- 18 Mart 2018
- 30.585
- 121.622
- 598
- 35
Sivas’a değmedin miama nerden bilebilirdin ki iyi gelmeyeceğini, çok basit bir vitamini içtiğimizde bile bazen vücut aşırı bir tepki verebiliyor
benim memleket işi çok karışık ya kuzumm, hiç de anlamam hangisini söylemem gerektiğini
aslen anne baba tarafından Gümüşhane/Kelkitliyim
ama doğum yerim Trabzon
amaaaa 2 yaşından beri de Ankaradayım yani 37 senedir
ee eşimin kütük de Maraş
sen nerelisin?
Sivas’a da beklerizTabi ki
Eşim Çankırılı o da senin gibi Ankara'da büyümüş. O ortaklığımız da var.
aaa KaradenizlisinEpey karışık ahahah
Benim eşiminde öyle iste giresundan gelme ama aslind aadapazarılı ben anlamadım yanii ben zaten dümdük rize
Tabii onun farkıaaa Karadenizlisin
doğum yerim sebebiyle beni de Karadenizli sayarlar, ehhh bir de burun farkıyla
haftaya çarşamba yapacağım inşallah, kafama koydumGel canım sende dene
Evet ben Almanya’da eczaneden alıyordum
tamamdırSinameki olur canım
yok ayy bir oralara uzanamamışımSivas’a değmedin mi
aaaa ne güzel bir arkadaşmış o öyle, çok severim roman havalarınıTabii onun farkıaksine istanbulda kasımpaşa da doğdum cingenenin tam ortasına mahaklede arkadaşımda var sağolsun küçükken roman havasinı öğreti bana
He vollahee cok oynarımm kocam diyo cingeneyi almışım haberim yok kasımpaşalıyım biliyodun dedim hahahaha güzel kıvırıyon he diyoaaaa ne güzel bir arkadaşmış o öyle, çok severim roman havalarını
eşin çok şanslı vallahiHe vollahee cok oynarımm kocam diyo cingeneyi almışım haberim yok kasımpaşalıyım biliyodun dedim hahahaha güzel kıvırıyon he diyo
Sivas candır.Sivas’a da bekleriz
Canım tartildim ama fotoğraf çekmeyi unuttum.Günaydın çıtır kaptanım bekliyırum tartıldınmı sonuç lazım bana liste yapıyorum
Tamamdır geldi tartı bildirimin çıtırcımCanım tartildim ama fotoğraf çekmeyi unuttum.Kahvalti yaptım.O eridikten sonra akşam öğünü yemeden atarım inşallah. Şimdilik fotosuz atayım bildirimimi.
Nasıl yani gün boyu hicbisey yemiyor musun Kaç gün ac kalıyorsundaha çarşambadan eksi 2 kiloyu gördüm mutluluktan göbek atıyorum resmen 19. saatindeyim orucun açlık bende hep fayda ediyor spor da yapmıyorum günde rutin 8000 adımım var. @Beth18Elhan
Eki Görüntüle 3343003
Zaten sivaslı bi uzaya gitmemişhaftaya çarşamba yapacağım inşallah, kafama koydum
tamamdır
yok ayy bir oralara uzanamamışım
ama o kadar çok Sivaslı arkadaşım var ki, ve hepsi de birbirinden kıymetlidir benim için
Aynen bende nasıl ayakta duruyorum bilmiyorumAzmine hayranım canım benim gerçekten o kadar uğraşıp da kilo verimi olmayınca mod çok düşüyor daim olsun canım
Gunaydin canım doğru vallahi haklısın sen en erken kalkanlardan hatta geceyi uykusuz gecirip de kalkıyorsun erkenci kuşum
3 de yatıp anca 6 da kalkabiliyorum
Bir Maraş gördüm sankiama nerden bilebilirdin ki iyi gelmeyeceğini, çok basit bir vitamini içtiğimizde bile bazen vücut aşırı bir tepki verebiliyor
benim memleket işi çok karışık ya kuzumm, hiç de anlamam hangisini söylemem gerektiğini
aslen anne baba tarafından Gümüşhane/Kelkitliyim
ama doğum yerim Trabzon
amaaaa 2 yaşından beri de Ankaradayım yani 37 senedir
ee eşimin kütük de Maraş
sen nerelisin?
Afiyet olsun canım. Kolay gelsin
Güzel bir kahvaltı.
Canım benim yeni kankam olabilirsinBiraz çılgın bir menü olmuş . Ölçülü ama en azından deyip modunuzu yükselteyim bari.Bende çikolatalı bisküvi ve sigara böreği yedim . Ama yarınin çok daha iyi olacagina inancım tam
Yaa yeni kanka arayışlarına girdim hemenSeviliyorsun rakip
Sivas la çıkıyorSivas candır.Geçen hafta izlemiştim aklıma sen geldin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?