- 25 Ağustos 2019
- 61.191
- 114.380
- 698
- 31
Amin ablam insallahh sen nasılsın belin nasılİlk 3 ay böyle olur zaten daha sonra düzelir biraz son dönemde sıkıntı oluyor gene,sağlıcakla doğsun bebişte.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin ablam insallahh sen nasılsın belin nasılİlk 3 ay böyle olur zaten daha sonra düzelir biraz son dönemde sıkıntı oluyor gene,sağlıcakla doğsun bebişte.
Sabah gittim fizik doktoruna hazirana gün verildi şaka gibi resmen.Amin ablam insallahh sen nasılsın belin nasıl
hızlı alınan hızlı verilir zaten yarısı ödemdir canım onun hemen bi detoks yapsan atarsın bu haftada hemen vücutta beklemeyen şey kolay veriliyor arayı açma hemen bi kür yap devam et moralini motivasyonunu bzoma hiç dönemsel hepimizde olan seylerInsallah evet ama dikkat etmeyince hele ki akşamları yüklenince hemen kilo alıyorum malesef64'tum 8 9 günde 67 olmuşum
![]()
Bu teyzeler zaten bi kendileri biliyo koca karı gibiSabah gittim fizik doktoruna hazirana gün verildi şaka gibi resmen.
Markete gittim sonra şükürcü bir teyzeyle ağız dalaşına girdimgeri zekalı dedim arkasından .
Ah yavrum bir de aman dökülmesin diye yediklerimiz bizi yedi bitirdikesinlikle bende önceden bir parça n eolacak derdim hele bebeye yemek hazırlarken sıcaklıgına tuzuna tadına bakarken bile 2-3 kaşık yemek yiyormuşum da farkında degilmiş sonra bişide yemedim kilo veremedim diye aglar dururdum![]()
![]()
Teee eskiye gitti şapşik teyze maaş alamıyorduk falan filan senin yüzünden böyle dedim çekti gitti.Bu teyzeler zaten bi kendileri biliyo koca karı gibiaboovv hazirana mı ne için kontrolmu
Normal kuzum bazı hamileliklerde uyku durumu oluyor. Bebişin de sen de sağlıklı ol tabi minik prensesin deIdare ediyorum ablamm ilk hamileliğimden çok farklı gidiyo hep yorgun ve uyku isteğim var halbuki gece çokgüzel uyudum
Hahahahaha abla neden öyle dedinki senin yuzunden diyeTeee eskiye gitti şapşik teyze maaş alamıyorduk falan filan senin yüzünden böyle dedim çekti gitti.
Evett çokta uzun bi zamann ya niye öyle uzattılar4 tane fıtık çıktı belimde,fizik tedavi verdi doktor,onun tedavisi için hazirana gün verdiler şaka gibidemi
Evett ablaa ilkbaslarda biraz sey olduk ama alıştık beraber büyüyüp gidecek allahın izniyleeNormal kuzum bazı hamileliklerde uyku durumu oluyor. Bebişin de sen de sağlıklı ol tabi minik prensesin dezaman su gibi akıp gidecek aileniz koccaman olacak
![]()
Cumaya verirsin inşallah
Şükğürcü olursa derim tabi,az bile dedimHahahahaha abla neden öyle dedinki senin yuzunden diye
Evett çokta uzun bi zamann ya niye öyle uzattılar
Azıcık boşluğum oldu Eve gelip tartıldım
Cumartesi 67.2
Pazartesi 66.7
Fark -500 gram
Çok şükür hemen vermişim
Elhan
diyetkolikmom
Tamamdır hocam sıkıntı yok o zamanPazartesi tartıları yarışmacılar için şart değil Sibelcim.
Kaptanlar düşünsün.
Minik bir artin var cumaya kadar gidecekmiş biliyorum.![]()
Bende 67 olayım lütfen(İç sesim)Ocakta 67 olurmuyum acaba![]()
Kesinlikle aman yazık yazık diye bana yazık olduAh yavrum bir de aman dökülmesin diye yediklerimiz bizi yedi bitirdi
Amaaaaaa yemezler, maymunun gözü açildi![]()
Neden canım havalardan miCanım çok sıkkın kızlar.
Geçmiş olsun canımCuma: 61,70
Bugün: 62,60
Fark: +900 gr
Dün küçük kızım epey rahatsızdı yemek yemeğe fırsat bulamadım hep böyle aıştırmalık şeylerle geçiştirdim ki bana hiç yaramıyor ne yazık ki, bir de geceyi de uykusuz geçirdik ateşi çıktığı için o yüzden çok yüksek ihtimalle ödem tuttu vücudum
Cumaya kadar eksiye geçeceğime inanıyorum canım kaptanlarım![]()
Mthn83
Elhan