- 28 Mayıs 2015
- 2.946
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.445
- 158
Beyaz ekmek ne yazık ki daha o kıvama gelemedim midem küçültme zormusvay vay dünya
Tost beyaz ekmek değilse turnayı gözünden vurduk
Afiyet olsun canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beyaz ekmek ne yazık ki daha o kıvama gelemedim midem küçültme zormusvay vay dünya
Tost beyaz ekmek değilse turnayı gözünden vurduk
Afiyet olsun canım![]()
Afiyet olsun canım
Harika çok güzel bir menüBu gün ki menüm
kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim tahıllı ekmek , peynir,domates, 3 zeytin
Akşam: levrek + brokoli salatası
2 Saat spor ( koşu bandı+kondisyon bisikleti)
Elhan
Tatlım en az iki haftam var inşallah nasip olsun.Vericez vericezbu kez el ele geçiyoruz 6'lara
Çok isterdim ama buraya kış geldiHergun 10.000 adim atmaya başlıyorum kimler benimle![]()
Bana da bildirim gelmiş. Şimdi konuyu okuyacaktimKizlar anasayfada Kazen yardım konusu bilgim dahilinde diye bir konu paylaşmış . 8-9 yaşlarında çocuğu olan bir anneye kıyafet yardımı isteniyor. Okursanız çok sevinirim. Ön ayak olma açısından belirtmek isterim benim çocuğum yok ama h.....b ....dan alıp göndereceğim . Eşi olmayan bir hanım yanlış anlamadiysam oldukça zor durumda.![]()
Bende evde yürüyeceğim disarda değilÇok isterdim ama buraya kış geldi
He he bu hatayı yapmayacaktinAkşam öğününü de yapmış bulunmaktayım.
Yağ yakıp üzerine sos şeklinde döktüm. Azıcık gözüme Güzel görünsün istedim@Elhan
HanimKelesimiGetir
Bende yağlı yiyorumAkşam öğününü de yapmış bulunmaktayım.
Yağ yakıp üzerine sos şeklinde döktüm. Azıcık gözüme Güzel görünsün istedim@Elhan
HanimKelesimiGetir
Yardımsever çok kişi çıkacaktırKizlar anasayfada Kazen yardım konusu bilgim dahilinde diye bir konu paylaşmış . 8-9 yaşlarında çocuğu olan bir anneye kıyafet yardımı isteniyor. Okursanız çok sevinirim. Ön ayak olma açısından belirtmek isterim benim çocuğum yok ama h.....b ....dan alıp göndereceğim . Eşi olmayan bir hanım yanlış anlamadiysam oldukça zor durumda.![]()
Ben varimHergun 10.000 adim atmaya başlıyorum kimler benimle![]()
Bende okuyacağım önce buraya bakayım dedimKizlar anasayfada Kazen yardım konusu bilgim dahilinde diye bir konu paylaşmış . 8-9 yaşlarında çocuğu olan bir anneye kıyafet yardımı isteniyor. Okursanız çok sevinirim. Ön ayak olma açısından belirtmek isterim benim çocuğum yok ama h.....b ....dan alıp göndereceğim . Eşi olmayan bir hanım yanlış anlamadiysam oldukça zor durumda.![]()