Yazdan ayıklayıp bir iki poşet atıyorum çiğ çiğ bamyayi. Buzlu olarak pişiriyorsun . Dalından koparılip gelmiş gibi çok lezzetli oluyor Bethim. 30' lu yaşlardan sonra yemeye başladım ve de sevdim. Çocuklara bir şey diyememEvet baktım ve çok güzel gozukuyor ağzınızın tadını biliyorsunuz vesselam. Ben yapsam evde çocuklar yemez çok besleyici aslında ama bamya alıp denerim yanına pilav önüne çorba yaparım yemek isteyen yer. Ben sebze yemeklerini çok seviyorum. Ama eşim daha çok etci. Yaparsam da niye yaptın demez yer.
.
Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın minikler karşılığını versin canım bizler evde 1 2 çocukla zor baş ederken siz kaç çocukla baş ediyorsunuzBugün iki kahve içtim zaten. Gerçi birisi menengicti. Onlar bile kar etmedi yorgunluğa. Bugün bir de nobetciydim. Veeee topuklu ayakkabı giyinmistimBenim.neyime ise nöbetçi iken topuklu giyinmek
Ekşi acı olsun bize değil mi kankimİlk kez duydum bir şey daha öğrendik
Çok severim ekşili ekşili
Menüm
Sabah 10.30
sahanda 1 yumurta peynirli salata 5 zeytin
16.00 2.5 dlm ekmek 2 yumurtalı menemen yoğurt 3 kornişon 1 mandalina yeşilçay
Akşam 2
20.00 1 kepçe çorba balık salata 1 dlm ekmek 1 çatal helva
Su 1 lt
Spor yok ama 2 saat çarşı gezmesi artı 30 dk çocukları okuldan aldım .
Allah seni nöbette topuklu mu giydinBugün iki kahve içtim zaten. Gerçi birisi menengicti. Onlar bile kar etmedi yorgunluğa. Bugün bir de nobetciydim. Veeee topuklu ayakkabı giyinmistimBenim.neyime ise nöbetçi iken topuklu giyinmek
Aynen canım.eksi ve acı olmadimi doymayiz biz dogulularEkşi acı olsun bize değil mi kankim
Etiket olmayan menü de ne bileyim
Allah seniEtiket olmayan menü de ne bileyim
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah 10.30
sahanda 1 yumurta peynirli salata 5 zeytin
16.00 2.5 dlm ekmek 2 yumurtalı menemen yoğurt 3 kornişon 1 mandalina yeşilçay
Akşam 2
20.00 1 kepçe çorba balık salata 1 dlm ekmek 1 çatal helva
Su 1 lt
Spor yok ama 2 saat çarşı gezmesi artı 30 dk çocukları okuldan aldım .
Yok kuzum ya sadece gözümden kaçiyor ayrıca ekmeklerine laf edemediğim için üzülürüm yaniAllah seniprensiplerim var diyosun
Afiyet olsun. Yarında Ben nobetciyim. Ama asla topuklu gidemem. Topuklu hakkımı cumaya saklıyorum kombinimi yaptım beyaz pantolon kırmızı ceket ve siyah topuklu ayakkabıBugün iki kahve içtim zaten. Gerçi birisi menengicti. Onlar bile kar etmedi yorgunluğa. Bugün bir de nobetciydim. Veeee topuklu ayakkabı giyinmistimBenim.neyime ise nöbetçi iken topuklu giyinmek
Ben oldum olası seviyorum da böyle değişik tarifleri bilmiyorum canimYazdan ayıklayıp bir iki poşet atıyorum çiğ çiğ bamyayi. Buzlu olarak pişiriyorsun . Dalından koparılip gelmiş gibi çok lezzetli oluyor Bethim. 30' lu yaşlardan sonra yemeye başladım ve de sevdim. Çocuklara bir şey diyemem
Hemen bulurum kuzum.Afiyet olsun. Yarında Ben nobetciyim. Ama asla topuklu gidemem. Topuklu hakkımı cumaya saklıyorum kombinimi yaptım beyaz pantolon kırmızı ceket ve siyah topuklu ayakkabı
Ben oldum olası seviyorum da böyle değişik tarifleri bilmiyorum canim
Bi de bir soru sormuştum arada kaynadı gördün mü?
Tatlım herkes birbirine yorum yapmakla mükellef. Sadece kaptanlar değil. Değişen bir şey yok . Aktif olmaya özen gosterilmeli.Elhan Bir şey soracagim
Kaptanlar menulere yorum yapmıyor mu artık yoksa değişen bir şey var ben mi kaçırdım?
Çok teşekkür ederim canım kankişim.Sağlık li mutlu ve sevdikleryle birlikte nice yaşları olsun eşinin bi tanem
Amin canım. Bir çocuğun hayatına dokunabilirsek ne mutlu bize.Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın minikler karşılığını versin canım bizler evde 1 2 çocukla zor baş ederken siz kaç çocukla baş ediyorsunuz
Valla neyime ise topuklu giyinmek. Ve bugün ayrı yogundum. Program bende. İnan sınıf defterini bile yazmadım. Sadece sınıf defterini yazarken otururum normalde. Onu bile yazmadım. İşte yemek söylemiş arkadaşlar. Aradılar çık siniftan bir soluklan da yemek ye diye çıktım da oturdum.Allah seni nöbette topuklu mu giydin
Cumaya bende kombinlerimi yaptım. Sabah okula ayrı kıyafet akşam yemeğe ayrı kıyafet. Ama ikisinde de karalara burunecegimAfiyet olsun. Yarında Ben nobetciyim. Ama asla topuklu gidemem. Topuklu hakkımı cumaya saklıyorum kombinimi yaptım beyaz pantolon kırmızı ceket ve siyah topuklu ayakkabı
Ben oldum olası seviyorum da böyle değişik tarifleri bilmiyorum canim
Bi de bir soru sormuştum arada kaynadı gördün mü?
Tamam tesekkurler.Tatlım herkes birbirine yorum yapmakla mükellef. Sadece kaptanlar değil. Değişen bir şey yok . Aktif olmaya özen gosterilmeli.Kaptanlar da yorum yapıyor.
Erzurum muydu senin kaldığın yer canim? Aslinda bana da zurafanjn düşkünü diyebilirler ama içimden geldi giyeceğim valla :)Amin canım. Bir çocuğun hayatına dokunabilirsek ne mutlu bize.
Valla neyime ise topuklu giyinmek. Ve bugün ayrı yogundum. Program bende. İnan sınıf defterini bile yazmadım. Sadece sınıf defterini yazarken otururum normalde. Onu bile yazmadım. İşte yemek söylemiş arkadaşlar. Aradılar çık siniftan bir soluklan da yemek ye diye çıktım da oturdum.
Cumaya bende kombinlerimi yaptım. Sabah okula ayrı kıyafet akşam yemeğe ayrı kıyafet. Ama ikisinde de karalara burunecegim. Beyaz pantolon burada giyinemem. Hava buz gibi her yer kar. Çok sırıtır.
Bir de siyah daha zayıf gösteriyor.
Ankacim bir dilim yediysen sıkıntı olmaz inşallah.Selamlar herkese
@gezegenfeza ben bu günü hiç ettim resmen ya. Akşam akşam komşu kireçte bekletilen kabak tatlısından yapmış getirmiş. Dayanamadım yedim vallaşimdi de o kadar rahatsız oldum ki pişman oldum yediğime
Afiyet olsun canım18.00
1 küçük tabak kabak yemeği- pancarlı havuçlu ekşi elmalı salata
Evet canım Erzurumdayim. Her yer buz. Bembeyaz.Erzurum muydu senin kaldığın yer canim? Aslinda bana da zurafanjn düşkünü diyebilirler ama içimden geldi giyeceğim valla :)
anladim canim 1 sene kaldım orada gerçekten kar kalkmıyor. Ama gençtim hiç soğuğu hissetmedim. Converse ayakkabılarla karda yürürdum çok sevmiştim Erzurumu bende yeri ayrı.Evet canım Erzurumdayim. Her yer buz. Bembeyaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?