Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle oldu benimkiEllerine sağlık canım Çocuklar uyuduysa sen de erken yat canım.
Kestiğimiz kutlama pastasının tadına bile bakmadım kızlar ve yine masadaki yağlı ara sıcak tabakları yada masadaki çok yüksek kalorili hiç bir şeyden tabağıma almadım.Bu gün ki menüm
Kahvaltı: 4dilim sucuk, közlenmiş biber ve domates, 5 zeytin, 1 dilim tahıllı ekmek
Akşam: 1 kadeh şampanya .
çatalın ucuyla tadımlık bir kaç meze çeşidi,
2 duble rakı, ızgara levrek, kalamar, salata
fırın tahin helva sadece 2çatalcık.
🌧çok tatlı yağmurlu bir hava var şuan burda🌧
Yavaş yavaş iniyoruz işte nasıl olalımKızlar nasılsınız ben 5/6 kilo aldım bile 1 ayda nasıl oluyor sa
Ellerine sağlık canım.Böyle oldu benimki
İyi geceler kaptanım
Regl etkisi ona rağmen -200 yine de güzel canim. Beş altı kaşık bulgur pilavı bana çok gelmişti apacilarin dokunulmazligi var dedim ama dokunmuş biraz şu var ki cumaya kadar normale döneceksin .
Hoş geldin lavişim Ellerin boş gelmemişsin 15 günde üç kilo aldım seninki de normal . Bir şeyler yapmalısın .Kızlar nasılsınız ben 5/6 kilo aldım bile 1 ayda nasıl oluyor sa
Afiyet olsun bademim. Beş dilim ekmeği üçe düsürmemiz lazım sonra bire ve sonra arada bire
Denetimli serbestlikle kaçtım sjksjksk torpilliyimSuçlunun şehir dışına çıkışı yasaklanmıştır
Hele hele kaçmasına asla müsade yoktur
Demek bunun hastalığı varmış haaa benin yayın telleri seni kendime çekiyor anladım simdiiiiEki Görüntüle 3341697
Kankim bizim hastalığın adı buymuş Kış çocugu değilim ama kış hastasıyım.
Koç burcuyum, en iyi anlaştığim burçlardan biridir yay. Digeri aslan
Tebrikler senin elinden kurtulmaz daim olsun canimİyi pazarlar kızlar Kurduğum sistem sayesinde ki 2 haftalık analiz sonucu şirketin cirosu ikiye katlanmış. Clinic de danışanlarımızı karşılayan kızlar bu hafta randevulara zor yetişiyordu. Bunu için kutlama kararı aldık. Bu akşam Alkollü , yemekli bir eğlence gideceğimiz için alkol alacağım ama onun dışında diyet dışı şeyleri yemem diye düşünüyorum. Hiç giremedim buraya ama gece gelip geçmişi okurum.
Ayy gezom ben alışkın değilim senden bu kadar uzun menü dedim abooo gezo ne yapmış ama yinede amann amannn değil vallhiKahvaltı 12:00
11 küçük hurma
Ceviz
Akşam 17:00
1 küçük dilim geçen seferki yaptığım unsuz, şekersiz pasta
1 büyük dilim chesekek (alt tabanını yemedim)
2 tane çiko
1 elma
1 dilim kek
Bikaç lokma Antep fıstığı ezmesi
18:00
5,6 lokma balık
4 yumurta sarısı
2 minnak parça köz kapya turşusu
Salatalık
Bitti, bugünden sonra tek öğüne geçiyoruz
Yediklerim de dün akşamki ve kahvaltıdaki ikramliklardan
Bitmediler de daha yemem artık, kalırsa çöpe gider
Afiyetler olsunBu gün ki menüm
Kahvaltı: 4dilim sucuk, közlenmiş biber ve domates, 5 zeytin, 1 dilim tahıllı ekmek
Akşam: 1 kadeh şampanya .
çatalın ucuyla tadımlık bir kaç meze çeşidi,
2 duble rakı, ızgara levrek, kalamar, salata
fırın tahin helva sadece 2çatalcık.
🌧çok tatlı yağmurlu bir hava var şuan burda🌧
Hosgeldin canımArkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrardan merhaba. Beni aranıza alir misiniz ki tekrardan . Emzirme donemim bitti tam anlamıyla diyetimi yapabilirim artık. Elhan
Çok çok geçmiş olsun canım benim Allah şifa versin