Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ya nasıl aldım 3 kilo eşimn bile ağzı açık kaldiBethim benim vücut da senin gibi hiç affetmiyor.müsamaha yok .
Bunu şimdi şııpp diye blonde yorumlar diye düşündüm ama geç kaldışaşırdım
omad nedir diye
![]()
-500 gitmiş canim ama malesef -3 kg göremem1 haftada olsun -1 bile bana yeterhızlı alınan hızlı verilir zaten yarısı ödemdir canım onun hemen bi detoks yapsan atarsın bu haftada hemen vücutta beklemeyen şey kolay veriliyor arayı açma hemen bi kür yap devam et moralini motivasyonunu bzoma hiç dönemsel hepimizde olan seyler
Ben de bundan kullanıyorum öğrencim gostermistiAralıklı oruç yapanlar için şöyle bir uygulama kullanıyorum ben adı oruç takibi kaç saat oruç tuttum hangi saatte vücut ne tepki verir yazıyor beni motive ediyor açıkçası fikir amaçlı
Eki Görüntüle 3338101
-10kg bunun sayesinde vermistimTamam teşekkür ederim. Benim beslenmem de oruç tarzı olduğu için bir de programla ilerleyeyim bakalım.![]()
Sarkintilik mi yapiyo ya densizSağolun kızlar. Telefondan v instagramdan rahatsız eden birisi var. Acayip canım sıkıldı. Nerdeyse gidip çalıştığı kuruma şikayette bulunacağım
Ay benim de hoşuma gittiBundan sonra mottom tadını bilmiyor değiliz ya![]()
Ay akşam tezgahta 1 uzum kalmış ağzıma attım yanlışlıkla nasıl üzüldüm bozdum diye yakesinlikle ben hep öyle derim kendime bide bir lokma dahi yesen 5 saatlik yağ yakımın bitecek değermi diye sorarım kendime
Ay takimlarimiz ayrıldı mıEn çok kilo alanı gönderip en çok vereni alalım. Biliyorum ki bu artılar hafta sonunun getirisi hepsi çok güzel eksilere dönüşecek ama kurallar gereği yapalım.
Jasminium84 canım seni uğurluyoruz. Çok güzel eksilerle gel cumaya
blonde ambition canım aynı performansı bizimlede sergilenen dileğiyle
ya ben bunu yapicam diye kinoa aldim bir turlu firsat bilamadim ayrica kabak gercwkten guzel oldu mu ya. Cocuklara yarin normal spagetti kendime de bundan mi yapsam acaba❤Googleden tarif baktm canım. Yazdığı şekilde 1 bardak kinoaya 2 bardak su ölçüsü ile pişirip tuz ,baharat ve yağını ekleyip soğumaya bıraktım. Salçasını ekleyip soğuyunca normal kısırda sevdiğin sekilde ki yeşillikler,domates aynı şekil yapılıyor ama ben çokda beğendim diyemem. Çok zevk alarak yemedim çünkü Kinoa tadını histetdim . Bu diyet tariflerde hala favorim kabak spagettisi
ay tabagin cok guzelBugün ev temizliği yaptım o yüzden sabah özenli bir kahvaltı olmadı
Sabah 11 civari
1 adet elmalı kurabiye küçük
17.30
1 küçük elmalı kurabiye
Akşam 19.00 bu şekilde
Eki Görüntüle 3338376
Su 2 lt olur
1 2 bardak bitki çayı
Saati bazen takmayı unutuyorum
5.256 adım olmuş
Elhan
Mthn83
Ben deAfiyet olsun canımColeslaw salatası deyince sanırım hep seni hatirlayacagim.
![]()
58 kgKızlar yılbaşı için hedefi olan varmı?
Evet ya nasıl aldım 3 kilo eşimn bile ağzı açık kaldi
![]()
-500 gitmiş canim ama malesef -3 kg göremem1 haftada olsun -1 bile bana yeter
Ben de bundan kullanıyorum öğrencim gostermisti
-10kg bunun sayesinde vermistim
Sarkintilik mi yapiyo ya densiz
Ay benim de hoşuma gitti
Ay akşam tezgahta 1 uzum kalmış ağzıma attım yanlışlıkla nasıl üzüldüm bozdum diye ya
Ay takimlarimiz ayrıldı mıblonde ambition
ya ben bunu yapicam diye kinoa aldim bir turlu firsat bilamadim ayrica kabak gercwkten guzel oldu mu ya. Cocuklara yarin normal spagetti kendime de bundan mi yapsam acaba
ay tabagin cok guzel
Ben de
58 kg
Çok geçmiş olsun canım evlat iyiyken bile zor hastayken daha zorOğlumu kontrol için ultrasona götürdüm çok şükür her şey normal çıktı Allaha şükürler olsun
Akşam yine karnım ağrıyor dedi ama uyudu şükür
Eğer uyanirsa agri kesici vercem
Allahim tüm hasta cocuklara şifa ver benim oğluma da ver Rabbim...
Sagol canimÇok geçmiş olsun canım evlat iyiyken bile zor hastayken daha zor
Not ediyorum yılbaşına kadar kaybolma
Nasıl bitireyim canımO boyuta getirme canım. Bitir gitsin hergun bu gerginlik çekilmez
Eşime bir kere soyleedim canım. 10 sene önceydi. Aşırı sinirlenmişti. İlk defa onu o şekilde gördüm. Şimdi söylesem ortalık iyice karisacaktabiki sen bilirisn ama bence eşine söyle o pisliği
Arkadaş tanıyor ailesini. Bana bırak ben halledeceğim dedi. Dur bakalım. Yarın büyük günSavcılıga vereceğim , hatta eşime devam ederseniz diye belirt kuzum. Caydiri olsun diye...![]()
Evet ablacımAfiyet olsun canımColeslaw salatası deyince sanırım hep seni hatirlayacagim.
![]()
Yani tehtit etme. Sürekli bir tepki vermeni bekliyor olabilir. Şu televizyon da bı kadın vardı ya bak kalp kelimesini kullandın beni seviyorsun diye. Zorda kalma. Benim yazmamı bekliyor tarzı bişeye dönüştürmesin. O kadar bulaşık bir insansa eğer eşinle konuşman iyi olur. Dışardan duymaz en azındanNasıl bitireyim canım
Eşime bir kere soyleedim canım. 10 sene önceydi. Aşırı sinirlenmişti. İlk defa onu o şekilde gördüm. Şimdi söylesem ortalık iyice karisacak
Arkadaş tanıyor ailesini. Bana bırak ben halledeceğim dedi. Dur bakalım. Yarın büyük gün
Çok iyi, misafirlikte olmama rağmen gayet güzel gidiyor
Senin 79 olduğunu görmeden bir yere kaybolurmuyumAfiyet olsun sirinem çok güzel bir kapanış olmuş
Birlikte çıktık bu yola
Ekmek patates olmamış
Coleslaw nedir bilmiyorum çok üzgünüm
Suyu biraz artirirsan güzel bir kapanış olacak
Kaybolma gözüm üstünde
Balım süpersin tüm takım adına yurumusun
Yarın tartilma tamam mı bugün kasların şişmiş olacak moralin bozulmasın
Suya bı el at bakayım
Bende öyle yapayım
Bugün eksiyi kutlamak için küçük bir ödül vereyim dedim mutfaktan çıkamadım
Bende biraz adım çalışayım bari
Cumaya 79 la gelmem gerek
Eveeeettttt 68 - 68.5 gibi bişilerKızlar yılbaşı için hedefi olan varmı?
❤Çok çok güzel bir menü
Afiyet olsun canım![]()
O bildiğin dansözüne bir arkadaşım aracılığıyla size ulaştım desem o da dost indirimi yaparsa bol bol oynayarak -500 kazanırım.![]()
Ben de hiç bir şey anlamadım ...Kafam karışık anlamadım kusura bakma![]()
Evet canım transfer oldum
Evet ya nasıl aldım 3 kilo eşimn bile ağzı açık kaldi
![]()
-500 gitmiş canim ama malesef -3 kg göremem1 haftada olsun -1 bile bana yeter
Ben de bundan kullanıyorum öğrencim gostermisti
-10kg bunun sayesinde vermistim
Sarkintilik mi yapiyo ya densiz
Ay benim de hoşuma gitti
Ay akşam tezgahta 1 uzum kalmış ağzıma attım yanlışlıkla nasıl üzüldüm bozdum diye ya
Ay takimlarimiz ayrıldı mıblonde ambition
ya ben bunu yapicam diye kinoa aldim bir turlu firsat bilamadim ayrica kabak gercwkten guzel oldu mu ya. Cocuklara yarin normal spagetti kendime de bundan mi yapsam acaba
ay tabagin cok guzel
Ben de
58 kg
Vaktim olursa yapayım yarın çok yoğun bir programım var ve toplantım var derslerden sonra. Eşimde yok malesef çocuklar bende bakalım kısmet yapılması bekleyen yemekler listesindeEvet canım transfer oldum
Takımımiz aynı olmasada gönüller bir
Kabak spagetti çok lezzetli oluyor. Kabak tadı almıyorsun, gerçek spagetti yemissin gibi tatmin ediyor. Sosunu Pişirip karıştiŕdiktan sonra üzerine kaşar rendelersen enfes oluyor.Bak zaten benim gibi kaç kişi en çok onu sevdim yazdı. Yarın Mutlaka denemelisin
![]()
75 diyelim inşallah 5 kg cokmu olur kiSenin 79 olduğunu görmeden bir yere kaybolurmuyum
Eveeeettttt 68 - 68.5 gibi bişiler
Hedefime 40 gün için 4 kilo var
Senin hedef kaç ? Sen de yaz kaptanım
❤![]()
Yap yap efsani oluyor. Öyle rendeyle cebellesme ben ince ince doğruyorum zaten yapışmaz tavada eriyip gidiyorVaktim olursa yapayım yarın çok yoğun bir programım var ve toplantım var derslerden sonra. Eşimde yok malesef çocuklar bende bakalım kısmet yapılması bekleyen yemekler listesinde