• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın kankişim :KK60:
18 bin adım nereleri gezdin :confused:masallah kuzuma. :nazar:
Dün çok karışık bir gündü. Dombili takımları kurabilsin diye maviş kaptan oldum, seni takımıma aldım , sonra takımı Akrebe devrettim , arkasından Akrebi klonladim ona farklı bir kilo yazdım , bizim hızlı Blonde tek tek denetledi , tabloları bana tekrar tekrar duzelttirdi. Yatağa girdiğimde ben kimim nerdeyim modunda uyudum kankim. :KK61:
Günaydın Cancağızım evet sonra biraz üstten okudum ve güldüm bi torpili Bike çok gördüler dedim 🤣🤣🤣
Ahh blender nin gözünden kaçmaz kadın dedi takipçi yim garanticiyim

Günaydın Cancağızım evet sonra biraz üstten okudum ve güldüm bi torpili Bike çok gördüler dedim 🤣🤣🤣
Sende yoğundum demek benimde son anda dışarı işlerim çıktı sağlık ocağı ve bikac uğraşacak yerler vardı her yere yürüyerek gittim ama bittim bende akşamda misafirim vardı

Kıyamam sana sende hem.kendi yogunlugun hemde burada ki işlerin kolay değil ben senin yerinde olsam rüyamda bile liste yapıyor olurum kesin canım kankişim eline emegine sağlık canım benim

Kız senden sonra kaç defa teftiş edildi. Bak senin torpili unutmuşum onu dombili kaptan yaptı 🙈 O da garantici hatun bilmem mi :KK14:

Sende yoğundum demek benimde son anda dışarı işlerim çıktı sağlık ocağı ve bikac uğraşacak yerler vardı her yere yürüyerek gittim ama bittim bende akşamda misafirim vardı

Kıyamam sana sende hem.kendi yogunlugun hemde burada ki işlerin kolay değil ben senin yerinde olsam rüyamda bile liste yapıyor olurum kesin canım kankişim eline emegine sağlık canım benim
Geçmiş olsun. Hayırdır noldu sağlık ocağına niye gittin? 🥺
Cuma günü en yoğun olduğumuz gün . Sonrası rahat geçiyor. :KK76:
Aksiyonlar da bu işin tadı tuzu şikayetci değilim bitanem. :KK60:

Allah a şükür torpile ihtiyacımız da kankacim dün yazmayı unuttum dün 50 tane de ip atladım artık birde ip ekleyeceğim bakalım hergun arttirarak Jou Jou faydasını olduğunu soylemisti
Minik minik zıpla tatlım. Beline zarar vermesin. Bizim eklem yerlerimizdeki sıvı oldukça az , aşinma yapmasın. :dua:

😄 parmaklarını zayıflattm bak işte daha ne 🤣
Yarın da öbür bölgelere spor yaparsın 😄

Ellerine sağlık canım benim. 💐
Bu tablolar çok motive ediyor bizi.🥰
Canım inşallah devam ettiririm. Bende aynı hevesle veririm❤️
Günaydın kankişim :KK60:
18 bin adım nereleri gezdin :confused:masallah kuzuma. :nazar:
Dün çok karışık bir gündü. Dombili takımları kurabilsin diye maviş kaptan oldum, seni takımıma aldım , sonra takımı Akrebe devrettim , arkasından Akrebi klonladim ona farklı bir kilo yazdım , bizim hızlı Blonde tek tek denetledi , tabloları bana tekrar tekrar duzelttirdi. Yatağa girdiğimde ben kimim nerdeyim modunda uyudum kankim. :KK61:
Sabah sabah şikayet 🙄:KK11::KK11:
Kardeşle güzel güzel oyna şikayet yok :KK20::KK60::KK60:

Günaydın hayırlı sabahlar
Gece kötü geçti hala basım ağrıyor. Dudağımda uçuk çıktı sanki ağzım felçli gibi
Küçük hortladı gidip kahvaltı hazırlayayım 🙄
Günaydın bitanem. Nolacakti içine attığın şeyler bir şekilde dışarı yansıyacak. :KK14:
Çok geçmiş olsun. :dua:Kucuge pankek yap :rolleyes:

Günaydın herkese mutlu bir gün olsun inşallah
Haftasonu evde pek bakamıyorum çocuk telefonu elime alınca direk video oyun istiyor elimize almamaya çalışıyoruz o uyurken bi günaydın demek istedim cuma kaçamaklarının erim erim eridiği bir gün olsun herkese inşallah

Ben arkadaşlarla çıkmıştım bahsetmistim bugün. Azıcık künefe yemiş olabilirim🙈 ama yarın telafi edecem söz🥰 @deli bir dombili
Cuma ödülü olmuş olur ayarında birazcık bişiler vücudu şaşırtmada iyi bile olur bol su bol hareket devam devam 🥰🥰

Back