• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlar size bir haber vereyim. Pek hoş değil ama bilginiz olsun belki bu tarz haberleri pek takip etmiyorsunuzdur.
Ekim ayında Çin'de bir salgın başlamış. Öncelikle çocukları etkiliyormuş. Pekin'de halen hastaneler dolup taşıyormuş. DSÖ güya takip ediyormuş. Basına sızdırılmıyormuş. Hiçbir ülke basını söz etmiyormuş. Solunum yolları hastalığı, zatüre deniyormuş. DSÖ nün listesinde adı en sonra X hastalığı olarak geçmeye başlamış. Ben bunu geçen ay bir gazeteciden izlemiştim.
Ve sonunda Avrupa'ya sıçramış. Hollanda da görülmüş. Çin de doktorlar whatsapp üzerinden çevrelerine çok dikkatli olmaları hususunda bilgi yayıyormuş. Ama gazeteci diyor ki halen ne ülkemizde ne de diğer ülkelerde ne basın ne de sağlık bakanlıkları hiç söz etmiyor.

amin canım 🤲🏻 az önce okudum: ABD li bazı senatörler Çin'de başlayan bu esrarengiz hastalıktan dolayı uçuş yasağı getirilmesini teklif etmişler. demek ki yavaş yavaş duyuluyor 🤦‍♀️
evet kızlar son dakika haberi: DSÖ Çin'de hızla yayılan yeni salgına karşı tün dünya ülkelerini uyardı 🤦‍♀️

Screenshot_2023-12-02-12-17-13-782-edit_com.huawei.health.jpg
Nergis 35 Nergis 35
Ellssa Ellssa

Waow süpersin sabahtan bu şekilde olman cok iyi en iyi spor sabah yapılan spor gün boyu yağ yakacaksın ne güzel üstüne birde soda kahve iç tamamdir
Bana.en güzel yürüyüşü Sabah erken saatte aç karnına hızlı tempoda 1 saat iyi geliyor gün içindeki yürüyüşler normal tempo oluyor
salgındı, aşılardı, ekonomik krizdi, göçmenlerdi, savaşlardı derken tüm insanlık olarak tükenmişlik sendromu yaşıyoruz resmen :KK14:
Ayy birde bu çıktı canim gerçekten artık insanların yüzü hiç gülmüyor birde bu yapılan aşı larin yan etkileri çıkmaya başladı bağışıklığı yüksek tutmak lazım Allah korusun herkesi

Evet eskiler öyleydi ekmekle makarna yediğimi bilirdim senin helek ikinci hamilelik şükür ki daha bilinçli sin en azından bebeğe yarayacak gıdalar yiyorsun

Olur tabiiki canim o şekilde yapan arkadaşlar vardı aklına geldikçe zıpla
Tamamdır öyle yapayım ben de 🥰

Günaydın casmin 😁😍
😇🥰😍😍😍🌸🌸

evet kızlar son dakika haberi: DSÖ Çin'de hızla yayılan yeni salgına karşı tün dünya ülkelerini uyardı 🤦‍♀️
Offfff 🥺🥺🥺🥺

yavaş yavaş detayları açıklıyorlar. beyaz akciğer sendromuymuş. en çok çocukları etkiliyormuş.
Rabbim korusun evlatlarımızı 🤲🏻🥺🥺

Bana.en güzel yürüyüşü Sabah erken saatte aç karnına hızlı tempoda 1 saat iyi geliyor gün içindeki yürüyüşler normal tempo oluyor

Ayy birde bu çıktı canim gerçekten artık insanların yüzü hiç gülmüyor birde bu yapılan aşı larin yan etkileri çıkmaya başladı bağışıklığı yüksek tutmak lazım Allah korusun herkesi
aynen öyle

17:10

Yarım piliç
Biraz köz yağlı kapya turşusu
Biraz kapya,
Bikaç lokma tantuni eti
Biraz yer fıstığı

1,5 lt su
3 kupa ☕
1 kupa apaform

Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Ellssa Ellssa @Mthn83
Afiyet olsun çok güzel:KK200:
Selammm cuma menüm
10.00 1 dilim tbe ile kaşarlı hindi fumeli tost söğüş yeşillik 5 zeytin
14.00 4 ızgara köfte 1 dilim tbe Salata 3 yk yoğurt
18.00 1 lahmacun 1 ayran çeyrek dilim künefe salata
22.00 1 hurma
Şu 2 litre
9000 küsür adım
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Ellssa Ellssa
Akşam menüsünde 1 lahmacun 1 ayran sonrasını beğenmedim. Cuma ödülünü öğlen sabah yeseydin canım. Daha dikkatli olalım:kahve:
1 Aralık menüsü

Sabah
1 haşlanmış yumurta
Lor lu pırasa 2 kaşık
3 zeytin

Ara
Kahve Soda Yesil çay

Akşam
1 kase tavuk çorbası
Az firinda makarna
Ayran

Su 2.litre
18 bin adım yürüyüş
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Ellssa Ellssa
Az makarna gözümü çarptı az olması durdurdu beni. Afiyet olsun canım:kahve:

Günaydın kankişim :KK60:
18 bin adım nereleri gezdin :confused:masallah kuzuma. :nazar:
Dün çok karışık bir gündü. Dombili takımları kurabilsin diye maviş kaptan oldum, seni takımıma aldım , sonra takımı Akrebe devrettim , arkasından Akrebi klonladim ona farklı bir kilo yazdım , bizim hızlı Blonde tek tek denetledi , tabloları bana tekrar tekrar duzelttirdi. Yatağa girdiğimde ben kimim nerdeyim modunda uyudum kankim. :KK61:

:KK70::KK70:

Afiyet olsun çok güzel:KK200:

Akşam menüsünde 1 lahmacun 1 ayran sonrasını beğenmedim. Cuma ödülünü öğlen sabah yeseydin canım. Daha dikkatli olalım:kahve:

Az makarna gözümü çarptı az olması durdurdu beni. Afiyet olsun canım:kahve:

:KK70::KK70:
Gülüşünü hissetmek çok güzel kaptanım. :KK60:
Hep gül e mi :dua::KK200:

Back