• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yemek vardı da canı kuruyemiş isteyen bi hatun vardı. Valla kotu menu dengeleyecegim inşallah kaptanım sağol güzel yorumun için. Daha iyi menüler olacak insallah
Kış aylarında akşam çerez ayrı bir güzel. Ölçülü olduğunda bence yenilmeli. :KK60: Menun çok kötü değildi. Sadece üç dilim ekmek yerine bir dilim olsaydı tadından yenmezdi. :KK5:

Bitanem az önce ne güzel hayaller kuruyordum noldu birdenbire. Az çok tahmin ediyorum alınmış olabileceğine. Ama şaka yollu söylenmiş olduğunu düşünüyorum. Lütfen acele etme. Yetişkin insanlarız birbirimizi anlamaya çalışınca sorun kalmaz. :dua:
Anlamadım ki
Yoksa bana mı alındı?
Eğer öyleyse kahrolurum, görmeden çok sevdim kendisini 😔

Birisi ezik misin yazmış ona mı kırıldı acaba 🥺
Ben yazdım canım, beslenmesini uyguladığım kişinin cümlesi, ne zaman pes etmeye niyetlensem aklıma gelir hırslanırım. Hiç kötü niyetle söylemedim, kimseye de kötü niyetle bişey söylemem, eğer ona kırıldıysa özür dilerim😔
ZincirKirma ZincirKirma

İyi niyetli olduğuna şüphemiz yok . Hassas bir anına denk geldi sanırım . Yarın okuyunca aramıza döner inşallah.
İnşaAllah
Ben çok şaşırdım, çok üzüldüm
Bu iki oldu başıma geldi, anladımki sadece menümü yazıp çıkmam lazımmış
Mthn83 Mthn83 boşadım seni kuzum özgürsün, ne olur ne olmaz, istemeden kırarım Allah muhafaza, en istemediğim şeydir 🥰

Back