Evet çok haklısın ablacım. Eksilik menü değil. Tamamen doymalık menü oldu. Yarın inşallah telafi ederimCanım menü harika diyemiyorum. Karbonhidrat oranı öyle çok fazla değil ama bu menü eksi getirir mi emin değilim.Yarin daha güzel bir menü çıkar olur mu? Pazartesi daha iyi hissedersin . Afiyet olsun.
Geçmiş olsun hastaymişsin üzüldüm. Bir an önce iyilesmeni dilerim canım.
Afiyet olsun tatlımMenüm
Sabah
1 haşlanmış patates
1 haşlanmış yumurta
Ogle
1 elma
1.mandalin
Akşam
Kinoalı kısır
2.dilim ekmek
7 adet zeytin
Bugünlerde doymak bilmiyorum çok zor tutuyorum kendimi
Şu 2 litre
Spor 12.bin adım yürüyüş
Elhan @diyetkolikmom
Siz sordunuz neler öneriyor doktorunuz diye ben de cevabını verdim reklam gibi bir amacım yok. Ama romatizması olan biri varsa yararlanabilir diye belirttim. Motivasyon ve istikrar sağlamayi amaçlıyorum hedef kiloma gelene kadarMühendis hanimcim kıskandim zaten hem beslenmesine dikkat edip üzerine bir de spor yapan kim olsa onu kıskanırım.
Sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirip aynı zamanda yarışarak kilo vermeye çalışan bir sayfayiz. Aramıza gelip bizimle yarışma amacınız var mı? İsmini verdiğiniz çaydan dolayı af buyurun reklam derdinde misiniz emin olamadim. Çünkü sizi tanımıyorum.
Sizin k.i nasıl ya ayda bir nasil alıyorsunuz.Çok iyi menü bende ayda 1 kere d vitamini aliyorum
Benim ki damla verdi. Hergun iki damla kullanıyorum. Bazen unutuyorum.Haftada iki kere olmak üzere bir aylık verdi doktorum. Benim de D vitamini eksikmiş. Güneşi de hiç sevmem ondan sanırım.
Teşekkürler hocam. Ama bir avuç çekirdek citledim simdiHarika ötesi güzel bir menü afiyet olsun Sibelim
Hayırdır hocamRüya görüyor olabilir miyim biri beni cimdikler mi yavaş olsun ama
Beni etkiliyor ama seni etkiler mi bilemedim canım.Ben de biraz az verdim ama ondan mıdır ki bilmiyorum
İnşallah hedef kilonuza ulaşırsınız. Evet ben sordum doktorunuz bağırsak temizliğinde neler tavsiye ediyor diye onun cevabını aldım. Romatizma için çay ismi verince acaba dedim. Dikkatinizi cektiysek bizimle devam edebilirsiniz.Siz sordunuz neler öneriyor doktorunuz diye ben de cevabını verdim reklam gibi bir amacım yok. Ama romatizması olan biri varsa yararlanabilir diye belirttim. Motivasyon ve istikrar sağlamayi amaçlıyorum hedef kiloma gelene kadar
At cano at kopya çekerimHahahahahahha istersen atarim
Canım dil altı fıs fıs var o da çok etkili tavsiye ederimHaftada iki kere olmak üzere bir aylık verdi doktorum. Benim de D vitamini eksikmiş. Güneşi de hiç sevmem ondan sanırım.
Tuzlu bişiler alsaydın yaa. Seni bu halde yenememBugun çok kotuyum elim titriyor sinirim tepeme çıktı sanırım ya sekerim düştü ya tansiyonum.. biraz ayva yerim ama geçmedi
Afiyet olsunMenüm
Sabah
1 haşlanmış patates
1 haşlanmış yumurta
Ogle
1 elma
1.mandalin
Akşam
Kinoalı kısır
2.dilim ekmek
7 adet zeytin
Bugünlerde doymak bilmiyorum çok zor tutuyorum kendimi
Şu 2 litre
Spor 12.bin adım yürüyüş
Elhan @diyetkolikmom
Aaaaa aynı ben
Bugün hafta sonu deyip tek gözümü kapattım ama diğeri hala görüyor
Yav bırak bozsun sen kimden yanasın aaaNe kadar kötü olursan ol Diyetini bozma
Maşallah taş taş. Ben 70 kg ile böyle görünmüyorum. Totom sağolsun çok yer kaplıyorŞu fotoğrafta 92 kiloydum şu halime bile gelsem suanlik şükür ederim.. gerçekten kilo çok çirkin ve ozguven götüren birsey. Yanlış anlamayın kendini beğenmiş demeyin gerçekten yüzü güzel bir kadınım hepte ozguvenliyimdir ama ne zaman 80nin üstüne çıktım sanki 28 değilde 70 80 yaş kadın psikolojisine büründüm.. o yüzden muhtemelen sabahtan beri açlıktan fenalık geçirsem de sabrettim yemek saatine kadar.. inanıyorum ki eski halime dönerim ins..
Afiyet olsun canım
Akşam çok mu karışmış sanki
Evet evet onu bildim kızkardeş deyince emin olamadimAntepia27 Antep’ten bir öğretmenimiz
Afiyet olsun canım yarasınSizin k.i nasıl ya ayda bir nasil alıyorsunuz.
Benim ki damla verdi. Hergun iki damla kullanıyorum. Bazen unutuyorum.
Teşekkürler hocam. Ama bir avuç çekirdek citledim simdi
Hayırdır hocam
Beni etkiliyor ama seni etkiler mi bilemedim canım.
Süpersin çiçeğim18 Kasım Cumartesi
10.30
1 bardak portakal suyu
1 tk pekmez
13.00
1 kase çekirdek
3 mandalina
18.00
1 kase pilav
1 kase et sote
1 kase brokoli salatası
1 elma
Su: 2,5 lt
Adım: 6.413
Eki Görüntüle 3337406
Mthn83
Elhan
Teşekkürler canım kaptanımSüpersin çiçeğim
Bugün tatlı isteğin mi vardı.
Hafif tutmaya calismissin ama içeriği tatlı tercihler yapmışsın. Kapanış güzel olmuş
Aman tuzsuzduAt cano at kopya çekerim
Canım dil altı fıs fıs var o da çok etkili tavsiye ederim
Tuzlu bişiler alsaydın yaa. Seni bu halde yenemem
Afiyet olsun
Aşkımız buradan kaynaklı demekki
Yav bırak bozsun sen kimden yanasın aaa
Maşallah taş taş. Ben 70 kg ile böyle görünmüyorum. Totom sağolsun çok yer kaplıyor
Afiyet olsun canım
Adım sayını bilirmisin peki
Akşam çok mu karışmış sanki
Boğazın için bı karisim vardı paylaşmıştım. Tavsiye ederim
Evet evet onu bildim kızkardeş deyince emin olamadim
Afiyet olsun canım yarasın
Yarım halka olmamış. Tam halka iyi giderdiMenüm sabah 10 da
2 haşlanmış yumurta 1lokma ekmek 1dlm peynir. 5-6cig fındık
Ara yok. Bitki çayları kahve ile gecistirdim
Akşam 19 da bitti
1 balık 1 dlm ekmek(oğlanın ekmeğinden 2 isirik aldım) bol bol salata yarım halka tatlı
Balık üstüne iyi gidiyor ne diyebilirim kalanını gönderdim ama
Arkasına çay hâlâ çay
Su 1.5 oldu adım 5 bindeyim tamamlarım.
Elhan
Tablodaki tarihlere yeşil tik atabilirsin canım. Gidip bir bakayım tablonaElhan kaptanım tablomu nasıl duzenleyecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?