- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.822
- 1.223
Ben bu haftaki takım arkadaşlarımı öğrenemedim daha bi seni biliyordum sen de gitmişsin bi de Elhan sanıyordum o hiç benim olmamış zatenBoşver cumaya yine değişecek zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bu haftaki takım arkadaşlarımı öğrenemedim daha bi seni biliyordum sen de gitmişsin bi de Elhan sanıyordum o hiç benim olmamış zatenBoşver cumaya yine değişecek zaten
Tatlım ayran aşı çorbası detoksunda tartı bildirimlerimizi özelden sana gönderelim . Bitiminde sonucu sen bildir hepimize sürpriz olsun. Hem nazara gelmeyiz hem de kontrollü ilerleriz.Bende hiç atmadım ekürim baharatlı indirdim mideye severim ben böyle danışanımı oyyy oyyyy
Güvaeniyorum sana az tuz ona göre
Yap vallaaaa fezocum faydasını görürsün
Tamamdır neden olmasın bana yollayın sonuçları ben yazarım buradan sonuçları,inşallah bol eksili sonuçlarınız olur çıtırcım bugünden itibaren baz alın tartı olayını.Tatlım ayran aşı çorbası detoksunda tartı bildirimlerimizi özelden sana gönderelim . Bitiminde sonucu sen bildir hepimize sürpriz olsun. Hem nazara gelmeyiz hem de kontrollü ilerleriz.
gezegenfeza
sibel_84
Jasminium84
Fikir nasıl onerinize sunuyorum.
Kizlar kabul derseniz bugün başlangıç tartinizi alın. Ben dün başladım cuma tartimi baz alicim.
Bana da uyarBana uyar
Kar tatili güya. Ama hava çok güzel.
Bakalım canım. Şimdi doktora geçeceğiz. Benim ufaklık iki gündür rahatsiz. Hazır tatil olmuşken onu ben götüreyim dedim.Yarın ailecek güzelce yapın kızartma hariç diğerleri ye bol yeşillik
Aynen iyi oldu onlara. Oh olsun. Kizdirmislardi beni zaten. Hayalleri haftaya yaşarlar artık.Tavuklu pilav tümden iptal
Tamamdır hocam o zaman abartmadan kahvaltı yapayım.Canım iki yumurtalı bol yeşillikli domates, salatalik, maydanoz varsa marul çokça ye. Kayısı ve ceviz de olsun. Ekmek bir dilimi geçmesin kesinlikle sağlıklı olsun. Yulaflı krep yapabilirsin.
Offff bu olmaz ki ama . Detoks yapacaktım bugün. Cuma günü menüm belli oldu.Haklısın kuzumEki Görüntüle 3342508
Sana özel ekleyeceğim AnkaBen bu haftaki takım arkadaşlarımı öğrenemedim daha bi seni biliyordum sen de gitmişsin bi de Elhan sanıyordum o hiç benim olmamış zaten
Bana uyarTatlım ayran aşı çorbası detoksunda tartı bildirimlerimizi özelden sana gönderelim . Bitiminde sonucu sen bildir hepimize sürpriz olsun. Hem nazara gelmeyiz hem de kontrollü ilerleriz.
gezegenfeza
sibel_84
Jasminium84
Fikir nasıl onerinize sunuyorum.
Kizlar kabul derseniz bugün başlangıç tartinizi alın. Ben dün başladım cuma tartimi baz alicim.
Kaçırmışım orayı ben geçmiş çok geçince okuyamıyorum. Göreydim vermem ben onu diye tutardım eteğindenŞutlandım duymadın mı, görmedin mi
Arpacılar ayrıldı
Aramıza serbest öğün girdi
Bugün bende saat 17 de yiyecektim, eşim araya kaynayınca yemek 18 de bitti
Teşekkür ederim canım. Favorilere ekleyeyim bu sefer kaybolmasın yineAnka mavi takım üyelerini senin için yazıyorum canım
Kaptan benim canım
Ellssa
M muhendishanim98
Jasminium84
Nergis 35
Tesnim1903
ZincirKirma
M Meryem1306
Keira-
Birde sen varsın
Desene seni 60'lar ligine gönderiyoruz diyeorucumun 38. saatinden herksese günaydın çok dinç ve mutluyum harika bir eksi ile uyandım inşallah cumaya kadar bu performansta devam edersem
Harika seçim canım ben de tüm diyet sürecinde öyle yaptm muz yada hurma bunlardan bireyle tatlı krizini o an kesersen , kaçamak yapma durumun hiç olmuyor. harika gidiyorsun böyle devam.Günaydın
Akşam çok tatlı isteği oldu muz yedim biraz geç vakitte ama biraz kesti.
Sabahta korkuyla çıktım tepesine tartinin
Yüreğimin bir parçası huzurluorucumun 38. saatinden herksese günaydın çok dinç ve mutluyum harika bir eksi ile uyandım inşallah cumaya kadar bu performansta devam edersem
tesekkür edeirm kaptanım ben hep böyleydimm geçmiştede verirken bende tek işe yarayan açlık oluyor o yüzden degerlerimede baktırıyorum 15 günde bir test veriyorum haftalık diyetisyene gidiyorum diyetisyen bile pek onaylamıyor ama degerlerimi verdiğimi görünce oda sasırıyorYüreğimin bir parçası huzurlu
Tebrikler kuzum.
Cumaya kadar sağlıkla ilerlemeni dilerim.
Tatlım Karatay beslenme şekli bence uyar sana. Protein ve sebze var , karbonhidrat yok. Yemekten sonra beş saat yemiyorsun sadece sıvı alımı var. yapamiyorum deme. Bazanin altındaki kişliklari düşün. yaparsin hem de çok güzel yaparsın.Anka ne güzel iradeli ilerliyorsun. Ben yapamıyorum
Her şey kontrol altında ne güzel. Citir adayım benim. Cumaya güzel sonuclar alacağıztesekkür edeirm kaptanım ben hep böyleydimm geçmiştede verirken bende tek işe yarayan açlık oluyor o yüzden degerlerimede baktırıyorum 15 günde bir test veriyorum haftalık diyetisyene gidiyorum diyetisyen bile pek onaylamıyor ama degerlerimi verdiğimi görünce oda sasırıyor
Abla karatay beni ilk etapta zorlayacak gibi. Benim azaltarak başlamam lazım. Mesela gece yemeyi bırakmam gerek. Önce midemi küçültmem, alışınca da bi disiplin uygulamam lazım.Tatlım Karatay beslenme şekli bence uyar sana. Protein ve sebze var , karbonhidrat yok. Yemekten sonra beş saat yemiyorsun sadece sıvı alımı var. yapamiyorum deme. Bazanin altındaki kişliklari düşün. yaparsin hem de çok güzel yaparsın.