Ne güzel ben daha o toplara girmedim bileBen o yollardan geçip geldim canım bitti benim bebek işleri,sen geç kaldın(tabi Allah en iyisini bilir ama bizim başka bir çocuk planımız yok )
Hakkında güzel olan ne varsa Allah onu versin yaşamınaNe güzel ben daha o toplara girmedim bile
Masterfit Yarışması 94. Etap | 01.12 | 04.12 | Fark | Yüzde |
---|---|---|---|---|
Kırmızı Takım | ||||
@deli bir dombili KAPTAN | 67.5 | |||
| 64.2 | |||
| 76.6 | |||
| 79.7 | |||
| 81.7 | |||
M Meryem1306 | 89.4 | |||
| 63.65 | |||
@sudansebep | 61.25 | |||
M muhendishanim98 | 59.0 | |||
| 60.95 | |||
| 78.8 | |||
| ||||
Mavi Takim | ||||
| 73.8 | |||
| 75.1 | |||
| 72.35 | |||
| 65.4 | |||
| 73.0 | |||
| 71.2 | |||
| 80.65 | |||
| 72.8 | |||
| 72.95 | |||
| 64.2 | |||
| 79.9 | |||
| 62.2 | |||
| 105.7 | |||
HAZIRLIK BÖLÜMÜ | ||||
| 84.5 | |||
| 96.7 | |||
| 90.0 | |||
|
Yaaaa onu duzeltmiştim ben.Teslim düşündüğümden daha yaşlıymis
Eline sağlık kaptanım. Harikasın. Pek yakında aranızdayımSevgili Kırmızı ve Mavi Takım Kaptanlarim
@deli bir dombili
Ellssa
Başarılı bir hafta dileriz. Yeni etabimiz hepimize hayırlı olsun.
Masterfit Yarışması 94. Etap 01.12 04.12 Fark Yüzde Kırmızı Takım @deli bir dombili KAPTAN 67.5 Beth18 64.2 Tesnim1903 76.6 Mthn83 79.7 Busra196 81.7 M Meryem1306 89.4 TemelinSafinazi 63.65 @sudansebep 61.25 M muhendishanim98 59.0 Jasminium84 60.95 -Hayal 78.8 Wilma11 Yarın ilk bildirim Mavi Takim Ellssa KAPTAN 73.8 Ellssa 75.1 sibel_84 72.35 menekse_kokusu 65.4 badem000 73.0 Elhan 71.2 ZincirKirma 80.65 blonde ambition 72.8 Ozzybal 72.95 Nergis 35 64.2 gezegenfeza 79.9 Limoni026 62.2 sara_28 105.7 HAZIRLIK BÖLÜMÜ Tutku44 84.5 Pinkharleyquinn 96.7 60kiloyum 90.0 Cordelia yakın zamanda bild.
Yaaa ne güzel bi dua teşekkür ederim canımHakkında güzel olan ne varsa Allah onu versin yaşamınaDemekki şu an vakti değil
Allah korusun çocuklarımızida bizlerinde bu millete bir daha pandemilik durum yaşatmasınKızlar size bir haber vereyim. Pek hoş değil ama bilginiz olsun belki bu tarz haberleri pek takip etmiyorsunuzdur.
Ekim ayında Çin'de bir salgın başlamış. Öncelikle çocukları etkiliyormuş. Pekin'de halen hastaneler dolup taşıyormuş. DSÖ güya takip ediyormuş. Basına sızdırılmıyormuş. Hiçbir ülke basını söz etmiyormuş. Solunum yolları hastalığı, zatüre deniyormuş. DSÖ nün listesinde adı en sonra X hastalığı olarak geçmeye başlamış. Ben bunu geçen ay bir gazeteciden izlemiştim.
Ve sonunda Avrupa'ya sıçramış. Hollanda da görülmüş. Çin de doktorlar whatsapp üzerinden çevrelerine çok dikkatli olmaları hususunda bilgi yayıyormuş. Ama gazeteci diyor ki halen ne ülkemizde ne de diğer ülkelerde ne basın ne de sağlık bakanlıkları hiç söz etmiyor.
Ben yemeği artircam biraz metabolizmayi yavaşlattim sanırım. Leslie yapayım canımcanım kilon harika senin ama yinede istersen buluruz bir yolunu
şaşırtmayı deneyebilirisn yaptıgın diyeti değiştirebilirisn aralıklı oruç yapmadıysan onu deneyebilirsin
spor yapmıyorsan evde leslie yapabilirsin
su bitki çayı yeşil çay içmeiyorsan iç içiyorsan saatini değiştir
istersen detoks tarifleride verebilirm canım 1-2 günlük şoklama şeklinde
Cuma yoğunluğundan çoğunlukla mesajlarını okuyup gecebildim kordişim. Ekranda tablo varken cevap da yazamiyorsun.Eline sağlık kaptanım. Harikasın. Pek yakında aranızdayım
Evet sayfa adıydı. Zıpzıp hükümeti devrildi . Elhan Cumhuriyeti kuruldu .Elhan canım sürpriz sayfa adı mı ? Yoksa başka sürprizler var mı?
Cok sevindim canım. Zipzip elhan farketmez gönüllerimiz bir. Sayfanın adı kalbimizde.Evet sayfa adıydı. Zıpzıp hükümeti devrildi . Elhan Cumhuriyeti kuruldu .@Zipzip- sayfayı almazsan satılığa çıkaracağım dedi kıyamadım dosta gitsin dedim. Baska sürpriz yok ...ben şişko olarak sürpriz sayılabilirim belki
Aynen canımHarikasın canım. Ben diyetisyensiz yapamadım canım ya Verdim verdim geri aldım O yüzden bu sefer diyetisyenle emin adımlarla ilerlemek istiyorum Sen de vazgeçecek gibi olursan diyetisyenle motive oluyorsan gerek duyarsan gidersin. Pes etme yeter.
Hoşgeldin cordeliaSelam ben Cordelia 30 kilo verdim 30 kilo aldım.ve bu kez kalıcı vermeye geldim. Diyetisyene gidiyorum. Spor ve diyet yaparken sizlerle daha güçlü olacağım. Herkese başarılar diliyorum. Ben varken ihtiyacınız olacak. Diyetin ustası sporun kraliçesi muhteşem Cordelia geldi. (Bunları konuşurken takılıp düştüğümü hayal edin. )
Tabi ki abarttım şişkoyum yardımınıza çok ihtiyacım var.
Selam canımazcık artı çıkmış
Selam tebrikler
Selam canım
Şeker orucu ise bozulmuş. Unutarak kullandıysan bozulmamış olabilir. Selam bu arada
Başlıyor muyuz diyete?
Hosgeldin Selam
Süpersin Selam canım
Ooooo ooo selammmm
Selam teşekkür ederiz.
Aminnn Selam canım.
Ne deneyeceksin ?
Selam çok geçmiş olsun
Selam başarılar diliyorum
Selam eksi eksidir.
muhteşem selammm
İlerlemek güzeldir selammmm
İsim var de kandırıyorlar
Selam sen hamile misin?
kraliçem
Bravo canım. Selam
Cok amin hosbuldukHoşgeldin cordeliaumarım bu sefer kalıcı olarak verirsin 30 kiloyu
O anlamda demedim gec kalma işi canım nese hayırlısı olsunBen o yollardan geçip geldim canım bitti benim bebek işleri,sen geç kaldın(tabi Allah en iyisini bilir ama bizim başka bir çocuk planımız yok )
Hoşgeldin canım azmine hayran oldum maşallah yine vereceksin tüm kalbimle inaniyorumSelam ben Cordelia 30 kilo verdim 30 kilo aldım.ve bu kez kalıcı vermeye geldim. Diyetisyene gidiyorum. Spor ve diyet yaparken sizlerle daha güçlü olacağım. Herkese başarılar diliyorum. Ben varken ihtiyacınız olacak. Diyetin ustası sporun kraliçesi muhteşem Cordelia geldi. (Bunları konuşurken takılıp düştüğümü hayal edin. )
Tabi ki abarttım şişkoyum yardımınıza çok ihtiyacım var.
Selam canımazcık artı çıkmış
Selam tebrikler
Selam canım
Şeker orucu ise bozulmuş. Unutarak kullandıysan bozulmamış olabilir. Selam bu arada
Başlıyor muyuz diyete?
Hosgeldin Selam
Süpersin Selam canım
Ooooo ooo selammmm
Selam teşekkür ederiz.
Aminnn Selam canım.
Ne deneyeceksin ?
Selam çok geçmiş olsun
Selam başarılar diliyorum
Selam eksi eksidir.
muhteşem selammm
İlerlemek güzeldir selammmm
İsim var de kandırıyorlar
Selam sen hamile misin?
kraliçem
Bravo canım. Selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?