Denemiş olursun zaten yediklerimiz atalarımızın yediği normal yeme biçimi. Bir şey kaybetmeyecegiz.inşallah ablacımm
canım kaptanım ben çarşamba, perşembe yapacağım
3 gün için kendime pek güvenim yok açıkçası
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Denemiş olursun zaten yediklerimiz atalarımızın yediği normal yeme biçimi. Bir şey kaybetmeyecegiz.inşallah ablacımm
canım kaptanım ben çarşamba, perşembe yapacağım
3 gün için kendime pek güvenim yok açıkçası
Hcy iyi oluyor içsem bende gene akşama doğru içerim olmazsa onun çok faydası oluyordu hep.hcg' yi ihmal ediyorum kuzum. Eşim sabahları sade Nescafe içmeye başladı. Hevesi kirilmasin diye farklı içmiyorum. Gün ortasındaki kahveme dahil edeyim en iyisi.
İnşallah güzel bir sonuç alırız casminimle. senden gelen her fikir benim için çok değerli.
yarından mı başlayayım o zaman cancağızımDenemiş olursun zaten yediklerimiz atalarımızın yediği normal yeme biçimi. Bir şey kaybetmeyecegiz.
hcy nedir ablacımHcy iyi oluyor içsem bende gene akşama doğru içerim olmazsa onun çok faydası oluyordu hep.
İnşallah faydasını görürsünüz denemekte fayda var aslında ekürim,ne mutlu bana o zaman böyle buldummu gene haber veririm nasılsa.
Yeşil mercimekte var içine katılacak,yağ asla yok ona göre,tabağa aldıktan sonra üzerine nane ve pul biber dökülecek tuzda yok.Haşlanmış nohutum var. Dövme de var. Karıştırıp naneleyecek mıyız? Azıcık da yağda kırmızı biber taksak üzerinde doksek nolur ki. Bende iki gün yapayım Perşembe de hurma detoksu yapayım Elhan
Buda Türk kahvesini pişirdikten sonra içine kattığımız hindistan cevizi yağı oluyor.yarından mı başlayayım o zaman cancağızım
hcy nedir ablacım
Olur bence herhalde neden olmasın ,bu sefer günde 1 tabak içmiş olursun .
Masterfit Yarışması 93. Etap | 24.11 | 27.11 | Fark | Yüzde |
---|---|---|---|---|
Kırmızı Takım | ||||
Beth18 KAPTAN | 65.4 | 65.6 | +0.2 | +0.305 |
Mthn83 | 79.6 | 79.4 | -0.2 | |
@deli bir dombili | 70.4 | 70.4 | 0 | |
Elhan | 72.5 | 71.9 | -0.6 | |
TemelinSafinazi | 64.75 | 64.3 | -0.45 | |
@sudansebep | 61.4 | 61.2 | -0.2 | |
menekse_kokusu | 65.4 | 65.4 | 0 | |
badem000 | 73.9 | 74.1 | +0.2 | |
diyetkolikmom | 107.8 | İZİNLİ | ||
Ozzybal | 74.0 | 73.9 | -0.1 | |
gezegenfeza TRANSFER | 80.1 | 81.2 | +1.1 | |
Mavi Takim | ||||
sibel_84 KAPTAN | 73.55 | 72.2 | -1.35 | 1.835 |
Ellssa | 75.1 | 75.6 | +0.5 | |
Jasminium84 | 61.1 | 60.8 | -0.3 | |
M muhendishanim98 | 58.8 | 58.8 | 0 | |
Nergis 35 | 64.3 | 64.3 | 0 | |
ZincirKirma TRANSFER | 81.35 | 80.1 | -1.25 | |
Anka | 76.2 | 76.0 | -0.2 | |
Tesnim1903 | 77.1 | 77.0 | -0.1 | |
@Ruveyda- | 59.8 | 59.8 | 0 | |
M Meryem1306 | 90.7 | 89.85 | -0.85 | |
HAZIRLIK BÖLÜMÜ | ||||
Tutku44 | 84.2 | 84.9 | +0.7 | |
60kiloyum | 92.0 | |||
suspushanimcim | ||||
@anneadayiiii | ilk bil. | 83.2 | ||
-Hayal | ||||
sara_28 Cuma bil. yapıp takımlara girecek |
aaaa evet duymuştum bunu hatta uzun açlıklarda çok açlık hissettiğinizde bunu içebilirsin diye duymuştumBuda Türk kahvesini pişirdikten sonra içine kattığımız hindistan cevizi yağı oluyor.
Çok güzel yağ yakıyor bunda,sabah akşam aç karnına içiyoruz.
o zaman öyle yapayım hem aralıklı orucum devam eder hem de detoks yapmış olurumOlur bence herhalde neden olmasın ,bu sefer günde 1 tabak içmiş olursun .
Kahveyi pişirirken içinede çay kaşığının ucuylada tarçın katıp pişiriyorsun,fincana alınca hcy ilave ediyorsun kan şekerini destekliyor bir kaç gün sonrada tuvalatte giden yağları görüyorsun ciddi kilo verdiriyor buda dene bence bunuda.aaaa evet duymuştum bunu hatta uzun açlıklarda çok açlık hissettiğinizde bunu içebilirsin diye duymuştum
o zaman öyle yapayım hem aralıklı orucum devam eder hem de detoks yapmış olurum
Yeşil mercimek de eklenecek canım. Beş dakikada başlanıyor . Yaği sen bilirsin canım. Benim yoğurt yağlı olduğu için risk almayacağım.Haşlanmış nohutum var. Dövme de var. Karıştırıp naneleyecek mıyız? Azıcık da yağda kırmızı biber taksak üzerinde doksek nolur ki. Bende iki gün yapayım Perşembe de hurma detoksu yapayım Elhan
Kahveyi pişirirken içinede çay kaşığının ucuylada tarçın katıp pişiriyorsun,fincana alınca hcy ilave ediyorsun kan şekerini destekliyor bir kaç gün sonrada tuvalatte giden yağları görüyorsun ciddi kilo verdiriyor buda dene bence bunuda.
Olur kuzum. 16 8 yapıyorsan sekizlik dilimin içine iki öğün de yapabilirsin. Acikip acikmadigina göre karar ver.
Organik olsun.bunu da deneyeceğim, hindistan cevizi yağı alayım da
Soğuk sıkım olacak ona göre şişe üzerinde yazar zaten,sabah aç karnına içiyorsun 30 dakika sonrada kahvaltın olacak,akşama doğru açıkırsan gene içebiliyorsun bunu.@Elhan yaptı bu tarifi faydasını gördü.bunu da deneyeceğim, hindistan cevizi yağı alayım da
Yarın başla bitanem. Yakın olsaydık bir tas getirirdim.yarından mı başlayayım o zaman cancağızım
hcy nedir ablacım
Kilo verimi nasıl oluyor canim ilk defa duydum.diyebilirm ya da duydum dikkatimi cekmemistiCanım ben Ahmet Apanın beslenme sistemini uyguluyorum. Önce 43 gün iki öğün beslendik. Sonra 15 gün sabah hurma veya kuruyemiş yedik. Akşam normal yemek yedik. Bu gün tek öğüne geçtik. Adım adım geldik yani. Ben akşam yemeğini en geç 17:00 e bitecek şekilde yiyorum. Bazen 15:00 oluyor bazen 16:00. Bakalım bu gün 16:00 da yerim sanırım.
Soğuk sıkım olacak ona göre şişe üzerinde yazar zaten,sabah aç karnına içiyorsun 30 dakika sonrada kahvaltın olacak,akşama doğru açıkırsan gene içebiliyorsun bunu.@Elhan yaptı bu tarifi faydasını gördü.
tamamdır canikimOrganik olsun.
ilk gün öyle yaparım baktım acıkmıyorum 2. günü de aralıklı yaparım o zamanOlur kuzum. 16 8 yapıyorsan sekizlik dilimin içine iki öğün de yapabilirsin. Acikip acikmadigina göre karar ver.