- 21 Ekim 2019
- 5.224
- 26.088
- 548
Ben yazdım canım, beslenmesini uyguladığım kişinin cümlesi, ne zaman pes etmeye niyetlensem aklıma gelir hırslanırım. Hiç kötü niyetle söylemedim, kimseye de kötü niyetle bişey söylemem, eğer ona kırıldıysa özür dilerim
ZincirKirma
Oyy kıyamam gezom herkez biliyor seni yanlış bir zamana denk gelmişNiyetim tamamen gaz vermekti
Estağfurullah öyle şey mi olur biz burada birbirimizi görmeden sevgi bağı oluşturan bir aile gibi olduk olur öyle arada geldiğine çok.sevindimBenim yüzümden bu grubun vaktini aldım enerjinizi aldim kusura bakmayın gerçekten üzülmesini işlemem neyse arrik belkide ben hassastır ama o kelimeyi sevmiyorum belkide içimde çözemediğim şeyleri uyandırdı senle ilgili değil aslında gezegenfeza benim duygu durumumla alakali sizi uzmek ve enerjinizi dusurmemek adina geri döndüm
Neyse kapatalım bu konuyu işimize bakalım özür dilerim herkesten
Migden agrimisti ya oda uyutmadı ortaya karışık oldu hadi gönül rahatlığıyla çek yorganı uyu kardeşimiz yuvasına döndüEki Görüntüle 3345151
Akıllı saatimin uyku verisi Minnoş kalbimin huzursuzluk animizdaki durumu 3.12 tarihini görün bir ...