Günaydın Cancağızım evet sonra biraz üstten okudum ve güldüm bi torpili Bike çok gördüler dedimGünaydın kankişim
18 bin adım nereleri gezdinmasallah kuzuma.
Dün çok karışık bir gündü. Dombili takımları kurabilsin diye maviş kaptan oldum, seni takımıma aldım , sonra takımı Akrebe devrettim , arkasından Akrebi klonladim ona farklı bir kilo yazdım , bizim hızlı Blonde tek tek denetledi , tabloları bana tekrar tekrar duzelttirdi. Yatağa girdiğimde ben kimim nerdeyim modunda uyudum kankim.
Sende yoğundum demek benimde son anda dışarı işlerim çıktı sağlık ocağı ve bikac uğraşacak yerler vardı her yere yürüyerek gittim ama bittim bende akşamda misafirim vardıGünaydın Cancağızım evet sonra biraz üstten okudum ve güldüm bi torpili Bike çok gördüler dedim
Ahh blender nin gözünden kaçmaz kadın dedi takipçi yim garanticiyim
Kız senden sonra kaç defa teftiş edildi. Bak senin torpili unutmuşum onu dombili kaptan yaptıGünaydın Cancağızım evet sonra biraz üstten okudum ve güldüm bi torpili Bike çok gördüler dedim
Ahh blender nin gözünden kaçmaz kadın dedi takipçi yim garanticiyim
Bak yine yatamamis simdide Günaydın dersin senHerkes uyumuş. Yine ben tek kaldım.
Sağol canım benimAfiyet olsun canım
Bunlar ikisi bize suikast kuruyorlarKız senden sonra kaç defa teftiş edildi. Bak senin torpili unutmuşum onu dombili kaptan yaptıO da garantici hatun bilmem mi
Geçmiş olsun. Hayırdır noldu sağlık ocağına niye gittin?Sende yoğundum demek benimde son anda dışarı işlerim çıktı sağlık ocağı ve bikac uğraşacak yerler vardı her yere yürüyerek gittim ama bittim bende akşamda misafirim vardı
Kıyamam sana sende hem.kendi yogunlugun hemde burada ki işlerin kolay değil ben senin yerinde olsam rüyamda bile liste yapıyor olurum kesin canım kankişim eline emegine sağlık canım benim
Ama var ya bundan sonra gözlerimi sekiz açacagimBunlar ikisi bize suikast kuruyorlar
Ben üstten acele acele okudum diğerini kacirmistim 22 sayfa vardı çünkü okunacak
Minik minik zıpla tatlım. Beline zarar vermesin. Bizim eklem yerlerimizdeki sıvı oldukça az , aşinma yapmasın.Allah a şükür torpile ihtiyacımız da kankacim dün yazmayı unuttum dün 50 tane de ip atladım artık birde ip ekleyeceğim bakalım hergun arttirarakJou faydasını olduğunu soylemisti
Öyle yaptım canım dinlene dinleneMinik minik zıpla tatlım. Beline zarar vermesin. Bizim eklem yerlerimizdeki sıvı oldukça az , aşinma yapmasın.
Kalktım çocukların kahvaltısını yaptırdım okula yolcu ettim. Şimdi ikinci numara ile uğraşıyorumBak yine yatamamis simdide Günaydın dersin sen
Sağol canım benim
Canım inşallah devam ettiririm. Bende aynı hevesle veririmparmaklarını zayıflattm bak işte daha ne
Yarın da öbür bölgelere spor yaparsın
Ellerine sağlık canım benim.
Bu tablolar çok motive ediyor bizi.
Sabah sabah şikayetGünaydın kankişim
18 bin adım nereleri gezdinmasallah kuzuma.
Dün çok karışık bir gündü. Dombili takımları kurabilsin diye maviş kaptan oldum, seni takımıma aldım , sonra takımı Akrebe devrettim , arkasından Akrebi klonladim ona farklı bir kilo yazdım , bizim hızlı Blonde tek tek denetledi , tabloları bana tekrar tekrar duzelttirdi. Yatağa girdiğimde ben kimim nerdeyim modunda uyudum kankim.
Nergisime özet geçtimCanım inşallah devam ettiririm. Bende aynı hevesle veririm
Sabah sabah şikayet
Kardeşle güzel güzel oyna şikayet yok
Günaydın bitanem. Nolacakti içine attığın şeyler bir şekilde dışarı yansıyacak.Günaydın hayırlı sabahlar
Gece kötü geçti hala basım ağrıyor. Dudağımda uçuk çıktı sanki ağzım felçli gibi
Küçük hortladı gidip kahvaltı hazırlayayım
Cuma ödülü olmuş olur ayarında birazcık bişiler vücudu şaşırtmada iyi bile olur bol su bol hareket devam devamBen arkadaşlarla çıkmıştım bahsetmistim bugün. Azıcık künefe yemiş olabilirimama yarın telafi edecem söz @deli bir dombili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?