- 28 Mayıs 2015
- 2.946
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.445
- 158
Beyaz ekmek ne yazık ki daha o kıvama gelemedim midem küçültme zormusvay vay dünya
Tost beyaz ekmek değilse turnayı gözünden vurduk
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Harika çok güzel bir menüBu gün ki menüm
kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim tahıllı ekmek , peynir,domates, 3 zeytin
Akşam: levrek + brokoli salatası
2 Saat spor ( koşu bandı+kondisyon bisikleti)
Elhan
Tatlım en az iki haftam var inşallah nasip olsun.Vericez vericezbu kez el ele geçiyoruz 6'lara
Çok isterdim ama buraya kış geldiHergun 10.000 adim atmaya başlıyorum kimler benimle
Bana da bildirim gelmiş. Şimdi konuyu okuyacaktimKizlar anasayfada Kazen yardım konusu bilgim dahilinde diye bir konu paylaşmış . 8-9 yaşlarında çocuğu olan bir anneye kıyafet yardımı isteniyor. Okursanız çok sevinirim. Ön ayak olma açısından belirtmek isterim benim çocuğum yok ama h.....b ....dan alıp göndereceğim . Eşi olmayan bir hanım yanlış anlamadiysam oldukça zor durumda.
Bende evde yürüyeceğim disarda değilÇok isterdim ama buraya kış geldi
He he bu hatayı yapmayacaktinAkşam öğününü de yapmış bulunmaktayım.
Yağ yakıp üzerine sos şeklinde döktüm. Azıcık gözüme Güzel görünsün istedim@Elhan HanimKelesimiGetir
Bende yağlı yiyorumAkşam öğününü de yapmış bulunmaktayım.
Yağ yakıp üzerine sos şeklinde döktüm. Azıcık gözüme Güzel görünsün istedim@Elhan HanimKelesimiGetir
Yardımsever çok kişi çıkacaktırKizlar anasayfada Kazen yardım konusu bilgim dahilinde diye bir konu paylaşmış . 8-9 yaşlarında çocuğu olan bir anneye kıyafet yardımı isteniyor. Okursanız çok sevinirim. Ön ayak olma açısından belirtmek isterim benim çocuğum yok ama h.....b ....dan alıp göndereceğim . Eşi olmayan bir hanım yanlış anlamadiysam oldukça zor durumda.
Ben varimHergun 10.000 adim atmaya başlıyorum kimler benimle
Bende okuyacağım önce buraya bakayım dedimKizlar anasayfada Kazen yardım konusu bilgim dahilinde diye bir konu paylaşmış . 8-9 yaşlarında çocuğu olan bir anneye kıyafet yardımı isteniyor. Okursanız çok sevinirim. Ön ayak olma açısından belirtmek isterim benim çocuğum yok ama h.....b ....dan alıp göndereceğim . Eşi olmayan bir hanım yanlış anlamadiysam oldukça zor durumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?