Ben buna mesaj yazmıştım sanki tekrar alıntıda cikti tansiyon ilacımı yazdırdımGeçmiş olsun. Hayırdır noldu sağlık ocağına niye gittin?
Cuma günü en yoğun olduğumuz gün . Sonrası rahat geçiyor.
Aksiyonlar da bu işin tadı tuzu şikayetci değilim bitanem.
Ama var ya bundan sonra gözlerimi sekiz açacagim
Yorgunluğun geçti mi biraz
Kolay gelsin evde olsan durmak yokKalktım çocukların kahvaltısını yaptırdım okula yolcu ettim. Şimdi ikinci numara ile uğraşıyorum
Geçmişe olsun canım stres yapmistirGünaydın hayırlı sabahlar
Gece kötü geçti hala basım ağrıyor. Dudağımda uçuk çıktı sanki ağzım felçli gibi
Küçük hortladı gidip kahvaltı hazırlayayım
Çıkmaz mıyız
Fethiye tam köşe orada buluşalım.
Hosgeldin canım
İstikrar lıyım bakalım bu sefer bugünde 10 tane arttırdımAyyyy çok işe yarıyorrr benim en favorimm
ERim erim eriyorsun bebeğimmm
İsmine sadık biridir o
Hastayım sanaBen buna mesaj yazmıştım sanki tekrar alıntıda cikti tansiyon ilacımı yazdırdım
Kolay gelsin evde olsan durmak yok
Geçmişe olsun canım stres yapmistir
seviyorum seni
Hosgeldin canım
İstikrar lıyım bakalım bu sefer bugünde 10 tane arttırdım
Amaann nasil yaptım okadar diyorum 2bin bile ip atladımBen buna mesaj yazmıştım sanki tekrar alıntıda cikti tansiyon ilacımı yazdırdım
seviyorum seni
Hosgeldin canım
Hastayım sana
Yokluğunda yasta
Amaann nasil yaptım okadar diyorum 2bin bile ip atladım
Masalahin vardı son zamanlarda çok iyi kilo veriyordun zaten
Selam canım hosgeldin 30 kilo verip 30 kilo almak yıpratıcı olmalı emin adımlarla sağlam gidiyoruz grupta kal mutlaka bu sefer kalıcı olacaktırSelam ben Cordelia 30 kilo verdim 30 kilo aldım.ve bu kez kalıcı vermeye geldim. Diyetisyene gidiyorum. Spor ve diyet yaparken sizlerle daha güçlü olacağım. Herkese başarılar diliyorum. Ben varken ihtiyacınız olacak. Diyetin ustası sporun kraliçesi muhteşem Cordelia geldi. (Bunları konuşurken takılıp düştüğümü hayal edin. )
Tabi ki abarttım şişkoyum yardımınıza çok ihtiyacım var.
Selam canımazcık artı çıkmış
Selam tebrikler
Selam canım
Şeker orucu ise bozulmuş. Unutarak kullandıysan bozulmamış olabilir. Selam bu arada
Başlıyor muyuz diyete?
Hosgeldin Selam
Süpersin Selam canım
Ooooo ooo selammmm
Selam teşekkür ederiz.
Aminnn Selam canım.
Ne deneyeceksin ?
Selam çok geçmiş olsun
Selam başarılar diliyorum
Selam eksi eksidir.
muhteşem selammm
İlerlemek güzeldir selammmm
İsim var de kandırıyorlar
Selam sen hamile misin?
kraliçem
Bravo canım. Selam
Aynı takimdayizKırmızı takimdayim canimm sen ?
Evet ya rakip olduk mavi takım bana pek iyi gelmiyor senden ayrılıyorum ondan herhalde
Bu hafta mavi takımda çok güçlü isimler gördüm hadi kızlar mavi takımın kaderini değiştirme vakti Bu hafta biz kazanalım şeytanın bacağını kiralimSevgili Kırmızı ve Mavi Takım Kaptanlarim
@deli bir dombili
Ellssa
Başarılı bir hafta dileriz. Yeni etabimiz hepimize hayırlı olsun.
Masterfit Yarışması 94. Etap 01.12 04.12 Fark Yüzde Kırmızı Takım @deli bir dombili KAPTAN 67.5 @Beth18 64.2 @Tesnim1903 76.6 Mthn83 79.7 Busra196 81.7 M Meryem1306 89.4 @TemelinSafinazi 63.65 @sudansebep 61.25 M muhendishanim98 59.0 Jasminium84 60.95 @Hayalkuran 78.8 Wilma11 Yarın ilk bildirim Mavi Takim Ellssa KAPTAN 73.8 Ellssa 75.1 sibel_84 72.35 @menekse_kokusu 65.4 @badem000 73.0 Elhan 71.2 ZincirKirma 80.65 @blonde ambition 72.8 @Ozzybal 72.95 Nergis 35 64.2 @gezegenfeza 79.9 @Limoni026 62.2 @sara_28 105.7 HAZIRLIK BÖLÜMÜ Tutku44 84.5 @Pinkharleyquinn 96.7 @60kiloyum 90.0 @CordeLia yakın zamanda bild.
93. ETAP LİG SIRALAMASI 01.12. 2023
60' LAR LİGİ
KİLO 70'LER LİGİ KİLO Jasminium84 60.95 Elhan 71.2 @sudansebep 61.25 sibel_84 72.35 @Limoni026 62.2 @blonde ambition 72.8 @TemelinSafinazi 63.65 @Ozzybal 72.95 Nergis 35 64.2 @badem000 73.0 @Beth18 64.2 Ellssa 75.1 @menekse_kokusu 65.4 @Tesnim1903 76.6 @deli bir dombili 67.5 @Hayalkuran 78.8 Mthn83 79.7 @gezegenfeza 79.9
80'LER LİGİ KİLO 90'LAR LİGİ KİLO ZincirKirma 80.65 @60kiloyum 90.0 Busra196 81.7 @Pinkharleyquinn 96.7 Tutku44 84.5 M Meryem1306 89.4
ALTIN LİG KİLO ÇITIRLAR LİGİ KİLO @sara_28 105.7 M muhendishanim98 59.0 @Ruveyda- 59.6
Ama alıyorum beybii 68 kilo olmusum
Masalahin vardı son zamanlarda çok iyi kilo veriyordun zaten
Ne güzel bi kilodasınGünaydın kızlar yine telefon geç çekmiş bakmamıştımbulanıklık için özür
58.5 çıktım
Sibelimmmmm
Bize oturmak yasakBen buna mesaj yazmıştım sanki tekrar alıntıda cikti tansiyon ilacımı yazdırdım
seviyorum seni
Hosgeldin canım
Sen almıyorsun bebesi alıyor ben inanıyorum ki sen doğumdan sonra fit olacaksın dengeli beslendigine eminimAma alıyorum beybii 68 kilo olmusum
İlk gebeligimde olacaktı klavye oyun oynamış banaSen almıyorsun bebesi alıyor ben inanıyorum ki sen doğumdan sonra fit olacaksın dengeli beslendigine eminim
Ben ilk geceliğine cahil lik beslenme nasıl bilmeyen 16 yaşında 1 kız öyle bir yemişim ki 16 kilo aldım oğlum 2 kilo dogdu geri kalanlar ben.de ve göbeğimde eve geldik eşim dediği sen doğum yaptın mı sanki bi tane daha var dedi
Yaaaaa lohusa dönem birdeSen almıyorsun bebesi alıyor ben inanıyorum ki sen doğumdan sonra fit olacaksın dengeli beslendigine eminim
Ben ilk geceliğine cahil lik beslenme nasıl bilmeyen 16 yaşında 1 kız öyle bir yemişim ki 16 kilo aldım oğlum 2 kilo dogdu geri kalanlar ben.de ve göbeğimde eve geldik eşim dediği sen doğum yaptın mı sanki bi tane daha var dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?