Yaa tamam canim yaparimYap yap efsani oluyor. Öyle rendeyle cebellesme ben ince ince doğruyorum zaten yapışmaz tavada eriyip gidiyor
Hayır canım tam ideal. Ben ayda 5 kilo çok rahat veriyorum. 2ayda 10 oldu. Çok çok rahat verirsin. Normalde benimde yine hedefim 5 olurdu ama 1-2 hafta dinleneyim sonra kalan 1 ayda 4 kilo veririm diye düşünüyorum.75 diyelim inşallah 5 kg cokmu olur ki
Badem sen 3. takımda mıydın yıllar önceİnşallah elhanım ortim
Cumaya biz kazanırsak dansöz getircem size. Bak ödülde koydum ortaya
Kaptanım cuma günü dansöz getirecegim dedin . Ben de o dansözle anlaşabilirsem yılbaşı için plan yaptım. Esprim yerini bulmadıKafam karışık anlamadım kusura bakma
Olur bitanemElhan beni bu cuma tartı bildirimim sonrasında izine ayıralabilirmisin canım. 1-2 hafta listelerde olmayayım canım psikolojik olarak biraz rahatlıyayım diyorum. İş yoğunumluğum çok arttı ve bir taraftan tartı takıntısı oldum ben gidip gelip sabah akşam tartılıyorum bari şu tartı stresini 1-2 hafta kaldırınca, bırakıp sonra sadece tartı günlerimizde tartılmaya çalışayım diyorum. Zaten 10 kilo verdim canım . 1 en fazla 2 haftaya geri listeye gireceğim zaten.
Afiyet olsun canımKahvaltı
9 hurma
Çörekotu, zeytinyağ
Akşam
Kuzu şiş
Salata
Köz domates, biber, biraz ezme
Bugün bayağı doydum
Elhan
Afiyet olsun bademim.Menüm
Sabah 10.00
1 dlk ekmek 2 haşlanmış yum. 5 zeytin 1 kk peynir 1 TK bal
Öğe 2 kaşık yulaf ve meyveli smothie 1 kupa yeşilçay
ARa 1 dilim ayva
Akşam (istediğim gibi olmadı )2 kepçe tarhana 1 tabak pırasa yemeği 2 kaşık makarna 2 3 dilim ekmek . 1 kase yoğurt.
Ya ekmek sıcak olunca ucundn kıyından yerken 2 3 dilim olmuştur . Akşamları ekmek yemeyi bırakmak istiyorum ama nasıl olcak bilmiyorum.
Elhan
Ay birkaç gün denemiştim olmamıştı canım.Badem sen 3. takımda mıydın yıllar önce
Sen benim can ortimsin .Ay birkaç gün denemiştim olmamıştı canım.Uğradım geçtim diyelim
Canım yaSen benim can ortimsin .
Ben seni nasıl unutabilirim .
Orti deyince beynimde şimşekler çaktı bu benim bademim dedim. Meryemdi o zamanlar ismim. Sahgul rahmetli şutlayincaya kadar
Her şey yolundaCanım yaben de seni unutmadım. Umarım herşey yolundadır o zamandan beri
Ayy anladım olsun
Kaptanım cuma günü dansöz getirecegim dedin . Ben de o dansözle anlaşabilirsem yılbaşı için plan yaptım. Esprim yerini bulmadı
KaydettimYılbaşı hedefleri yazılıyor sanırım
71diyelim gerçekçi olsun. Hadi inşallah
En son 74.5 idim . Yani 3.5 kilo gidecek hadi bakalım
Gruplar çok güzeldi ama şuan ki esneklik olmaması darliyordu bazen. Hayatta herşey var sonuçta
Neden olmayasın kiGünaydın kızlar
Benim de yılbaşı hedefim 59 olsa mı ki
Ben de çok duyguluyum şu anGünaydın
Dün ki ödül ve gece sporu artı olarak geldi. Bugün sıkı tutmak gerekiyor
Ayy anladım olsun
Yılbaşına Anadolu ateşi getiririz canısı
Kaydettim
Gruplar çok güzeldi ama şuan ki esneklik olmaması darliyordu bazen. Hayatta herşey var sonuçta
Çok etkilendim duygulandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?