- 21 Ekim 2019
- 5.224
- 26.088
- 548
Eyvah kızlar trafik geldi basın gazaŞşşşt rotayı şaşırmak yok ticari lütfen bekleme yapma . 60' larda bir sürü park yeri var .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eyvah kızlar trafik geldi basın gazaŞşşşt rotayı şaşırmak yok ticari lütfen bekleme yapma . 60' larda bir sürü park yeri var .
Erkenci kuşum da geldiGünaydın kızlar hayırlı sabahlar
Haklısın kuzumBizde gözlerimiz kapalı hayal etmeyip değişik, yöresel yemekleri resimli paylaşsak
Evet ya kimse kimseyi beklemesin bassın gaza.Eyvah kızlar trafik geldi basın gaza
Günaydın canım inan icimden nasil geçiyor kafamı çıkarttım soğuk dur dedım ama buraya da uğrayınca kalk yürüyüş yap diyordum kiErkenci kuşum da geldi
Günaydın kankişim.
Napalim yürüyelim mi
Yürüyelim valllahi hadi gir kolumaGünaydın canım inan icimden nasil geçiyor kafamı çıkarttım soğuk dur dedım ama buraya da uğrayınca kalk yürüyüş yap diyordum ki
Oy oy oy oyyyyyyyyyyyyHaklısın kuzumEki Görüntüle 3342508
Sagol Cancağızım yapmak isteyen lere fikir olsunOy oy oy oyyyyyyyyyyyy
Arkadaş eli değmiş müthiş bir yemek
Ellerine sağlık canım şifa olsun.
Beremizi takip çıkarız . Agzini burnunu iyice kapat .Günaydın canım inan icimden nasil geçiyor kafamı çıkarttım soğuk dur dedım ama buraya da uğrayınca kalk yürüyüş yap diyordum ki
Hihihi ben de aynısını sana yazdımUzerine kalın giyin hava soğuk kankişim
Bende hiç atmadım ekürim baharatlı indirdim mideye severim ben böyle danışanımı oyyy oyyyyBen hiç atmadım eküricim. En uslu danişanin benim.
Güvaeniyorum sana az tuz ona göreTamam söz
Aynen yiyemedim
Aynen
Aynen biberde tuzlu olunca
Yap vallaaaa fezocum faydasını görürsünBunu da yapmazsam
Üstüme aldim bak şimdi Günaydın canımGünaydın gençler kendini genç görenler hissedenler ruhu genç olanlar
Aynen hepimiz genciz çıtırız yani,günaydınlar olsun.Üstüme aldim bak şimdi Günaydın canım
ozim hadi gel sen de katıl bize.benim için de en zor kısım bu
O biziz işteGünaydın gençler kendini genç görenler hissedenler ruhu genç olanlar
Dostluk , arkadaşlık kazansınDost arkadaş dediğin böyle düşünür işte Elhan Im
Kesinlikle bizleriz çıtırcım eküricim günaydınlar olsun.O biziz işte
Günaydın eküricim.
Biz yürümeye gidiyoruz kankimle