Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Geçmiş olsun. Hayırdır noldu sağlık ocağına niye gittin?
Cuma günü en yoğun olduğumuz gün . Sonrası rahat geçiyor.
Aksiyonlar da bu işin tadı tuzu şikayetci değilim bitanem.
Ben buna mesaj yazmıştım sanki tekrar alıntıda cikti tansiyon ilacımı yazdırdım
Ama var ya bundan sonra gözlerimi sekiz açacagim
Yorgunluğun geçti mi biraz

Kalktım çocukların kahvaltısını yaptırdım okula yolcu ettim. Şimdi ikinci numara ile uğraşıyorum
Kolay gelsin evde olsan durmak yok
Günaydın hayırlı sabahlar
Gece kötü geçti hala basım ağrıyor. Dudağımda uçuk çıktı sanki ağzım felçli gibi
Küçük hortladı gidip kahvaltı hazırlayayım
Geçmişe olsun canım stres yapmistir
Çıkmaz mıyız
Fethiye tam köşe orada buluşalım.
seviyorum seni
Hosgeldin canım
Ayyyy çok işe yarıyorrr benim en favorimm
ERim erim eriyorsun bebeğimmm
İstikrar lıyım bakalım bu sefer bugünde 10 tane arttırdım

Hastayım sana
Yokluğunda yasta

Amaann nasil yaptım okadar diyorum 2bin bile ip atladım

Selam canım hosgeldin 30 kilo verip 30 kilo almak yıpratıcı olmalı emin adımlarla sağlam gidiyoruz grupta kal mutlaka bu sefer kalıcı olacaktır

Bu hafta mavi takımda çok güçlü isimler gördüm hadi kızlar mavi takımın kaderini değiştirme vakti Bu hafta biz kazanalım şeytanın bacağını kiralim

Busra196
M Meryem1306
Tutku44

80ler liginde 4 kişi kalmışız hadi kızlar bu ligi kapatalım artık 70lerde mücadele devam edelim sıkıldım bu ligden 70ler daha kalabalık eğlenceli hadi

Ama alıyorum beybii 68 kilo olmusum
Sen almıyorsun bebesi alıyor ben inanıyorum ki sen doğumdan sonra fit olacaksın dengeli beslendigine eminim
Ben ilk geceliğine cahil lik beslenme nasıl bilmeyen 16 yaşında 1 kız öyle bir yemişim ki 16 kilo aldım oğlum 2 kilo dogdu geri kalanlar ben.de ve göbeğimde eve geldik eşim dediği sen doğum yaptın mı sanki bi tane daha var dedi

İlk gebeligimde olacaktı klavye oyun oynamış bana

Yaaaaa lohusa dönem birde nebileceksin kuzum eski usul kadınlar da ye ye birsey olmaz der hep banada diyolar ama ben aldırmıyorum onlara ben bile 2.5 kilo doğmuşum annemde öyle yermiş sende ne bileceksin köydesin normal ama hic kimseyi kulak asmadım assaydım yerdim illaki bide sekerim var diyede doktor hep dikkat et kilo alma diyodu bana ondan kafaya koymustum bi gram karbonhidrat tüketmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…