Çok minnak atabilirsin canım o kadarlık bir şey olmaz. Abartmadan her şey olur bence.tuzsuz yapılacak olması kötü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok minnak atabilirsin canım o kadarlık bir şey olmaz. Abartmadan her şey olur bence.tuzsuz yapılacak olması kötü
niye bugünden başlıyorsun cancağızım, salı çarşamba perşembe günleri tartı öncesi daha iyi olmaz mıydıİspanağı börek yapıp buzluğa atacağım eküricim. Ayran aşına birebir uymak istiyorum. Olumlu olumsuz risk almak istemiyorum.
Bugünden itibaren başlıyorum inşallah ne güzel denk geldi bugünkü muhabbetin . cok iyi oldu.
süper o zamanÇok minnak atabilirsin canım o kadarlık bir şey olmaz. Abartmadan her şey olur bence.
Tahıllar bende nasıl sonuç verir bilemiyorum arada bir gün olması avantaj sağlar. Gaza gelmisken başlayım dedim.niye bugünden başlıyorsun cancağızım, salı çarşamba perşembe günleri tartı öncesi daha iyi olmaz mıydı
Kizzz dün ki hurmalarTeşekkürler hocam
Naptim iki gün boyunca hurmalari yedim durdum
Teşekkürler canım
Geçmiş olsun canım
Eline sağlık hocam
Şimdi napiyorsunuz hele bana da deyiverin
Tabloya ekledim tatlim. Bol eksili zayıflama serüveni seni bekliyor inşallah.
evet doğru diyorsun, o açıdan düşünmemiştimTahıllar bende nasıl sonuç verir bilemiyorum arada bir gün olması avantaj sağlar. Gaza gelmisken başlayım dedim.
Hadi bakalım kolay gelsin ekürim şu kara buğday varya onu daha çok destekliyorlar.Ayran aşı diyeti, isminden de anlaşıldığı üzere ayran aşı çorbasının bol bol tüketildiği bir diyet. Ancak bu diyetin beslenme programında sadece ayran aşı yer almıyor. Bir başka deyişle karpuz diyeti, patates diyeti gibi sadece tek bir malzeme tüketilerek yapılan şok diyetlerden değil. Kahvaltıda size farklı besin maddeleri yeme imkanı da veriyor. Yine de az kalori içerdiği, kısıtlı yiyeceklerle yapıldığı için uzun süre devam etmek önerilmiyor. Onu ünlü yapansa 2 günde 2 kiloya dek ciddi miktarda kilo verdirdiğinin söylenmesi. Ayran aşı diyetinin beslenme listesinde neler var buna geçmeden önce size bu diyete uygun olarak hazırlayacağınız ayran aşı çorbasının tarifini de vereceğiz elbette. Çünkü bu diyeti uygulamak istiyorsanız klasik olarak hazırladığınız ayran aşı çorbasından biraz daha farklı, içinde hiç tuz kullanmadan hazırlamanız gereken bir tarife ihtiyacınız var. İşte o diyet ayran aşı tarifi şöyle:
Ayran aşı çorbası için gerekli malzemeler:
1 kilogram az yağlı sütle hazırlanmış yoğurt
6 yemek kaşığı haşlanmış nohut
6 yemek kaşığı haşlanmış yeşil mercimek
6 yemek kaşığı haşlanmış buğday, yarma ya da bulgur
1 litre su
Pul biber, kuru nane
Gel katıl bana
Aynen cumaya hazır olur en azındantamamdır, doğru diyorsun ablacım
Minnak ata olmazsa ben hiç tuz kullanmadım içine.tuzsuz yapılacak olması kötü
Demi çıtırım iyi oldu kahveden sonra umarım buda sana çok iyi gelecektir merakla bekleyecem bendeİspanağı börek yapıp buzluğa atacağım eküricim. Ayran aşına birebir uymak istiyorum. Olumlu olumsuz risk almak istemiyorum.
Bugünden itibaren başlıyorum inşallah ne güzel denk geldi bugünkü muhabbetin . cok iyi oldu.
Yiyemedigim tek yiyecek yeşil mercimek. O olmasa olmaaz mi?Ayran aşı diyeti, isminden de anlaşıldığı üzere ayran aşı çorbasının bol bol tüketildiği bir diyet. Ancak bu diyetin beslenme programında sadece ayran aşı yer almıyor. Bir başka deyişle karpuz diyeti, patates diyeti gibi sadece tek bir malzeme tüketilerek yapılan şok diyetlerden değil. Kahvaltıda size farklı besin maddeleri yeme imkanı da veriyor. Yine de az kalori içerdiği, kısıtlı yiyeceklerle yapıldığı için uzun süre devam etmek önerilmiyor. Onu ünlü yapansa 2 günde 2 kiloya dek ciddi miktarda kilo verdirdiğinin söylenmesi. Ayran aşı diyetinin beslenme listesinde neler var buna geçmeden önce size bu diyete uygun olarak hazırlayacağınız ayran aşı çorbasının tarifini de vereceğiz elbette. Çünkü bu diyeti uygulamak istiyorsanız klasik olarak hazırladığınız ayran aşı çorbasından biraz daha farklı, içinde hiç tuz kullanmadan hazırlamanız gereken bir tarife ihtiyacınız var. İşte o diyet ayran aşı tarifi şöyle:
1 litre su
Pul biber, kuru nane
Gel katıl bana
Bugün tirmalayamadiKizzz dün ki hurmalar
Ameliyat filan varmı peki.Herkese teşekkür ederim toplu cevap vereyim gözünde keratit var geçen haftalarda hastaneye gitmiştik ilaç başlamışlardı ama iyice ilerledi buda körluge kadar giden bir hastalık olduğu icin gece acile getirmiştim doktoru yatış verdi
Çok geçmiş olsun kuzumaaa(3 yasindaki kizimi ) Bizi hastaneye yatırdılar şu gruba girdigimden beri sıkıntılardan kurtulup buraya odaklanamadim kusura bakmayın =( ins sorunlarimi halledip içinize dönerim.
Bu tarifi kaç günde yiyoruz?Ayran aşı diyeti, isminden de anlaşıldığı üzere ayran aşı çorbasının bol bol tüketildiği bir diyet. Ancak bu diyetin beslenme programında sadece ayran aşı yer almıyor. Bir başka deyişle karpuz diyeti, patates diyeti gibi sadece tek bir malzeme tüketilerek yapılan şok diyetlerden değil. Kahvaltıda size farklı besin maddeleri yeme imkanı da veriyor. Yine de az kalori içerdiği, kısıtlı yiyeceklerle yapıldığı için uzun süre devam etmek önerilmiyor. Onu ünlü yapansa 2 günde 2 kiloya dek ciddi miktarda kilo verdirdiğinin söylenmesi. Ayran aşı diyetinin beslenme listesinde neler var buna geçmeden önce size bu diyete uygun olarak hazırlayacağınız ayran aşı çorbasının tarifini de vereceğiz elbette. Çünkü bu diyeti uygulamak istiyorsanız klasik olarak hazırladığınız ayran aşı çorbasından biraz daha farklı, içinde hiç tuz kullanmadan hazırlamanız gereken bir tarife ihtiyacınız var. İşte o diyet ayran aşı tarifi şöyle:
1 litre su
Pul biber, kuru nane
Gel katıl bana
Allah tez vakitte şifasını versinHerkese teşekkür ederim toplu cevap vereyim gözünde keratit var geçen haftalarda hastaneye gitmiştik ilaç başlamışlardı ama iyice ilerledi buda körluge kadar giden bir hastalık olduğu icin gece acile getirmiştim doktoru yatış verdi
Azıcık atayım ben yoksa 2. Günü yapamamMinnak ata olmazsa ben hiç tuz kullanmadım içine.
Tatlılar su tutulumuna sebep olmuştur canım onlar olmayıp tekrar tuz az ,su bol olunca zaten o ödemi, tuttuğun fazla suyu hemen geri atacaksın zaten biliyorsun sıkıntı yok yani
Kuzuummm maşallah Ozzim hadi ben izindeyken yakala beni Ben dönüncede 60'lar ligine beraber geçeriz
yakıyoruummm canımmmm sorma
Etiketlenmeyi beklemeden uğra kız özlüyoruz
Çok geçmiş olsun(3 yasindaki kizimi ) Bizi hastaneye yatırdılar şu gruba girdigimden beri sıkıntılardan kurtulup buraya odaklanamadim kusura bakmayın =( ins sorunlarimi halledip içinize dönerim.
İnşallah canım . Çok kararlıyım . Rabbim bır Mani vermezse doğumdan önceki kiloma sağlıkla dönmek hedefimTabloya ekledim tatlim. Bol eksili zayıflama serüveni seni bekliyor inşallah.