• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben yazdım canım, beslenmesini uyguladığım kişinin cümlesi, ne zaman pes etmeye niyetlensem aklıma gelir hırslanırım. Hiç kötü niyetle söylemedim, kimseye de kötü niyetle bişey söylemem, eğer ona kırıldıysa özür dilerim😔
ZincirKirma ZincirKirma
Abla eminim kötü niyetle soylememişsindir ama alındı mı bilmiyorum ki 🥺

Ben yazdım canım, beslenmesini uyguladığım kişinin cümlesi, ne zaman pes etmeye niyetlensem aklıma gelir hırslanırım. Hiç kötü niyetle söylemedim, kimseye de kötü niyetle bişey söylemem, eğer ona kırıldıysa özür dilerim😔
ZincirKirma ZincirKirma
Özrünü kabul ediyorum benim kelimelerle ilgili hassasiyetin var kelimenin anlamını iyi biliyorum belkide haklıydın bilmiyorum bir kırılma noktası yaşadım. Uzun bir süre kendime gelmem lazım . İyi olduğumda gelirm hayırlısı

Eline sağlık canım ❤️

Bitanem az önce ne güzel hayaller kuruyordum noldu birdenbire. Az çok tahmin ediyorum alınmış olabileceğine. Ama şaka yollu söylenmiş olduğunu düşünüyorum. Lütfen acele etme. Yetişkin insanlarız birbirimizi anlamaya çalışınca sorun kalmaz. :dua:

Ya canım gitme lütfen daha yeni katıldım aranıza nasi özeniyorum 80 li kilolara Bi bilsen bian önce sizin lige geçmek için
Hem senin çok az bi kilon var 70lere geçmeye yanilmiyosam lütfen bırakma

ZincirKirma ZincirKirma özel mesaj kutunu benim için açar mısın :cry:

ZincirKirma ZincirKirma hayırdır canım.nereye gidiyorsun dur daha yeni başladık seninle spor yürüyüş yarışı yapacağız yapma lutfen

Kayıpdunya inzivaya çekildi tatlım. :KK14:
Gelince yakasına yapisalim. :rapci:

Sanırım bir şeye kırıldı :KK43:

Birisi ezik misin yazmış ona mı kırıldı acaba 🥺

Ben de hiç anlamadım. Şekersiz günler başlıyordu. Galiba gezegenfeza gezegenfeza 'nın ezikmisin demesine bozulmuş sanırım

Aslında fezocum sen yapabilirsin anlamında yazdı bu mesajı tanidigimdan biliyorum. Kayıpdunya üzüldü sanırım. @60kiloyum

Muhtemelen çok yükseldi hadi spor yapalım hadi şeker yemeyelim derken duygusal zamanına denk geldi. ZincirKirma ZincirKirma hadi geeel teklifini kabul etmeme fırsat vermeden gitmişin ama böyle olmazzz :KK4:

Bence de. Ama yanlış anlaşıldı

ZincirKirma ZincirKirma kaybolmak bize hiç yaramadı ki :mad:

Yazı dili olunca oluyor böyle yanlış anlaşılmalar. Aslında keşke gelsen ZincirKirma ZincirKirma ben de kötü bir niyet göremiyorum ♥️

Eveeeeeetttt ZincirKirma ZincirKirma lütfen geeelll 😞 biz senin enerjini çok seviyoruz canım.
Yanlş anlaşılmalar çözülür. Neye üzülüp ,kırıldığını söylersin canım konuşup çözeriz bu kadar basit. Hayatta konuşup çözülmeyecek hiç bir sorun yok.

Afiyet olsun canım 😘
Bende bı yerlere yazacam inşaallah 🤲

Canım motivasyon konusmasiydi o geri gel hadi ❤️

ZincirKirma ZincirKirma gel canım bak ne güzel hep beraber bir şeyler yapılmaya çalışılıyor. gezoyu biz yakından tanıyoruz. gerçekten art niyetli değildir asla. şaka yapmış seni ikna etmek için.
bak bende de şeker ve hamurişi bağımlılığı var. birşeyler yapmamız lazım.

Yapalım tabi ZincirKirma ZincirKirma cim gelirse hadi canım gel ya kırılmış olabileceğini anlıyorum . Ama konuşarak ne çözülmez ki ? ❤️ @Mthn83

Anlamadım ki
Yoksa bana mı alındı?
Eğer öyleyse kahrolurum, görmeden çok sevdim kendisini 😔

ZincirKirma ZincirKirma

Niyetim tamamen gaz vermekti 😔

Ben sebep oldum, kaptanım senden de özür dilerim 😔

İyi niyetli olduğuna şüphemiz yok . Hassas bir anına denk geldi sanırım . Yarın okuyunca aramıza döner inşallah.
Benim yüzümden bu grubun vaktini aldım enerjinizi aldim kusura bakmayın gerçekten üzülmesini işlemem neyse arrik belkide ben hassastır ama o kelimeyi sevmiyorum belkide içimde çözemediğim şeyleri uyandırdı senle ilgili değil aslında gezegenfeza gezegenfeza benim duygu durumumla alakali sizi uzmek ve enerjinizi dusurmemek adina geri döndüm
Neyse kapatalım bu konuyu işimize bakalım özür dilerim herkesten

Benim yüzümden bu grubun vaktini aldım enerjinizi aldim kusura bakmayın gerçekten üzülmesini işlemem neyse arrik belkide ben hassastır ama o kelimeyi sevmiyorum belkide içimde çözemediğim şeyleri uyandırdı senle ilgili değil aslında gezegenfeza gezegenfeza benim duygu durumumla alakali sizi uzmek ve enerjinizi dusurmemek adina geri döndüm
Konu neydi :confused:
Özür dilemek yok tatlım. Birimizi üzen sözcük hepimizi üzer. :KK60: Kararın için teşekkür ederim. :KK5:

Ben sebep oldum, kaptanım senden de özür dilerim 😔
Yaşayacagimiz varmış özürlük bir durum yok fezocum . Samimi ortama güvenerek içimizden geldiği gibi yazıyoruz ama uzak oldugumuz için yanlış anlaşılıyor. :KK51:

İnşaAllah
Ben çok şaşırdım, çok üzüldüm
Bu iki oldu başıma geldi, anladımki sadece menümü yazıp çıkmam lazımmış
@Mthn83 boşadım seni kuzum özgürsün, ne olur ne olmaz, istemeden kırarım Allah muhafaza, en istemediğim şeydir 🥰
Ben senin muhabbetini çok seviyorum bilerek isteyerek birini kiracagina ihtimal vermiyorum. Veee bosadim demekle boşanilmaz mthn istiyor mu bence istemez :confused:

Screenshot_2023-12-03-07-57-00-930_com.huawei.health.jpg

Akıllı saatimin uyku verisi ☝️Minnoş kalbimin huzursuzluk animizdaki durumu :cry:3.12 tarihini görün bir ...

Oh ya canım benimm 🥰 kimlerde yok ki o geçmiş sorunlarım önümüze bakalım canimm her şey güzel olacak❤️😍

Back