Şifa olsun tatlım. Yumuş buyuruyor demişsin ya tam orayı anlamadım
Birde sumak ekşili olursa offff nasıl yenir kiNohutlu bamya yemegjnj ilk kez duydum canim. Bakayim tarifine. Afiyet olsun.
Atom bir içecek hazırlayım kuzumaBütün enerjim bitmiş bir haldeyim.
Sagolasin kankişim teşekkür ederimKankeytam bak hele
Harika bir menü
Afiyet olsun fistikim
Öğretmen olmak kolay değilBütün enerjim bitmiş bir haldeyim.
İlk kez duyuyorum.
Bakayim eksi şeyleri çok severim
Teşekkürler hocam. Ben kalkayim maden suyu içeyim kendime geleyim. Birde türk kahvesi patlatırım yaninaAtom bir içecek hazırlayım kuzuma
Ballı malli sever mi
He valla benimki de ekşiliydi
Öyle canım ama bu hafta da ayri bir yoğun geçti.Öğretmen olmak kolay değil
Maraştan getirttim. Bir kaşık yetiyor tüm yemeğe. Yarın da ben mi yapsam.He valla benimki de ekşiliydilimonlu yaptım. Eşim alışamadı sumaklisina
Antep işi kuzum...Yani Güneydoğu' da oluyor böyle şeylerNohutlu bamya yemegjnj ilk kez duydum canim. Bakayim tarifine. Afiyet olsun.
Afiyet olsun Ben de kahve içiyorumTeşekkürler hocam. Ben kalkayim maden suyu içeyim kendime geleyim. Birde türk kahvesi patlatırım yanina
Yap kuzum.Maraştan getirttim. Bir kaşık yetiyor tüm yemeğe. Yarın da ben mi yapsam.
Evet baktım ve çok güzel gozukuyor ağzınızın tadını biliyorsunuz vesselam. Ben yapsam evde çocuklar yemez çok besleyici aslında ama bamya alıp denerim yanına pilav önüne çorba yaparım yemek isteyen yer. Ben sebze yemeklerini çok seviyorum. Ama eşim daha çok etci. Yaparsam da niye yaptın demez yer.Antep işi kuzum...Yani Güneydoğu' da oluyor böyle şeylerEtli nohutlu yapılır hatta .
Bugün iki kahve içtim zaten. Gerçi birisi menengicti. Onlar bile kar etmedi yorgunluğa. Bugün bir de nobetciydim. Veeee topuklu ayakkabı giyinmistimAfiyet olsun Ben de kahve içiyorum
Eğer kahve içmezsem dünyayı yiyebilirim o derece o yüzden en iyisi kahve
Haftasonu yapayım. Malum cuma tartı var. Zaten dengesiz beslendim. Yarında bamya olursa durduramam kendimi. Cuma günü de okulun yemeği var. Kalır hafta sonuna.Yap kuzum.
İlk kez duydum bir şey daha öğrendik
Çok severim ekşili ekşiliAntep işi kuzum...Yani Güneydoğu' da oluyor böyle şeylerEtli nohutlu yapılır hatta .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?