hayır olsun inşallah ne oldu canımCanım çok sıkkın kızlar.
konun öncesi var mı bilmiyorum ama geçmiş olsun karın agrısı nedenDünkü menümun farklı versiyonunu yaptım. Patatesli yumurta yedim bir bardak kekikle. Karnım o kadar ağrıyor ki hiçbir şey yiyesim yok zaten
Regl oldum bugün benim de canım sıkkın bebeğimi kaybedeli iki ay olmuş moraller bozukkonun öncesi var mı bilmiyorum ama geçmiş olsun karın agrısı neden
Tatlım motivasyonun hatırı için en son tartıyı alacağım tabloya.Selamlar
Cuma 59.6
Bugün 62.5 veya 61.9
Sanıırm tartım bozuldu veya pili azaldı. Regl bitişi böyle bi durum olamaz. Cumaya kadar halledeceğim tartı işini inşallah.
Harika sonuç bugün ilk eksimiz takimimizda. Cuma daha güzel olacak inşallah
Ellerine sağlık can kaptanımmKaptanlarimizin pazartesi tartı bildirimleri
Eki Görüntüle 3338150
Geçen cuma: 81.3
Pzt: 80.1
Fark: -1.2 gr
Yüzde: 1.470
Eki Görüntüle 3338151
Geçen cuma: 105.8
Pzt : 105.0
Fark: -800 gr
Yüzde 0.756
Pazartesi avantajini Kırmızı Takım KaptaniMthn83 kazandı. Tebrikler kaptanım.
Transferini tablo hazırlandıktan sonra gercekleştirebilirsin.
Oy oy çok heyecanlı yaaKaptanlarimizin pazartesi tartı bildirimleri
Eki Görüntüle 3338150
Geçen cuma: 81.3
Pzt: 80.1
Fark: -1.2 gr
Yüzde: 1.470
Eki Görüntüle 3338151
Geçen cuma: 105.8
Pzt : 105.0
Fark: -800 gr
Yüzde 0.756
Pazartesi avantajini Kırmızı Takım KaptaniMthn83 kazandı. Tebrikler kaptanım.
Transferini tablo hazırlandıktan sonra gercekleştirebilirsin.
yaaa canım bnm bende bebeğimi kaybettim 3 ay oldu düşük yaptım yeni yeni toparlanıyorum şükür bir evladım var dedim ona sarıldım rabbim sabrını versin inşllah hayırlı evlatlar nasip etsin inşllahRegl oldum bugün benim de canım sıkkın bebeğimi kaybedeli iki ay olmuş moraller bozuk
Başın sağolsun canım Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin sana ve tüm isteyenlereyaaa canım bnm bende bebeğimi kaybettim 3 ay oldu düşük yaptım yeni yeni toparlanıyorum şükür bir evladım var dedim ona sarıldım rabbim sabrını versin inşllah hayırlı evlatlar nasip etsin inşllah
geçmiş olsun canım bende cumadan beri gribim azalmıyor artıyor mübarek bende anlamadım bu nasıl grip her yerim sızlıyor resmenMerhaba herkese umarım herkesler iyidir benim başım ağrıyor gribi atlatamadım henüz
Regl oldum bugün benim de canım sıkkın bebeğimi kaybedeli iki ay olmuş moraller bozuk
Başınız sağolsun hanımlaryaaa canım bnm bende bebeğimi kaybettim 3 ay oldu düşük yaptım yeni yeni toparlanıyorum şükür bir evladım var dedim ona sarıldım rabbim sabrını versin inşllah hayırlı evlatlar nasip etsin inşllah
allah razı olsun canım amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahBaşın sağolsun canım Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin sana ve tüm isteyenlere
Geçmiş olsun canımMerhaba herkese umarım herkesler iyidir benim başım ağrıyor gribi atlatamadım henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?