Kimse beni geçemez ben mehter marşı ile ilerliyorum di di didinnn di dididinnnnnn kısa ritm ler ileri uzunlar geriiiHalaybaşı benim
En çok ben basariliyim ileri gerilerde lütfen, rica ederim bak...
Canım benim Allah şifa versin minnaga tez zamanda inşallahHerkese teşekkür ederim toplu cevap vereyim gözünde keratit var geçen haftalarda hastaneye gitmiştik ilaç başlamışlardı ama iyice ilerledi buda körluge kadar giden bir hastalık olduğu icin gece acile getirmiştim doktoru yatış verdi
Ben 3 gün yaptım bunu -950 gram gitti daha çok verenlerde var aslında.Bu tarifi kaç günde yiyoruz?
Bende yqrin baslamak istiyorum
Ben çok severim 2 gün yapabilirim 3. Gun emin değilim
Mnicik atarsın sende dikkat et gene,kıvamıda ne cıvık ne çok katı yoğun olarak içtim bende.Allah tez vakitte şifasını versin
Azıcık atayım ben yoksa 2. Günü yapamam
Rica ederim ne demek başarılarTeşekkürler canım
tamam ablacım çok teşekkürlerrsın sende dikkat et gene,kıvamıda ne cıvık ne çok katı yoğun olarak içtim bende.
Mehter marşı şeklinde okudumKimse beni geçemez ben mehter marşı ile ilerliyorum di di didinnn di dididinnnnnn kısa ritm ler ileri uzunlar geriii
Canım benim Allah şifa versin minnaga tez zamanda inşallah
Hayiiiir sevenleri ayirmayinBu üye değişimlerini sevmiyorum ama bu hafta mavi takımın kazanmasını da cok istiyorum. Kaç haftadır hep kırmızı takım kazaniyor cunku. O yüzden üzülerekgezegenfeza yi veriyorum. ZincirKirma yi mavi takıma alıyorum hocam iznin olursa Elhan
Hoş geldin Hayalcim
Rica ederim ne zaman başlayacaksan o sabahın kilosunu denk al,ne kadar verdiğin belli olur a-en azından.tamam ablacım çok teşekkürler
Kimse beni geçemez ben mehter marşı ile ilerliyorum di di didinnn di dididinnnnnn kısa ritm ler ileri uzunlar geriii
Canım benim Allah şifa versin minnaga tez zamanda inşallah
tamamdırRica ederim ne zaman başlayacaksan o sabahın kilosunu denk al,ne kadar verdiğin belli olur a-en azından.
seni de etiketleyeceğim ablacım, çok heyecanladımCuma gününü merakla bekliyorum senden de..
Tamamdır canısı bekliyorum güzel sonuçlarınız olsun inşallahseni de etiketleyeceğim ablacım, çok heyecanladım
Hayırlı olsun canımBu üye değişimlerini sevmiyorum ama bu hafta mavi takımın kazanmasını da cok istiyorum. Kaç haftadır hep kırmızı takım kazaniyor cunku. O yüzden üzülerekgezegenfeza yi veriyorum. ZincirKirma yi mavi takıma alıyorum hocam iznin olursa Elhan
Bu geceden nohutunu , bugdayini islamayi unutma kuzumtamamdır
inşallah ablacımmTamamdır canısı bekliyorum güzel sonuçlarınız olsun inşallah
canım kaptanım ben çarşamba, perşembe yapacağımBu geceden nohutunu , bugdayini islamayi unutma kuzumyarın başlıyorsun değil mi
Aldim başımı gidiyorum mavi takıma ilk defa geçiyorum bende hep kırmızı takimdaydim degisiklikmolacak umarım birbirimize şans getiririzHayırlı olsun canımYarışmayı kızıştırmak için zor olsa da âdetin yerini bulması yerinde bir karar kaptancim.
ZincirKirma hadi bebişim bavulunu hazırla maviş takımda başarılarının devamını diliyoruz.
gezegenfeza kırmızı takıma hoş geldin tatlım. sıkıştırma bizi poponu az bir çek ...itekleme beni
hcg' yi ihmal ediyorum kuzum. Eşim sabahları sade Nescafe içmeye başladı. Hevesi kirilmasin diye farklı içmiyorum. Gün ortasındaki kahveme dahil edeyim en iyisi.Hadi bakalım kolay gelsin ekürim şu kara buğday varya onu daha çok destekliyorlar.
Aynen cumaya hazır olur en azından
Minnak ata olmazsa ben hiç tuz kullanmadım içine.
Demi çıtırım iyi oldu kahveden sonra umarım buda sana çok iyi gelecektir merakla bekleyecem bende
Youtube videoları var oradanda izleyebilirsin,en bile hayecan yapotım şimdiinşallah ablacımm
canım kaptanım ben çarşamba, perşembe yapacağım
3 gün için kendime pek güvenim yok açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?