- 30 Mart 2021
- 4.579
- 23.145
- 258
NedenYarın okullar tatil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
NedenYarın okullar tatil.
Ondan dedim hahahahaa hem kilo bildirimi falanMübarek gün
Varmı bombada bi tartııTartılıp foto atıcam
Heee anladım ablammAra verdi hayal...
Yarın ailecek güzelce yapın kızartma hariç diğerleri ye bol yeşillikKahvaltıyi yarın normal mi yapacağız
Yoksa kahvaltıda da onu mu yiyecegiz?
Cok az geldi bana öğlen sadece yemek yemissn acikmazmisn
Sus bende bilmiyorum ve korkuyorumVarmı bombada bi tartıı
Kız sen böyle beklemeye devam edersen Jou Doğurup gelecek zaten Hadi bekleme artık arada uğruyor işte uğramasıyla yetin kuzu illa ona eşlik ediceksenden bari jou doğurup gelene kadar en azında 70lere veda etmiş şekilde eşlik edersinEvet abla ya jou gidince kötü oldu işte
Evet, kendi adıma çok hırslandim ve bu hafta çok vermeliyimBu ne buralar böyleeee
Detokslar, sıvı katı ayırmalar, en çok ben veririmler havada uçuyor Ortalık yangın yeri olmuş
Gurupta ki bu hırs , bu azim beni acayip gaza getiriyorrrr
Böyle bir haftada izinde olunmaz diyorum
Çok heveslendirdiniz beni kızlarrrrr
Menülerin yine şahaneydi canım bence çok güzel bomba bir düşüş gelecek sendenEvet, kendi adıma çok hırslandim ve bu hafta çok vermeliyim
Benimde öyle her takımda tatlı rakip olabiliyoruzKaptanım benden ümidi kesmiş
Aslında kendi topuğuna sıktı farkında deyil
ZincirKirma hangi takımda olursa olsun can dostum, tatlı rakibim
Afiyet olsun canım Aradaki ekleri yarına yememen ümidiyleBugün menüm
13.00 omlet çay
15.00 yarım kase balık
Aralarda: mandalina, 2 tane ev yapımı ekler
20.00 düdüklüde et, basmati pilav, yoğurt
Beth18
Tavuklu pilav tümden iptalYarın okullar tatil.
Canım iki yumurtalı bol yeşillikli domates, salatalik, maydanoz varsa marul çokça ye. Kayısı ve ceviz de olsun. Ekmek bir dilimi geçmesin kesinlikle sağlıklı olsun. Yulaflı krep yapabilirsin.Kahvaltıyi yarın normal mi yapacağız
Yoksa kahvaltıda da onu mu yiyecegiz?
Şşşşt rotayı şaşırmak yok ticari lütfen bekleme yapma . 60' larda bir sürü park yeri var .Hadi ikinizide bekliyorum 70 lerde
İnşallah sizi beklerken ben geri dönmem