- 16 Aralık 2014
- 1.647
- 5.518
- 358
- 33
Aynen bazen disarda olduğum zamanlarda zor durumda kalırsam tercih ederim çok teşekkürlerbenim bildiğim kadarı ile şeker oranları yüksek olanlar var şeker pek faydalı değil bilirisniz ki imkanınız varsa direk yaş meyve yanına kuruyemiş yeseniz daha faydalı diye düşünüyorum ama imkanınız yoksa şeker oranalrına bakarak tercih edebilirisniz benim fikrim
OooooooooBenimki gercekten bomba. Uanibizmir bombası
Afiyet olsilun kaptanim
Ay benimde yok ayarım ya 2 gün neredeyse bir şey yemedim başım döndü bugünde dünyayı yedim ;(
Neden acaba hiç duymamıştım.
Ay çok güzel bu söz ya ama tatlı seylerde bende hiç ise yaramiyor
Ay kaptanım nasıl dayanıyorsun çocuğun var mi? Evde misin çalışıyor musun? Ben evdeyken hiç dayanamiuorum
Bende işe yaramıyorHariksın canım benim en büyük motivem tadını bilmiyor değilim ya derim hep
Kızzz abla maşaallahh sanaaOğlumun hakkıydı, dün işyerinde pizza ısmarlamışlar, banada çok geç haber verdi
Bugünde onlara Tantuni yaptım, tavuk bana kaldı
Merhaba hamilesin sanırım . Kaç haftalıksinKızzz abla maşaallahh sanaa
11 haftasına giriyoruzz burda fazla çikıyo niyeyse çözemedimMerhaba hamilesin sanırım . Kaç haftalıksin
Selam canımHayırlı mutlu sabahlar
Geçen hafta 79.6
Bugün 79.7
Fark +100
Selam canımTeşekkür ederim canım
Sütlü kabak tarifi şöyle
Kara kabağın kabuklarını soyup dogruyosun tencereye alıp üzerine bir çizdik tuz ve bir du bardağı şeker ekleyip suyunu koyup pişiriyosun iyice ezilip suyu az kalınca çatalla kabuklarını ezip sütünü ekliyorum koyu kıvamlı çok hafif bir Sütlü kabaklı tatlı oluyor
Şeker orucu ise bozulmuş. Unutarak kullandıysan bozulmamış olabilir. Selam bu aradaMidem bulaniyor benim kankaaa yaa. Ya bir de ben tamamen alışkanlıktan çok az süt tozuyla 2 minik kup şekerle kahve içmiş bulundum. Orucum bozuldu mu ki
Başlıyor muyuz diyete?
Hosgeldin Selam
Süpersin Selam canım
Ooooo ooo selammmmGünaydınlar
Selam teşekkür ederiz.günaydın bol eksili mutlu bir cuma olsun inaşllah
Aminnn Selam canım.Eki Görüntüle 3344156
Aslında dün gerçekten 98 idi tok karnına tabiki dünyaları yediysem artikHaydi bismillah Allahim utandirma bu sefer nolur Elhan
Ne deneyeceksin ?Günaydınnn..
Geçen cuma 65.4
Bu cuma 65.4
Fark yok sabitim..
65 lerde kaldım kaç haftadır.. direnç kilom sanırım. Bu hafta farklı birseyler dengeyi düşünüyorum
Elhan
Selam çok geçmiş olsun
Selam başarılar diliyorum
Selam eksi eksidir.
İlerlemek güzeldir selammmm
İsim var de kandırıyorlarGratise gidecem birqzdan indirim varmış çağurıyor gel diye
Selam sen hamile misin?Günnnooooooo
Eki Görüntüle 3344194
Geçen cuma : 72.5
Bugün : 71.2 izinden önceki kiloma henüz ulaşamadım az kaldı .
Fark : 1.3 gr
Beth18
@sibel_84
@Jasminium84
@HanimKelesimiGetir
Bravo canım. Selam
@deli bir dombili nin enerjisini sevmiştim ama senin zorlanmana kıyamamElhan kaptanım. Tamamdır. Rakip oluruz biz de @deli bir dombili
Hoşgeldin cordeliam birlikte bu sefer kalıcı kurtulacaz kilolardanSelam ben Cordelia 30 kilo verdim 30 kilo aldım.ve bu kez kalıcı vermeye geldim. Diyetisyene gidiyorum. Spor ve diyet yaparken sizlerle daha güçlü olacağım. Herkese başarılar diliyorum. Ben varken ihtiyacınız olacak. Diyetin ustası sporun kraliçesi muhteşem Cordelia geldi. (Bunları konuşurken takılıp düştüğümü hayal edin. )
Tabi ki abarttım şişkoyum yardımınıza çok ihtiyacım var.
Selam canımazcık artı çıkmış
Selam tebrikler
Selam canım
Şeker orucu ise bozulmuş. Unutarak kullandıysan bozulmamış olabilir. Selam bu arada
Başlıyor muyuz diyete?
Hosgeldin Selam
Süpersin Selam canım
Ooooo ooo selammmm
Selam teşekkür ederiz.
Aminnn Selam canım.
Ne deneyeceksin ?
Selam çok geçmiş olsun
Selam eksi eksidir.
muhteşem selammm
İsim var de kandırıyorlar
Selam sen hamile misin?
kraliçem
Bravo canım. Selam
Canıııııım
Canım kordişim hep gelişini hayal ettim durdum.Selam ben Cordelia 30 kilo verdim 30 kilo aldım.ve bu kez kalıcı vermeye geldim. Diyetisyene gidiyorum. Spor ve diyet yaparken sizlerle daha güçlü olacağım. Herkese başarılar diliyorum. Ben varken ihtiyacınız olacak. Diyetin ustası sporun kraliçesi muhteşem Cordelia geldi. (Bunları konuşurken takılıp düştüğümü hayal edin. )
Selam tebrikler
Selam canım
Şeker orucu ise bozulmuş. Unutarak kullandıysan bozulmamış olabilir. Selam bu arada
Başlıyor muyuz diyete?
Hosgeldin Selam
Süpersin Selam canım
Ooooo ooo selammmm
Selam teşekkür ederiz.
Aminnn Selam canım.
Ne deneyeceksin ?
Selam çok geçmiş olsun
Selam eksi eksidir.
muhteşem selammm
Selam sen hamile misin?
kraliçem
Bravo canım. Selam
Beni de alın aranızaWalk walk Leslieistersen senin için yapar eşlik ederim. Haberlesir uygun saatinde yaparız etiketleşiriz.
Ekle kaptanımTebrikler saracim. Takım listesine ekliyor muyum seni
Ne kusuru
Ama ilk günden korkutursan olmaz pes ederim vazgeçerim oooHaydi o zaman rekabet başlasın
Ben tek öğünüm unutma, bu hafta pek veremedim ama gözümü haftaya diktim bilesin
EvetttSelam ben Cordelia 30 kilo verdim 30 kilo aldım.ve bu kez kalıcı vermeye geldim. Diyetisyene gidiyorum. Spor ve diyet yaparken sizlerle daha güçlü olacağım. Herkese başarılar diliyorum. Ben varken ihtiyacınız olacak. Diyetin ustası sporun kraliçesi muhteşem Cordelia geldi. (Bunları konuşurken takılıp düştüğümü hayal edin. )
Selam tebrikler
Selam canım
Başlıyor muyuz diyete?
Hosgeldin Selam
Süpersin Selam canım
Ooooo ooo selammmm
Selam teşekkür ederiz.
Aminnn Selam canım.
Ne deneyeceksin ?
Selam çok geçmiş olsun
Selam eksi eksidir.
muhteşem selammm
Selam sen hamile misin?
kraliçem
Bravo canım. Selam
Çatalı bıraktım ellerimle devam ettimsakin ol ve çatalı yerine bırak hemen yılbaşına az kaldı sen geçen hafta harika verdin ve yine verebilirisn ben sana güveniyorum.
Hayırlı olsun selam canım
Keşke baskulu alıp okula gelseydim. Kahvaltı yapmadım. Kesin şu an daha da eksiye düştüm.
Çok değil halledersin. Selam58.8
59.0
+200. Her şeye uydum en ufak kaçamak bile yapmadım ama az protein tükettim sanırım ondan oldu. Ben az yiyerek veremiyorum anladım protein eklicem diyete
Eki Görüntüle 3344212
Geçen Cuma 75.1
Bugün 73.8
Fark 1.3
Elhan @sibel_84
Ben de 83.4müşüm 2 ay önce
Harikasın canım
Eksi eksidir bravo
Böyle devam helallllSenin paylaşımına göre demiştim. Doğrudur canım.
Öncesi vardı. 86.7 idim. 1 ay ekliyelim 7 ay olsun.
Başlangıç 86.7
Şimdi 73.8
Fark 12.9 kilo gitmiş
Çok sevindim canım tebrikler Sağlıkla kucağına al inşallah nasıl gidiyor hamilelikEvettt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?