• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben yazdım canım, beslenmesini uyguladığım kişinin cümlesi, ne zaman pes etmeye niyetlensem aklıma gelir hırslanırım. Hiç kötü niyetle söylemedim, kimseye de kötü niyetle bişey söylemem, eğer ona kırıldıysa özür dilerim😔
ZincirKirma ZincirKirma
Niyetim tamamen gaz vermekti 😔
Oyy kıyamam gezom herkez biliyor seni yanlış bir zamana denk gelmiş
Benim yüzümden bu grubun vaktini aldım enerjinizi aldim kusura bakmayın gerçekten üzülmesini işlemem neyse arrik belkide ben hassastır ama o kelimeyi sevmiyorum belkide içimde çözemediğim şeyleri uyandırdı senle ilgili değil aslında gezegenfeza gezegenfeza benim duygu durumumla alakali sizi uzmek ve enerjinizi dusurmemek adina geri döndüm
Neyse kapatalım bu konuyu işimize bakalım özür dilerim herkesten
Estağfurullah öyle şey mi olur biz burada birbirimizi görmeden sevgi bağı oluşturan bir aile gibi olduk olur öyle arada geldiğine çok.sevindim
Eki Görüntüle 3345151

Akıllı saatimin uyku verisi ☝️Minnoş kalbimin huzursuzluk animizdaki durumu :cry:3.12 tarihini görün bir ...
Migden agrimisti ya oda uyutmadı ortaya karışık oldu hadi gönül rahatlığıyla çek yorganı uyu kardeşimiz yuvasına döndü

Benim yüzümden bu grubun vaktini aldım enerjinizi aldim kusura bakmayın gerçekten üzülmesini işlemem neyse arrik belkide ben hassastır ama o kelimeyi sevmiyorum belkide içimde çözemediğim şeyleri uyandırdı senle ilgili değil aslında gezegenfeza gezegenfeza benim duygu durumumla alakali sizi uzmek ve enerjinizi dusurmemek adina geri döndüm
Neyse kapatalım bu konuyu işimize bakalım özür dilerim herkesten
Bana da oluyor arada canım, doluyorum doluyorum esasında sinirlenmem tepki vermem gereken şeye tepki veremiyorum sonra ufacık bir söz, iyi niyetle söylenen bir söz bile bi anda ağır gelebiliyor. gezegenfeza gezegenfeza yüzyıllardır burada ve asla kötü niyetle, kırmak için kimseye birşey söylemez ki sen de biliyorsun zaten 🥰😍
Geri dönmene sevindim, gidecek yolumuz var elele inşallah 🙏🏻🌸🥰🥰

Eki Görüntüle 3345151

Akıllı saatimin uyku verisi ☝️Minnoş kalbimin huzursuzluk animizdaki durumu :cry:3.12 tarihini görün bir ...
Ahhhhh kıyamam ki ben sana, gir uyu hadi 🌸🙏🏻🥰

Back