- 10 Aralık 2014
- 4.553
- 16.279
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Enerjimiz iyice çok oluyor canımKalabalik olduk bayag çoğaldıkça gayret ve heyecanımızda çoğalıyor sanki
Afiyet olsun canım Çok güzel bir menü.Öğlen 12 30 gibi evde geliyorum okuldan . İlk öğünümu yaptım 2 yumurta 1 kaşık krem peynir bir küçük domates ile.
Akşam 7 gibi etli nohut yemegi ve bir ksse yoğurt yedim.
2 litre su
Spor yok ama birkaç güne spora başlayacam inşallah . Elhan
Bizde gözlerimiz kapalı hayal etmeyip değişik, yöresel yemekleri resimli paylaşsakCanım Konya'dan geçerken yemiştim. Etli pide ile birlikte getirmişlerdi biliyorum. Bamya çorbası diye geçiyor adı. Bizim dedigimiz bildiğin yemeği sulu olmuyor.
Hayır bensibel_84
@Jasminium84
Elhan
Ayran aşı çorbası güzelleri bu hafta
En çok ben vereceğim evrene olumlu mesaj göndereyim de
Ben açlık orucunu sonlandırdığım gün tercih ediyorumBende bazen nohut koyarım bazen koymam etlide güzel olur zma artık susuz domates biber soğanla ve limontuzuyla pişirip yoğurtla yiyorum böylesi daha çok hoşuma gidiyor
Evet abla ya jou gidince kötü oldu işteAy hadi İnşallah. @Jou ile muhabbetinizi özledim. O da gelsin .
Tartılıp foto atıcamNiye cuma
Normalde yağlı yasakOnu nasıl yapacaksın yasak değil mi?
Şutlandım duymadın mı, görmedin miSenin kaptan mı değişti ben kaçırdım galiba.
Akşam yemeği 17:00 den sonra yenecekmiş ben erken yiyordum
Tamamdır hocamBen ekürime söz verdim bilgi vereceğim ama tam tartimi söylemeyeceğim.. yarın başlayacaksan tartilmalisin. arada ne kadar fark olduğunu bilmen için...bize söylemeyebilirsin .
Allah kabul etsin canım. Afiyet olsun
Sütsüz, şekersiz serbestKahve yasak mı
Boşver cumaya yine değişecek zatenÜzüldüm şimdi sen bizde değil miydin ya ben bizi aynı takımda sanıyordum sen seçmedin mi bizi çok karışıkmış bu takım işleri
Deliyor ama faydası da varNe güzel kahve serbestmis bir çay kaşığı hcy yasağı deler mi bilemedim Ankacim. Sizin program özel olduğu için tabi daha iyi bilirsiniz.
Mübarek günNiye cuma
Sakın haaaHadi ikinizide bekliyorum 70 lerde
İnşallah sizi beklerken ben geri dönmem
Bana uyarEn fazla ben verirsem nolcak. Yarın tartiliyir muyuz?
Tamam salatalık ekleyeyim