Ben de ideal kilodayım. O yüzden çok yavaş ilerliyorum. Birbirimize uyum sağlarız.Bana uyarrr
Ama ben kaybedebilirim boyuma göre ideal kilolarda oldugumdan artık yavaş mi ilerler ki diye düşünüyorum
Şu muhabbet bana da nasip olsun Allah'ımBen de ideal kilodayım. O yüzden çok yavaş ilerliyorum. Birbirimize uyum sağlarız.Ben ilk kez bu hafta aralıklı oruç deneyeceğim. Bakalım sonuç ne olacak.
Ben de bu hafta yarışmayayım demiştim ama listede kendimi görünce olması gereken bu dedim. Sorumluluk hissedince bunun için çabalıyorsun. Öbür türlü insan koyvermeye çok meyilliZaten kayboldular kayboluyorum kaybolmadikca buralardayım
Daha bir aranıza girmeye çalışacağım gençler seviliyorsunuz iyiki varsınız
Amin İnşallah ablacımŞu muhabbet bana da nasip olsun Allah'ım
İnşaallah kolay geçer ben de if yapıyorumBen de ideal kilodayım. O yüzden çok yavaş ilerliyorum. Birbirimize uyum sağlarız.Ben ilk kez bu hafta aralıklı oruç deneyeceğim. Bakalım sonuç ne olacak.
Yaa çok iyi. Meyveyi hangi saatte yiyorsun?İnşaallah kolay geçer ben de if yapıyorum
Nerde olursan ol burda ol. Kaybolma. Bence adından dolayı kayboluyordu. Bence bende oğlumun adından dolayı kayboluyorum.
Çabuk gel bekliyorum. Bak gezegen de geliyor yanlız kalırsın oynayacak kimse olmaz burası kalabalıkAynen oyle canım zaten yarım kilo aldım
Yanlış beslenmenin sonucu yarından itibaren tekrar düzenimi oluşturacağım
Saglik beslenme denemelerine devam :)
Tebrik ederim canım çok güzel kilolar vermişsin tam kaptana yakışır şekilde nerden nereye geldik sonunda 70ler ligindesin yıl bitmeden bende yanına geleceğim sende kalıcı ol inşallah hadi devam :)
Ohooo eski rakipTamam bira, psikolojik olarak iyi değildim aslında ama sizin için sıkıntı yoksa artışların devam edeyim
Doğru olan yemekten 45 dakika öncesi veya 2 saat sonrasıYaa çok iyi. Meyveyi hangi saatte yiyorsun?
Ap aç i senihep aç
Bence de şöyle mutlu ve azimli isimler bulunNerde olursan ol burda ol. Kaybolma. Bence adından dolayı kayboluyordu. Bence bende oğlumun adından dolayı kayboluyorum.
Güçlü azimli fit bı isim bulalım
Çabuk gel bekliyorum. Bak gezegen de geliyor yanlız kalırsın oynayacak kimse olmaz burası kalabalık
Maşallah 40 kilo vermişsin ya harikasın gerçekten.Tünaydın
Bugün heryerim dökülüyor
Kaptanlık yordu beni.
Gezegen ablam haklı hafif cokusteyim yine
Git kendine bir kahve yap karşılıklı içelimTünaydın
Bugün heryerim dökülüyor
Kaptanlık yordu beni.
Gezegen ablam haklı hafif cokusteyim yine
Bir ifçi de buradaİnşaallah kolay geçer ben de if yapıyorum
Günaydın tatlımGünaydın
Günler aydın
Mutlu fit hatunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?