@deli bir dombili merhaba hosgeldiniz omad nedir?
![Jou](/data/avatars/s/958/958209.jpg?1726459991)
![KK68 :KK68: :KK68:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk68.gif)
Canın sağ olsun Akrebim . Umudumuz cumaya. Güzel menülerle inşallah eksiye geçeceksin.
![Dua :dua: :dua:](/images/smiley/dua.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
@deli bir dombili merhaba hosgeldiniz omad nedir?
Canın sağ olsun Akrebim . Umudumuz cumaya. Güzel menülerle inşallah eksiye geçeceksin.
Özlemle beklicim güzel menulerinievett
ah inşallahregl ve ara tatil birleşince yeme atakları yaşadım.. yeniden düzenli menü yazmam gerek yoksa olmuyor kendimi tutamıyorum
![]()
Hep o bir lokmalar bizi yakıyor.6 buçuk max 7 gibi evdekiler kaçta toplanırsa sofraya tek öğümümü kasmıyorum ama ne yiyorsam öğünde yiyorum kapatıyorum öğün sonrası çay su dışında atıştırma yapmıyorum bir doktor sey demişti bana bişi olmaz deme agzına attıgın her lokma yağ yakımını durdurur ve yeniden yağ yakmaya başlaması içn 5 saat lazım demişti
Jou olsaydı şimdi hah bir konuda bilgisi yokmuş diye sevinirdi garibim.
Canın sağ olsun Akrebim . Umudumuz cumaya. Güzel menülerle inşallah eksiye geçeceksin.![]()
Insallah evet ama dikkat etmeyince hele ki akşamları yüklenince hemen kilo alıyorum malesefaynen canım aralıklı oruç sadece saati 23-1 saat olarak sende çok güzel vermişsin inşalalh yine veririz ve bu sefer kalıcı olur
Gözlerim şaşi görmeye başladı. Valla doğru onu![]()
O bana değil ki başkalarına öyle diyordu hocam. Bilmem belki bana da derdi :)
Bethim benim vücut da senin gibi hiç affetmiyor.Insallah evet ama dikkat etmeyince hele ki akşamları yüklenince hemen kilo alıyorum malesef64'tum 8 9 günde 67 olmuşum
![]()
Bunu şimdi şııpp diye blonde yorumlar diye düşündüm ama geç kaldıJou olsaydı şimdi hah bir konuda bilgisi yokmuş diye sevinirdi garibim.
Canın sağ olsun Akrebim . Umudumuz cumaya. Güzel menülerle inşallah eksiye geçeceksin.![]()
Evett bildin ablam onla sataşıyordum ben
N ehabersin nasıl gidiyor hamilelik iyisin demi.Evett bildin ablam onla sataşıyordum ben![]()
Evet şu sıra çok giremiyorum eski enerjim yok gibii almirada enerjim çok yüsekti hamilelikte bunda hep uykum ve yorgun isteğim var ablam bide isteme telaşı var 17 aralığa çekildi isteme
Idare ediyorum ablamm ilk hamileliğimden çok farklı gidiyo hep yorgun ve uyku isteğim var halbuki gece çokgüzel uyudumN ehabersin nasıl gidiyor hamilelik iyisin demi.
Yettttimmmm gariiiiiiidiyetkolikmom kaptanım her şey yolunda mı? Çocuğunun durumu nasıl ?
Şey tartıyı hatırlatmak durumundayım.ozelden bildirimini bekliyorum.
İlk 3 ay böyle olur zaten daha sonra düzelir biraz son dönemde sıkıntı oluyor gene,sağlıcakla doğsun bebişte.Idare ediyorum ablamm ilk hamileliğimden çok farklı gidiyo hep yorgun ve uyku isteğim var halbuki gece çokgüzel uyudum
kesinlikle bende önceden bir parça n eolacak derdim hele bebeye yemek hazırlarken sıcaklıgına tuzuna tadına bakarken bile 2-3 kaşık yemek yiyormuşum da farkında degilmiş sonra bişide yemedim kilo veremedim diye aglar dururdumHep o bir lokmalar bizi yakıyor.![]()