- 18 Mart 2018
- 30.585
- 121.622
- 598
- 35
Mehtap hep olsun , zira kendisi sağ tarafımdırMehtaplı gecelerdeeeeee![]()
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mehtap hep olsun , zira kendisi sağ tarafımdırMehtaplı gecelerdeeeeee![]()
Amin inşallah hocamAfiyet olsun kaptanımYarın güzel bir eksi görmeni dilerim.
![]()
Afiyet olsun canımKahvaltı 12:00
11 küçük hurma
Ceviz
Akşam 17:00
1 küçük dilim geçen seferki yaptığım unsuz, şekersiz pasta
1 büyük dilim chesekek (alt tabanını yemedim)
2 tane çiko
1 elma
1 dilim kek
Bikaç lokma Antep fıstığı ezmesi
18:00
5,6 lokma balık
4 yumurta sarısı
2 minnak parça köz kapya turşusu
Salatalık
Bitti, bugünden sonra tek öğüne geçiyoruz
Yediklerim de dün akşamki ve kahvaltıdaki ikramliklardan
Bitmediler de daha yemem artık, kalırsa çöpe gider![]()
Hemen toparlamamiz lazimm gezegencim. Akşam yumurta sarısı niye yedin canım o kadar çok fazla kolesterol de iceriyor.Kahvaltı 12:00
11 küçük hurma
Ceviz
2 tane çiko
1 elma
1 dilim kek
5,6 lokma balık
4 yumurta sarısı
Salatalık
Akşam menüsü olmasaymis daha iyi olurmuş canımKahvaltı 12:00
11 küçük hurma
Ceviz
2 tane çiko
1 elma
1 dilim kek
5,6 lokma balık
4 yumurta sarısı
Salatalık
Allah gönlüne göre versin canım benimNazik davetin için teşekkür ederim saracim.
Misafirlik kesmez kiEvim , toprağım olsun kuzum
![]()
Teşekkür ederim canım benimOyyyy güzel kankişim sağol Varol benimki onlem
Sen ne burcuydun kuzumm ben bu havaları pek severim kış burcuyum yay
Hadı bakalım bol bol şanslar canim
Hepimizin ne ihtiyacı varsa tatlımAllah gönlüne göre versin canım benim![]()
İyi geceler Allah rahatlık versin bitanem.İyi geceler kızlar yarın güzel bir güne uyanalım![]()
Bilemedim şimdi 3 aylik bayag küçük sütünü etkileyebilir aralıklı oruçta bayag açlık oluyorBenim 3 aylık bebeğim canım da. Yine dikkat edeyim bi yapmaya çalışayım inşallah
Teşekkür ederim ablacım. Sadece çay içiyorum yemedim bişeyAfiyet olsun canımMakarna salatası sade makarna gibi düşünülmemeli , bir kaşık tatlı da öyle....çok kalorili bir menü sayılmaz. Ucuz kurtulmussun misafirli bir günden
![]()
Günaydın sabah çok enerjik geldin maşallah ışık saçtın![]()
Canım yazarken ekranın üstünde 3 nokta üst üste bir işaret var o işarete bas. Ona basınca hemen onun altınada renksiz bir gülen yüz imojisi çıkacak onu tıkla. Sonra tüm harejetli smilleri göreceksin ve içlerinden hangini istiyorsan üzerine basıp bir kaç saniye bekle ki eklensin. İşte hepsi bu kadar.Ben şu hareketli smilleri kullanamıyorum neden acaba
Canım beni yanlışlıkla hazırlığa almışsın ama ben özellikle tekrar tekrar belirtmişim izinli olduğumu. Listelerde olmak istemediğimi söylemiştim ama çok fazla şeyle uğraşıyorsun ve unutman çok doğal tabi kiSevgili Kırmızı ve Mavi Takım Kaptanlarim
Beth18
sibel_84
Pazartesi tartı bildirimlerinizi yarın sabah fotoğrafli tarih ve nick belirterek özelden bana ulaştırmanızi rica ediyorum.
Diğer yarışmacılar bildirimlerini saat 13.00' e kadar
Geçen cuma: ...,..
Pzt: ...,..
Fark : .....
kaptan etiketi veElhan biçiminde yapacaktır.
Bol eksili güzelliklerle dolu bir pazartesiye uyanmanizi dilerim.Her iki takıma başarılar.
NOT: Sevgili Arkadaşlar,
Masterfit Yarışması 93. Etap 24.11 27.11 Fark Yüzde Kırmızı Takım Beth18 KAPTAN
65.4 Mthn83
79.6 @deli bir dombili 70.4 Elhan
72.5 @TemelinSafinazi 64.75 @sudansebep 61.4 @menekse_kokusu 65.4 @badem000 73.9 @diyetkolikmom 107.8 @Ozzybal 74.0 @kayipdunya 81.35 Mavi Takim sibel_84 KAPTAN
73.55 Ellssa
75.1 @Jasminium84 61.1 M muhendishanim98 58.8 @Nergis 35 64.3 gezegenfeza
80.1 @Anka 76.2 Tesnim1903
77.1 Keira-
59.8 @Meryem1306 90.7 HAZIRLIK BÖLÜMÜ @Tutku44 84.2 sara_28
106.6 @Mucizemsn 62.7 @Aomine Daiki 68.35 @60kiloyum 92.0 @Ysmnondr 85.05 @Hayalkuran 78.05 blonde ambition
72.6
Her hafta tabloda yarışmacıların yerleri değiştiği için yaş ve boy bilgilerini doldurmak bayağı vakit alıyor. İstediğiniz anda bilgi verebilirim. Yaş tablomuz var bir de boy eklerim boş bir zamanımda.![]()
Ben ikisi birdenimEki Görüntüle 3341697
Kankim bizim hastalığın adı buymuşKış çocugu değilim ama kış hastasıyım.
Koç burcuyum, en iyi anlaştığim burçlardan biridir yay.Digeri aslan
![]()
3 nokta yı basıyorum smillere basamıyorum işte. Olmuyor.O senin güzel bakışların tatlım . Size pozitif enerji gönderebilsem ne mutlu bana
Canım yazarken ekranın üstünde 3 nokta üst üste bir işaret var o işarete bas. Ona basınca hemen onun altınada renksiz bir gülen yüz imojisi çıkacak onu tıkla. Sonra tüm harejetli smilleri göreceksin ve içlerinden hangini istiyorsan üzerine basıp bir kaç saniye bekle ki eklensin. İşte hepsi bu kadar.
Canım beni yanlışlıkla hazırlığa almışsın ama ben özellikle tekrar tekrar belirtmişim izinli olduğumu. Listelerde olmak istemediğimi söylemiştim ama çok fazla şeyle uğraşıyorsun ve unutman çok doğal tabi kiyani aynı kendi çıktığın gibi izne çıkarırmısın beni tatlım. Ama sakın Şimdi uğraşma tabiki de zaten yarın tekrar uğraşacaksın canım sabah tablo düzenlerken eklemezsin beni
Ben ikisi birdenimBurcum yay , yükselenim aslan.
Evet canimolsun kardeş takimiz nasil olsa
Afiyet olsun canim güzel bence
Neden hayalimsin bence gerçek olacak önce kendin buna inanmalisinBugün biraz geçmişi kurcaladım. Hayallarime baktım 89 olucam diye nasıl sevinmisim
@Anka sen benim eski takım kaptanimmissin
Hafızam çok iyi değildi ama covid sonrası iyice gitti. yazıları okuyunca içimde bı sıcaklık hissi doğdu
Ne çok şey eksik kalmış hayatımda. 10 yıl geçmiş ve hala aynı dipsiz kuyuda cirpiniyorum. Günden güne dibe çöküyor gibiyim
Koskoca gençlik hayallerim hiç olmuş![]()
Tesekkur ederim parayı odeyince hepsi geçtiCanımcımm şimdi nasılsın
Gelsin kaptanımm
Geçmiş olsun canım
Benimde hayalim bu yağmurlu havada yürümek ama cocuklarla mümkün olmuyorGünaydınlar
Yağmurlu bir hava . Yürüyüş yapmak güzel olurdu ıslana ıslana . Çocukları accuk daha büyütünce artık inşallah.
Eline saglik canim. Peki ben öğleye doğru tartilsam olur mu? Dersim ancak bitiyorSevgili Kırmızı ve Mavi Takım Kaptanlarim
Beth18
sibel_84
Pazartesi tartı bildirimlerinizi yarın sabah fotoğrafli tarih ve nick belirterek özelden bana ulaştırmanızi rica ediyorum.
Diğer yarışmacılar bildirimlerini saat 13.00' e kadar
Geçen cuma: ...,..
Pzt: ...,..
Fark : .....
kaptan etiketi veElhan biçiminde yapacaktır.
Bol eksili güzelliklerle dolu bir pazartesiye uyanmanizi dilerim.Her iki takıma başarılar.
NOT: Sevgili Arkadaşlar,
Masterfit Yarışması 93. Etap 24.11 27.11 Fark Yüzde Kırmızı Takım Beth18 KAPTAN
65.4 Mthn83
79.6 @deli bir dombili 70.4 Elhan
72.5 @TemelinSafinazi 64.75 @sudansebep 61.4 @menekse_kokusu 65.4 @badem000 73.9 @diyetkolikmom 107.8 @Ozzybal 74.0 @kayipdunya 81.35 Mavi Takim sibel_84 KAPTAN
73.55 Ellssa
75.1 @Jasminium84 61.1 M muhendishanim98 58.8 @Nergis 35 64.3 gezegenfeza
80.1 @Anka 76.2 Tesnim1903
77.1 Keira-
59.8 @Meryem1306 90.7 HAZIRLIK BÖLÜMÜ @Tutku44 84.2 sara_28
106.6 @Mucizemsn 62.7 @Aomine Daiki 68.35 @60kiloyum 92.0 @Ysmnondr 85.05 @Hayalkuran 78.05 blonde ambition
72.6
Her hafta tabloda yarışmacıların yerleri değiştiği için yaş ve boy bilgilerini doldurmak bayağı vakit alıyor. İstediğiniz anda bilgi verebilirim. Yaş tablomuz var bir de boy eklerim boş bir zamanımda.![]()
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun Çok güzel menu26 Kasım
8.00 Bir bardak sirkeli su
11.30 Bir buçuk haş yumurta, maydanoz, taze nane, domates, salatalik, zeytin, peynir, ceviz , kayısı , bir dilim çavdar ekmeği, çay
13.00 Kahve
15.00 Bir mandalina
17.00 Bir dilim somon ızgara, çoban salatası, çeyrek lavaş, iki litreden biraz fazla su
Beth18
Aslında baya az ve erken kapatmissin çok iyiBeth18
Elhan kaptanım adını koyamadigim bir beslenme şekli oldu ne çok uçuk ne kararında bilemedim. Bugün hep aç hissettim. Kendimle savaştım resmen
Saat11 de peynirli yumurta bal kaymak 1 dlm pide 2 dlm mercimek ekmeği (ilk kez denedim)
Saat 15 gibi 3 dlm mercimek ekmeği zencefilli zerdeçalli pul biberli limonlu yoğurt
Saat 16 de 1 muz 1 yk tahin.
Toplam su miktarı 1.5 lt kadar
Hareket 2 bin adım
Kapanışı sade kahve ve sade soda ile yapıyorum