrik belkide ben hassastır ama o kelimeyi sevmiyorum belkide içimde çözemediğim şeyleri uyandırdı senle ilgili değil aslında gezegenfeza gezegenfeza benim duygu durumumla alakali sizi uzmek ve enerjinizi dusurmemek adina geri döndüm
Neyse kapatalım bu konuyu işimize bakalım özür dilerim herkesten
Kuzum sanal alem ne yazikki bizi tam ifade edemiyor. Mimikler dokunuşlar ses tonu bile önemli oluyor. İyi niyetimize güvenmek zorundayız. Hoşgeldin tekrar
Şu kayıplardan çık. Yanımızdan ayrılma :sinirli: :KK4: :KK4: :KK4: :KK60:
Ben senin muhabbetini çok seviyorum bilerek isteyerek birini kiracagina ihtimal vermiyorum. Veee bosadim demekle boşanilmaz mthn istiyor mu bence istemez :confused:
Hiçte bile :işsiz::KK19:

Bana da oluyor arada canım, doluyorum doluyorum esasında sinirlenmem tepki vermem gereken şeye tepki veremiyorum sonra ufacık bir söz, iyi niyetle söylenen bir söz bile bi anda ağır gelebiliyor. gezegenfeza gezegenfeza yüzyıllardır burada ve asla kötü niyetle, kırmak için kimseye birşey söylemez ki sen de biliyorsun zaten 🥰😍
Geri dönmene sevindim, gidecek yolumuz var elele inşallah 🙏🏻🌸🥰🥰

Ahhhhh kıyamam ki ben sana, gir uyu hadi 🌸🙏🏻🥰
Yüzyıllardır neydi kız 🤣🤣🤣
Kahkaha attım
gezegenfeza gezegenfeza m gel çiçeğim 😘 demir başımız

Yorgunluk kahvesi. Artık pazar gunlerini sevmeyeceğim

Eklentiler

• IMG_20231203_113436.jpg
    IMG_20231203_113436.jpg
    94 KB · Görüntüleme: 33
Oyy kıyamam gezom herkez biliyor seni yanlış bir zamana denk gelmiş

Estağfurullah öyle şey mi olur biz burada birbirimizi görmeden sevgi bağı oluşturan bir aile gibi olduk olur öyle arada geldiğine çok.sevindim

Migden agrimisti ya oda uyutmadı ortaya karışık oldu hadi gönül rahatlığıyla çek yorganı uyu kardeşimiz yuvasına döndü
Sabah yerine öğleden sonra çıkar yürüyüşümü tamamlarım. :KK68: Midem strese yenik düşüyor kankim. Çok güzel bir ortamımız var herkes mutlu, keyifli olsun. :dua:

Bana da oluyor arada canım, doluyorum doluyorum esasında sinirlenmem tepki vermem gereken şeye tepki veremiyorum sonra ufacık bir söz, iyi niyetle söylenen bir söz bile bi anda ağır gelebiliyor. gezegenfeza gezegenfeza yüzyıllardır burada ve asla kötü niyetle, kırmak için kimseye birşey söylemez ki sen de biliyorsun zaten 🥰😍
Geri dönmene sevindim, gidecek yolumuz var elele inşallah 🙏🏻🌸🥰🥰

Ahhhhh kıyamam ki ben sana, gir uyu hadi 🌸🙏🏻🥰
Uyudum casminim çok çok zinde ve iyiyim. Sabah ki mesajları okuyunca zaten mayistim. :KK76:

Herkese mutlu pazarlar :KK36:
Pazartesi günleri de tartiliyo muyuz yoksa sadece cumadan cumaya mi onu soracaktım
Buarada herseyin çözülmesine çok sevindim 💕
Tatlım pazartesi kontrol tartı günümüz. Tartildiktan sonra fotoğraf şartı yok. Sadece
Geçen Cuma :
Pazartesi:
Fark :
Kaptan etiketi+ Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
biçiminde bildirim yapıyorsun. Eğer o hafta kaptan sensen fotoğraf nick ve tarih iliştirilmiş bir notla bildirimini özel mesajla bana gönderiyorsun kilondan kimseye bahsetmiyorsun artı veya eksi neyse sakliyorsun. :KK5: :KK68:

Napiyorsunuz hanımlar nasılsıniz? :KK54:
Hadi sen de dön artık. Bak Yeni yıla giriyoruz. Yep yeni bir sayfa açıp, her şeyi yeniden başlamak için çok doğru bir zaman bence. 🍀😇
Benim yüzümden bu grubun vaktini aldım enerjinizi aldim kusura bakmayın gerçekten üzülmesini işlemem neyse arrik belkide ben hassastır ama o kelimeyi sevmiyorum belkide içimde çözemediğim şeyleri uyandırdı senle ilgili değil aslında gezegenfeza gezegenfeza benim duygu durumumla alakali sizi uzmek ve enerjinizi dusurmemek adina geri döndüm
Neyse kapatalım bu konuyu işimize bakalım özür dilerim herkesten

:KK74: 🐞🍀

Tatlım pazartesi kontrol tartı günümüz. Tartildiktan sonra fotoğraf şartı yok. Sadece
Geçen Cuma :
Pazartesi:
Fark :
Kaptan etiketi+ Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
biçiminde bildirim yapıyorsun. Eğer o hafta kaptan sensen fotoğraf nick ve tarih iliştirilmiş bir notla bildirimini özel mesajla bana gönderiyorsun kilondan kimseye bahsetmiyorsun artı veya eksi neyse sakliyorsun. :KK5: :KK68:
Tamam çok teşekkürler canım benim:KK60:

Eki Görüntüle 3344900
Eskiden kullandığımız spor puanları . Saklamistim bir gün lazım olur diye. :KK14:

Ben spor kısmını , puanlamayii anlamadım . Müsait zamanında aydınlatır mısın beni acaba canmm?
Canım gün içinde yapmış olduğun spora karşılık olan değerleri sıralayıp topluyorsun. ☝️yukarıdaki tabloya göre. ( bu tabloyu ilk sayfaya sabitleyecegim)
500 ip atlama × 5 = 2500
30 dakika ev temizliği ×5 = 150 puan
Toplam 2650
sonra menü bildiriminin en altına bu sayıyı yazıp spor kaptanini etiketliyorsun. :super:

Napiyorsunuz hanımlar nasılsıniz? :KK54:
İyiyiz tatlım. :KK60:
İznin tamamlansin artık. Yilbaşina hedefler koyduk birlikte devam edelim . :KK25:
Bu mesajı da blonden alintisini takip ederek buldum . Yoksa dün gece fenalardaydim :KK14: arada kaynar giderdi. Sensiz bir eksiğiz dediğimi biliyorsun. :KK51:

Back