Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sevgili Kırmızı ve Mavi Takım Kaptanlarim
@deli bir dombili
Ellssa
Başarılı bir hafta dileriz. Yeni etabimiz hepimize hayırlı olsun.

Masterfit Yarışması 94. Etap01.1204.12FarkYüzde
Kırmızı Takım
@deli bir dombili KAPTAN67.5
Beth18 64.2
Tesnim1903 76.6
Mthn83 79.7
Busra196 81.7
M Meryem1306 89.4
TemelinSafinazi 63.65
@sudansebep61.25
M muhendishanim98 59.0
Jasminium84 60.95
-Hayal 78.8
Wilma11 Yarın ilk bildirim
Mavi Takim
Ellssa KAPTAN73.8
Ellssa 75.1
sibel_84 72.35
menekse_kokusu 65.4
badem000 73.0
ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. 71.2
ZincirKirma 80.65
blonde ambition 72.8
Ozzybal 72.95
Nergis 35 64.2
gezegenfeza 79.9
Limoni026 62.2
sara_28 105.7
HAZIRLIK BÖLÜMÜ
Tutku44 84.5
Pinkharleyquinn 96.7
60kiloyum 90.0
Cordelia yakın zamanda bild.

Eline sağlık kaptanım. Harikasın. Pek yakında aranızdayım

Allah korusun çocuklarımızida bizlerinde bu millete bir daha pandemilik durum yaşatmasın

Ben yemeği artircam biraz metabolizmayi yavaşlattim sanırım. Leslie yapayım canım
Akşam bir kase mercimek çorbası,iki adet sarma, bir ıslak kurabiye yedim. Glutensizi bozdum dayanamadim artık aglicaktim

Eline sağlık kaptanım. Harikasın. Pek yakında aranızdayım
Cuma yoğunluğundan çoğunlukla mesajlarını okuyup gecebildim kordişim. Ekranda tablo varken cevap da yazamiyorsun.
Mesajlar da oku oku bitmiyor. Allah bize bir çene vermiş gerisini .... bir tek lig tablomuz kaldı. Onu da çay saatinde yaparım. Hep aramızda kalırsın inşallah rüya gormemişimdir umarım.

Cok sevindim canım. Zipzip elhan farketmez gönüllerimiz bir. Sayfanın adı kalbimizde. ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. kraliçem ile yarışmak güzel olacak. Zipzip- meleğimle de guzeldi.

Arkadaşlar Cordelia kaptanimiz önceki yıllarda Zipzip- kaptanla beraber Masterfit yarışmalarında spor bakanimizdi.
Çoğu burada olmayan Masterfit yarışmacılarınin yani bizim üzerimizde çok emeği vardır. Bugün geleceğini heyecanla bekliyordum. Çok şükür geldi . Sağlıkla, keyifle diyet yolculuğumuz beraber sürsün inşallah.

Hoşgeldin cordelia umarım bu sefer kalıcı olarak verirsin 30 kiloyu

Hoşgeldin canım azmine hayran oldum maşallah yine vereceksin tüm kalbimle inaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…